splash18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια, Εστω τα εξης δεδομενα: Μικτος μισθος: 1810 Καθαρος μισθος: 1300 Ετησια αδεια: 25 ημερες Εστω οτι δεν παιρνω τις ημερες αδειας μου μεχρι 31/12/2020 και η εταιρια λεει οτι θα τις πληρωθω, ποσα χρηματα θα πάρω για 25 ημερες αδειας ή για κάθε ημερα που μου απομένει εαν παρω κάποιες απο τις 25;;;;;
Πανος999 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, splash18 είπε Καλησπερα παιδια, Εστω τα εξης δεδομενα: Μικτος μισθος: 1810 Καθαρος μισθος: 1300 Ετησια αδεια: 25 ημερες Εστω οτι δεν παιρνω τις ημερες αδειας μου μεχρι 31/12/2020 και η εταιρια λεει οτι θα τις πληρωθω, ποσα χρηματα θα πάρω για 25 ημερες αδειας ή για κάθε ημερα που μου απομένει εαν παρω κάποιες απο τις 25;;;;; Πολλα εστω μαζεύτηκαν!! 😅 Για αρχη θα σου πω οτι δν υπαρχει εταιρεία που να πληρωνει αδεια!! Αλλα αφου λεμε εστω, θα σου πω οτι δικαιουσαι περιπου ενα μηνιατικο ακομα+ το επιδομα αδειας κανονικα! Δηλαδή περιπου 1900..
splash18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Πολλα εστω μαζεύτηκαν!! 😅 Για αρχη θα σου πω οτι δν υπαρχει εταιρεία που να πληρωνει αδεια!! Αλλα αφου λεμε εστω, θα σου πω οτι δικαιουσαι περιπου ενα μηνιατικο ακομα+ το επιδομα αδειας κανονικα! Δηλαδή περιπου 1900.. Σε ευχαριστω πολυ. Εκει που εργαζομαι την πληρωνουν κανονικα εφοσον υπαρχουν υπολειπομενες ημερες το επιδομα οκ το ξερω οτι θα το παιρναμε αλλα για το πως/ ποσο πληρωνονται οι μη ληφθεισες ημερες δε ηξερα
Πανος999 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, splash18 είπε Σε ευχαριστω πολυ. Εκει που εργαζομαι την πληρωνουν κανονικα εφοσον υπαρχουν υπολειπομενες ημερες το επιδομα οκ το ξερω οτι θα το παιρναμε αλλα για το πως/ ποσο πληρωνονται οι μη ληφθεισες ημερες δε ηξερα Υπολογιζε περιπου 2 ημερομίσθια για καθε μηνα αν θες να υπολογίσεις λιγοτερες μερες..πχ αν σου μείνουν 7.. Απ οσο γνωρίζω, ετσι παει..Θα απαντήσει κ καποιος αλλος κ βλεπουμε.. 1
xsterg Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 δεν την πληρωνει κανεις. ειτε την μεταφερουν ατυπα στο αλλο ετος ειτε σου την βαζουν υποχρεωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα