Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξα αυτό το θέμα για γενικη συζήτηση σχετικά με τις Nespresso μηχανές ,  απόψεις για καψουλες αυθεντικές η μη,  προσφορές για συμβατές καψουλες από super market η από  οπουδήποτε αλλού αφαλάτωση και ότι άλλο θέλετε σχετικά με Nespresso!

Εχω παραγγείλει μια inissia απο την προηγούμενη Παρασκευή (27/3)  από Media Markt αλλα δεν μου έχει ερθει ακόμα (Αθήνα είμαι)  και ανησυχώ μήπως έχει πάει κάτι στραβά με την Online παραγγελία,  πάντως την Δευτέρα βράδυ μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία " πετάει για να έρθει στα χέρια μου"  όπως έλεγε το email  αλλα τίποτα,  τους πηρα τηλ εχτες και είτε μιλάγε είτε δεν το σήκωσαν,  οκ καταλαβαίνω ότι τώρα που τα μαγαζιά είναι κλειστά οι εκτελέσεις των παραγγελιών θα είναι με πιο αργό ρυθμό αλλά σκέφτομαι μην πήγε κάτι στραβά.. 

Τωρα για καψουλες πηγα Σκλαβενίτη εχτές και έχει Lavazza armonico και Deciso (σε αυτό που πήγα εγώ τουλάχιστον) στα 2,50 προσφορά και τσίμπησα έναν armonico  που έχει καλή φήμη και πήρα και έναν Bonora decaf στα 2,10 να δοκιμάσω,  η κάψουλα έχει πολύ περίεργο σχήμα και φοβάμαι ότι δεν θα δουλεύει σωστά,  θα δείξει όταν  πάρω την μηχανή,  επίσης πήγα LIDL και πήρα και έναν Bellarom ristretto που έχει καλή φήμη στα 2,20 νομίζω.. 

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Με ενδιαφέρει το θέμα.

Σήμερα μου ήρθε αυτή https://www.mediamarkt.gr/el/product/_krups-nespresso-xn1101s-essenza-mini-καφετιέρα-krups-white-1208617.html

Παραγγελία από 30/3 κ δεν είμαι Αθήνα (Ωρωπός).

Ακόμα δεν την έχω βάλει μπροστά.

Ναι ειδα σε αλλο τοπικ οτι την παρρεγγειλες κι εσυ , πιο μετα απο μενα εισαι και Ωροπο βλεπω και σου  ηρθε , κατι δεν παει καλα μου φαινεται με την δικια μου παραγγειλια δεν ακουγεται λογικο αυτο!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Ναι ειδα σε αλλο τοπικ οτι την παρρεγγειλες κι εσυ , πιο μετα απο μενα εισαι και Ωρωπο βλεπω και σου  ηρθε , κατι δεν παει καλα μου φαινεται με την δικια μου παραγγειλια δεν ακουγεται λογικο αυτο!

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε αγχώνει. Απλά έχει να κάνει με το πλήθος των παραγγελιών. Πόσοι να παράγγειλαν στην περιοχή μου και πόσοι από Αθήνα; Θα σου έρθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε αγχώνει. Απλά έχει να κάνει με το πλήθος των παραγγελιών. Πόσοι να παράγγειλαν στην περιοχή μου και πόσοι από Αθήνα; Θα σου έρθει.

Τους πηρα τηλ πριν λιγο δεν απαντησαν , τους εστειλα email ... Απο περιεργια τι τυπους καψουλων εχει μεσα η συσκευασια τις Essenza σου για να ξερω.. Εννοειται περιμενω αποψεις για καθεμια απο αυτες οταν τις δοκιμασεις! :P

Eπισης να ξερεις οτι ειχα στηλει μηνυμα σε Nespresso και τους ειπα οτι πινω πιο πολυ decaf αυτην την εποχη και αν μπορω να αλλαξω τις προεπιγολογες που δινουν στο δωρο των 30 ευρω (γραφω στο αλλο τοπικ ποιες ειναι)  και μου ειπαν οτι μπορουν να τις αλλαξουν με decaf αρα αν δοκιμασεις καποιες απο τις 14 καψουλες της συσκευασιας μπορεις να τους πεις να σου βαλουν εκεινες που θελεις , δεν νομιζω να αρνηθουν σε νεο πελατη !

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα.

Προσωπικά έχω πάρει την CitiZ & Milk αλλά δεν πίνω καφέ, οπότε οι απόψεις που θα σας μεταφέρω είναι των ατόμων στο σπίτι που την χρησιμοποιούν. Την είχα πάρει από το site της Nespresso, αλλά απ' ό,τι βλέπω κυκλοφορεί σε αρκετές υλοποιήσεις

Την έχουν καταβρεί με τις L'Or κάψουλες, οι οποίες αν θυμάμαι καλά αντιστοιχούν σε 0,20€/καφέ ή κάτι αντίστοιχο (δεν ξέρω αν τις έχουν βρει πουθενά σε προσφορά).

Παρ' όλα αυτά τους πήρα και δύο επαναγεμιζόμενες μεταλλικές κάψουλες διότι αρκετές φορές πηγαίνουν σε καφεκοπτείο ή σε κάνα Coffee Island και παίρνουν χύμα καφέ, τον οποίον και χρησιμοποιούν με αυτές τις κάψουλες. Το μυστικό σε αυτές τις επαναγεμιζόμενες, απ' όσο έχω καταλάβει, είναι το πόσο ψιλά τριμμένος θα είναι ο καφές. Ανάλογα τα γούστα σου (π.χ. πιο νερουλός ή με πιο έντονη γεύση) καθορίζεις και το μέγεθος κοπής του.

Το αφρόγαλα που κάνει αυτή η συσκευή είναι σε άλλο επίπεδο, πολύ καλό! Μπορείτε να το προμηθευτείτε και ξεχωριστά.

Επεξ/σία από magnam
Τυπογραφικά & προσθήκη Links.
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, magnam είπε

Καλησπέρα και από εμένα.

Προσωπικά έχω πάρει την CitiZ & Milk αλλά δεν πίνω καφέ, οπότε οι απόψεις που θα σας μεταφέρω είναι των ατόμων στο σπίτι που την χρησιμοποιούν. Την είχα πάρει από το site της Nespresso, αλλά απ' ό,τι βλέπω κυκλοφορεί σε αρκετές υλοποιήσεις

Την έχουν καταβρεί με τις L'Or κάψουλες, οι οποίες αν θυμάμαι καλά αντιστοιχούν σε 0,20€/καφέ ή κάτι αντίστοιχο (δεν ξέρω αν τις έχουν βρει πουθενά σε προσφορά).

Παρ' όλα αυτά τους πήρα και δύο επαναγεμιζόμενες μεταλλικές κάψουλες διότι αρκετές φορές πηγαίνουν σε καφεκοπτείο ή σε κάνα Coffee Island και παίρνουν χύμα καφέ, τον οποίον και χρησιμοποιούν με αυτές τις κάψουλες. Το μυστικό σε αυτές τις επαναγεμιζόμενες, απ' όσο έχω καταλάβει, είναι το πόσο ψιλά τριμμένος θα είναι ο καφές. Ανάλογα τα γούστα σου (π.χ. πιο νερουλός ή με πιο έντονη γεύση) καθορίζεις και το μέγεθος κοπής του.

Το αφρόγαλα που κάνει αυτή η συσκευή είναι σε άλλο επίπεδο, πολύ καλό! Μπορείτε να το προμηθευτείτε και ξεχωριστά.

Ok καλα κανεις και το λες αλλα δεν σκοπευω να ασχοληθω με επαναγεμιζομενες , πηρα καψουλομηχανη για την ευκολια αλλιως θα επαιρνα κανονικη εσπρεσιερα...

Ωραια η CiviZ αν θα πηγαινα σε μπατζετ στα 100 ευρω τετοια θα επαιρνα αλλα πηρα Inissia με 64,90 μαζι με μεταφορικα!

Τωρα οι Lo'r που λες εχουν πολυ καλη φημη , βγαζει πολλους τυπους και τις εχουν ολα τα super market οποτε θα δοκιμασω σιγουρα  , εδω να πω πως ειδα πολλες Lo'r (οχι ολες) εχτες σε Σκλαβενιτη σε προσφορα  απο 3,60 περιπου που κανουν στα 2.93  , δυστηχως δεν ειναι τοσο φτηνες που λες η τιμη της  ειναι αυτη που γραφω παραπανω αλλα οι καψουλες ειναι μεταλλικες κι αυτο απο οτι εχω καταλαβει ειναι πλεονεκτιμα ! Ακομα κι ετσι ειδικα σε προσφορα απο οτι εχω καταλαβει οι Lo'r ειναι deal!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...