MUDIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, έχω μια απορία που την σκέφτομαι ώρες για το πως θα υλοποιηθεί. Έχω ένα Site ενός φροντιστηρίου και θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε γονείς να πληρώνουν Online. Γνωρίζετε κάποιο τρόπο για πληρωμή συγκεκριμένου ποσού ΧΩΡΙΣ να υπάρχει store? Έχω δουλέψει το Vivapayments το οποίο είναι άψογο αλλά δεν ξέρω αν παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
vngls7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Σε τι πλατφόρμα είναι στημένο? Οι τράπεζες έχουν συγκεκριμένα api που παραπέμπουν κατευθείαν σε περιβάλλον πληρωμής των πελατών τους. Αν το υποστηρίζει η τράπεζα του φροντιστηρίου μπορεί με τη βοήθεια του api να δημιουργηθούν τα κατάλληλα redirects και να δέχονται πληρωμές κανονικά. Βέβαια θα χρειαστεί δουλειά για να στηθεί κυρίως με τα consent-cookies, redirects κλπ. Σε τράπεζα του εξωτερικού έχω δει ότι επιτρέπει στους χρήστες να βάλουν οι ίδιοι το ποσό με ελληνικές δεν έχω δεί γενικά. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο με PayPal και downloadable υλικό παλιότερα, αλλά το ποσό ήταν συγκεκριμένο κάθε φορά.
dichagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Ουσιαστικά και χωρίς store είναι το ίδιο πράγμα καθώς αυτό που συμβαίνει όταν έχεις WooCommerce είναι ότι απλά κάποιος έχει κάνει αυτή τη διασύνδεση για σένα. Η τράπεζα δεν ξέρει ότι αυτό είναι παραγγελία eShop, το ποσό την ενδιαφέρει. Γίνεται να κάνεις διασύνδεση custom με οποία τράπεζα θέλεις και να δέχεσαι ότι πληρωμές θες πάντως. Δηλαδή πχ, να βάζει ο γονιός πόσο και να μπαίνει να πληρώσει κατευθείαν. Η άλλη λύση είναι να βάλεις το store και να το χρησιμοποιείς για να στείλεις έτοιμες τις παραγγελίες προς πληρωμή στον πελάτη. Τέλος, η eurobank άνοιξε μια καινούρια υπηρεσία που κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω να στην στείλω, και επίσης υπάρχει και το PayPal me. Ελπίζω να βοήθησα!
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 5/4/2020 στις 9:26 ΠΜ, dichagr είπε Η άλλη λύση είναι να βάλεις το store και να το χρησιμοποιείς για να στείλεις έτοιμες τις παραγγελίες προς πληρωμή στον πελάτη. Η πιο λογική και απλή λύση. Κάνε αυτό και ξεμπέρδεψες. Σε WooCommerce ολοκληρώνεται σε 1 ώρα και ούτε, και το φροντιστήριο θα δημιουργεί καινούριο "product" για τον κάθε πελάτη και θα του στέλνει το direct link.
Members gsarig Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Members Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δες μήπως σε εξυπηρετεί και το Easy Digital Downloads, που είναι εξειδικευμένο σε πωλήσεις ψηφιακών αγαθών https://wordpress.org/plugins/easy-digital-downloads/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα