IordanisSalonika Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα nissan micra k12 του 2004. Σημερα καθως ημουν σταματημενος ετσι στο ακυρο αναψε το λαμπακι PS και το τιμονι εγινε βαρυ σαν φορτηγο. Αφου το περπατησα λιγο και μετα το εσβησα και το ξανα αναψα το λαμπακι εσβησε και λειτουργουσε κανονικα το τιμονι.Επειδη το εψαξα λιγο το προβλημα αν οντως ισχυει για να φτιαχτει ειναι πανακριβο γυρω στα 600 ευρω καθως θελει αλλαγη ολο το ηλεκτρικο συστημα υποβοηθησης. Γνωριζει καποιος απο εσας κατι ή εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο;;
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Πολλά προβλήματα με το συγκεκριμένο part σύμφωνα με αναφορές οδηγών του συγκεκριμένου μοντέλο ,και το κακό είναι αρκετοί από αυτούς μετά από αντικατάσταση (ακόμα και στην αντιπροσωπεία),μετά από μερικούς μήνες είχαν πάλι πρόβλημα.Το πρόβλημα αφορά το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης τιμονιού (Power Steering) όπως σωστά ανέφερες.Εγω θα ρώταγα την αντιπροσωπεία αν υπάρχει κάποιο part number για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό το οποίο ενδεχομένως να είναι αναβαθμισμένο και να λύνει τα προβλήματα.
IordanisSalonika Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Πολλά προβλήματα με το συγκεκριμένο part σύμφωνα με αναφορές οδηγών του συγκεκριμένου μοντέλο ,και το κακό είναι αρκετοί από αυτούς μετά από αντικατάσταση (ακόμα και στην αντιπροσωπεία),μετά από μερικούς μήνες είχαν πάλι πρόβλημα.Το πρόβλημα αφορά το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης τιμονιού (Power Steering) όπως σωστά ανέφερες.Εγω θα ρώταγα την αντιπροσωπεία αν υπάρχει κάποιο part number για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό το οποίο ενδεχομένως να είναι αναβαθμισμένο και να λύνει τα προβλήματα. Ειναι δεδομενο δηλαδη οτι εφοσον μου το εβγαλε μια φορα τωρα θα το ξανα βγαλει το προβλημα σε επομενη μερα ,αν οχι αυριο πχ μπορει σε μια βδομαδα ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, IordanisSalonika είπε Ειναι δεδομενο δηλαδη οτι εφοσον μου το εβγαλε μια φορα τωρα θα το ξανα βγαλει το προβλημα σε επομενη μερα ,αν οχι αυριο πχ μπορει σε μια βδομαδα ; Λογικά ναι.
IordanisSalonika Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Λογικά ναι. Τελεια. Μολις προχθες εφτιαξα το γνωστο προβλημα επισης με τον διακοπτη επαφης στην μιζα. 50 ευρω. Τωρα αυτο ποιος ξερει ποσο θα κοστισει. το 300 ειναι σιγουρο πιστευω.
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, IordanisSalonika είπε Τελεια. Μολις προχθες εφτιαξα το γνωστο προβλημα επισης με τον διακοπτη επαφης στην μιζα. 50 ευρω. Τωρα αυτο ποιος ξερει ποσο θα κοστισει. το 300 ειναι σιγουρο πιστευω. Ρώτα την αντιπροσωπεία αν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο αναβαθμισμένο part number σχετικά με το ανταλλακτικό αυτό, αν δεν υπάρχει πάρε τιμή για καινούργιο αν είναι αρκετά ακριβό ψάξε στα μεταχειρισμένα.
IordanisSalonika Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Ρώτα την αντιπροσωπεία αν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο αναβαθμισμένο part number σχετικά με το ανταλλακτικό αυτό, αν δεν υπάρχει πάρε τιμή για καινούργιο αν είναι αρκετά ακριβό ψάξε στα μεταχειρισμένα. Ναι θα το κοιταξω. Ευχαριστω.
bill_zaf Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Ρωτα αν επισκευαζεται. Οι περισσοτερες κολωνες τιμονιου επισκευαζονται. Αν εισαι αθηνα πες μου να σου δωσω τηλ απο καποιους που ξερω
acomaedo Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Σε αντίστοιχη περίπτωση (δις) μπαταρία στα τελευταία της. Οπότε όπως είπαν και οι προλαλήσαντες κοιτάς κατάσταση μπαταρίας. Στις 4/4/2020 στις 6:50 ΜΜ, IordanisSalonika είπε Καλησπερα παιδια. Εχω ενα nissan micra k12 του 2004. Σημερα καθως ημουν σταματημενος ετσι στο ακυρο αναψε το λαμπακι PS και το τιμονι εγινε βαρυ σαν φορτηγο. Αφου το περπατησα λιγο και μετα το εσβησα και το ξανα αναψα το λαμπακι εσβησε και λειτουργουσε κανονικα το τιμονι.Επειδη το εψαξα λιγο το προβλημα αν οντως ισχυει για να φτιαχτει ειναι πανακριβο γυρω στα 600 ευρω καθως θελει αλλαγη ολο το ηλεκτρικο συστημα υποβοηθησης. Γνωριζει καποιος απο εσας κατι ή εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο;;
nick#18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Να πω και εγω.. οτι ξεκινας απο τη μπαταρια σε τι κατασταση ειναι.. και μετα στα υπολοιπα.. το εχω ακινητο (punto..αλλη περιπτωση απο εκει με τις κολωνες) 2 εβδομαδες.. 11.9 ταση με συναγερμο τοσο καιρο.. ε αναψε το τιμονι, τι να κανει και αυτο αν δεν ειχε ρευμα να δουλεψει?
IordanisSalonika Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Παιδια να πω πως εχει περασει μια βδομαδα σχεδον και δεν μου το εχει ξανα κανει..Επισης μου το εκανε ενω το αμαξι ηταν σε λειτουργια εκεινη την στιγμη δεν ειναι οτι το εβαλα μπρος ενα πρωι και απλα ηταν ετσι. Δεν ξερω τι να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα