giorgos1966 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλημέρα ελεύθεροι πολιορκημένοι (λόγω κορονοιού...). Έχετε δοκιμάσει η να προτείνετε κάποια εφαρμογη για ηχογράφηση κλήσεων που να δουλεύει σε android 10; Εχω το mate 20 pro.
Fronimitis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder
giorgos1966 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Fronimitis είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Καλημερα. Μπα φιλε μου τιποτα και αυτη. Την ειχα βαλει αλλα ο συνομιλητης σχεδον δεν ακουγεται.
Fronimitis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δεν μπορεί κάτι δεν κανεις σωστά... Σε Samsung Note 10 με android 10 δουλεύει άψογα. Για ψάξτο λίγο.
giorgos1966 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Δεν μπορεί κάτι δεν κανεις σωστά... Σε Samsung Note 10 με android 10 δουλεύει άψογα. Για ψάξτο λίγο. Το εψαξα,μαλιστα εστειλα και μυνημα στους δημιουργους που μου απαντησαν. Εκανα οτι ειπαν αλλα παλι τα ιδια.Ισα ισα που ακουγεται. Βρηκα μια οδηγια για να γυρισω πισω στην 9,να εγκαταστησω ενα .apk και μετα να παω στη 10.Θα το κανω το μεσημερι και θα ενημερωσω. 1
giorgos1966 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Λοιπον παιδια για όποιον εχει πρόβλημα με HUAWEI για ηχογράφηση κλήσεων θα κάνει τα παρακάτω: << Πρέπει να κάνετε υποβάθμιση σε EMUI 9.1, μετά να εγκαταστήσετε τη συσκευή εγγραφής HwCall και να ενημερώσετε ξανά το Android 10 και ΜΗΝ κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. >> 1.Συνδέουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή και επιλέγουμε "File Transfer" 2. Μεταβείτε στο "Ο Υπολογιστής μου" και κάντε διπλό κλικ στη μονάδα CD-ROM που εμφανίστηκε 3. Εγκαταστήστε τον υπολογιστή HiSuite και εκτελέστε το πρόγραμμα. 4. Στο τηλέφωνο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις / Ασφάλεια / Σύνθετες ρυθμίσεις και επιτρέψτε την πρόσβαση 5. Στην αναδυόμενη ειδοποίηση, επιτρέπουμε επίσης 6. Στο τηλέφωνο θα εγκατασταθεί μια μονάδα πελάτη HiSuite και θα εμφανιστεί ένας κωδικός, τον οποίο θα ξαναγράψουμε σε ένα παράθυρο στον υπολογιστή 7. Μετά την επαναφορά, όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν, γι 'αυτό σας προτείνω να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας κάνοντας κλικ στο κουμπί "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" (κατά τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης, σας συμβουλεύω να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης στη γραμμή εντολών και να υποδείξετε: ο υπολογιστής σου) 8. Μετά την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο "Ενημέρωση" και εκεί επιλέξτε "Άλλη έκδοση" και, στη συνέχεια, "Επαναφορά"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα