Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εστω τα εξης δεδομενα:

Μικτος μισθος: 1810

Καθαρος μισθος: 1300

Ετησια αδεια: 25 ημερες

Εστω οτι δεν παιρνω τις ημερες αδειας μου

μεχρι 31/12/2020 και η εταιρια λεει οτι θα τις πληρωθω, ποσα χρηματα θα πάρω για 25 ημερες αδειας ή για κάθε ημερα που μου απομένει εαν παρω κάποιες απο τις 25;;;;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, splash18 είπε

Καλησπερα παιδια,

Εστω τα εξης δεδομενα:

Μικτος μισθος: 1810

Καθαρος μισθος: 1300

Ετησια αδεια: 25 ημερες

Εστω οτι δεν παιρνω τις ημερες αδειας μου

μεχρι 31/12/2020 και η εταιρια λεει οτι θα τις πληρωθω, ποσα χρηματα θα πάρω για 25 ημερες αδειας ή για κάθε ημερα που μου απομένει εαν παρω κάποιες απο τις 25;;;;;

Πολλα εστω μαζεύτηκαν!! 😅

Για αρχη θα σου πω οτι δν υπαρχει εταιρεία που να πληρωνει αδεια!!

Αλλα αφου λεμε εστω, θα σου πω οτι δικαιουσαι περιπου ενα μηνιατικο ακομα+ το επιδομα αδειας κανονικα! Δηλαδή περιπου 1900..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Πολλα εστω μαζεύτηκαν!! 😅

Για αρχη θα σου πω οτι δν υπαρχει εταιρεία που να πληρωνει αδεια!!

Αλλα αφου λεμε εστω, θα σου πω οτι δικαιουσαι περιπου ενα μηνιατικο ακομα+ το επιδομα αδειας κανονικα! Δηλαδή περιπου 1900..

Σε ευχαριστω πολυ. Εκει που εργαζομαι την πληρωνουν κανονικα εφοσον υπαρχουν υπολειπομενες ημερες :) το επιδομα οκ το ξερω οτι θα το παιρναμε αλλα για το πως/ ποσο  πληρωνονται οι μη ληφθεισες ημερες δε ηξερα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, splash18 είπε

Σε ευχαριστω πολυ. Εκει που εργαζομαι την πληρωνουν κανονικα εφοσον υπαρχουν υπολειπομενες ημερες :) το επιδομα οκ το ξερω οτι θα το παιρναμε αλλα για το πως/ ποσο  πληρωνονται οι μη ληφθεισες ημερες δε ηξερα

Υπολογιζε περιπου 2 ημερομίσθια για καθε μηνα αν θες να υπολογίσεις λιγοτερες μερες..πχ αν σου μείνουν 7..

Απ οσο γνωρίζω, ετσι παει..Θα απαντήσει κ καποιος αλλος κ βλεπουμε.. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...