Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω οχι τρολαρισμα

Δεν καταφερα να βρω λυση στα παρακατω 

Θελω να παω για βενζινη

Θελω για συνεργειο αυτοκινητων

Να παω σε ΕΛΤΑ , Αστυνομια και Δημοσιες Υπηρεσιες

Σχολαω και θελω να περασω και απο super market εκτος διαδρομης για το σπιτι διευθυνση εργασιας βαζουμε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα ολα αυτα πεφτουν κατω απο το "Β2 - Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους". Τωρα για αστυνομια και δημοτικες υπηρεσιες καλη ερωτηση μαλλον στο Β2 θα τα εβαζα.

Διευθυνση βαζεις την διευθυνση κατοικιας σου, τωρα αν απεχει αρκετα απο την εργασια σου εχε και τα δυο εντυπα σε περιπτωση ελεγχου...

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 1
Δημοσ.
  • Βενζίνη και συνεργειο αυτοκινήτων είναι ο κωδικός 2 (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης). Αλλά πχ θα βγεις αποκλειστικά για βενζινη ή θα ειναι στο δρομο σου για κατι αλλο;
  • ΕΛΤΑ και Δημοσιες Υπηρεσιες είναι ο κωδικος 3 (Τράπεζες κτλ)
  • σχολώντας απο τη δουλεια και πηγαινοντας σουπερμαρκετ το ορθο θα ηταν να βαλεις διευθυνση κατοικιας και αν εισαι καπου πολυ εκτος, εχεις και την εντυπη βεβαιωση του εργοδοτη οποτε δεν θα εχεις θεμα.
  • Θεωρητικά αν βγεις και κάνεις διαφορετικές μεταξυ τους εγασίες (πχ σουπερμαρκετ, φαρμακειο, τραπεζα) πρεπει να στειλεις 3 διαφορετικα sms με τον αντιστοιχο κωδικο
  • Like 1
Δημοσ.

τυπικα αν το παρουμε η βεβαιωση εργοδοτη σε καλυπτει για μεταβαση απο το σπιτι στο γραφειο και αντιστροφα. αυστηρα. ουτε για σταση σε σουπερ μαρκετ ουτε τιποτα αλλο. 

δημοσιες υπηρεσιες κλπ απλα δεν υπαρχουν. θα πρεπει να εξυπηρετηθεις ειτε τηλεφωνικα, ειτε διαδικτυακα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηταν καλο σχολωντας τουλαχιστον να μπορουμε  να βαζουμε σαν διευθυνση αυτη της εγασιας που θα γινεται ταυτοποιηση με την βεβαιωση εργοδοτου .

Εχω 24ωρη τετοια λογω αντικειμενου εργασιας και θα παω και αυριο πρωι .

Ελπιζω να μην εχω προβλημα λογω Κυριακης. Γραφει καθημερινα .

4 λεπτά πριν, xsterg είπε

τυπικα αν το παρουμε η βεβαιωση εργοδοτη σε καλυπτει για μεταβαση απο το σπιτι στο γραφειο και αντιστροφα. αυστηρα. ουτε για σταση σε σουπερ μαρκετ ουτε τιποτα αλλο. 

δημοσιες υπηρεσιες κλπ απλα δεν υπαρχουν. θα πρεπει να εξυπηρετηθεις ειτε τηλεφωνικα, ειτε διαδικτυακα. 

Για αυτο χθες που γυριζα απο τη δουλεια σταματησα σε Τραπεζα ΑΤΜ που παρολο που ηταν ακριβως  στο δρομο μου εστειλα sms.

Δημοσιες υπηρεσιας διαδυκτιακα ...αστα να πανε.Προσπαθω με ΟΑΕΔ διαδυκτιακα ή τηλεφωνο  για την κορη μου αλλα τιποτα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να πας στην αστυνομία χωρίς ραντεβού και να σε δεχτούν; Είχε πάει ένας φίλος μου πριν τα περιοριστικά μέτρα να θεωρήσει άδεια οδήγησης για μηχανάκι και οι αστυνόμοι ούτε καν την έπιαναν στα χέρια τους. Του είπαν να πάρει στα κεντρικά και να κλείσει ραντεβού!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν θελουμε να παμε συνεργειο η επιλογη 3 Τραπεζα μας καλυπτει ?Το συνεργειο μπορει να ειναι και 10 χλμ μακρυα .

Επισης για τροφιμα αν καποιος θελει να παει στο κεντρο στη Βαρβακειο και μενει μακρυα καλυπτει?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οταν θελουμε να παμε συνεργειο η επιλογη 3 Τραπεζα μας καλυπτει ?Το συνεργειο μπορει να ειναι και 10 χλμ μακρυα .

Επισης για τροφιμα αν καποιος θελει να παει στο κεντρο στη Βαρβακειο και μενει μακρυα καλυπτει?

Aναφερθηκε και παραπανω οτι για συνεργειο ειναι η επιλογη 2.

Δημοσ.
Στις 4/4/2020 στις 1:26 ΜΜ, kon1to είπε
  •  
  • Θεωρητικά αν βγεις και κάνεις διαφορετικές μεταξυ τους εγασίες (πχ σουπερμαρκετ, φαρμακειο, τραπεζα) πρεπει να στειλεις 3 διαφορετικα sms με τον αντιστοιχο κωδικο

Εγώ για να μειώνω τις εξόδους συνδυάζω π.χ. s/m τράπεζα  φαρμακείο.

Παρκάρω στο s/m απέναντι είναι η τράπεζά μου και δίπλα το φαρμακείο.Τα κάνω όλα μαζί και τελείωσα.Κυρίως έντυπη βεβαίωση συμπληρώνω τσεκάρω τα αντίστοιχα η ώρα εξόδου σπάνια να υπερβεί την ώρα (εξαρτάται από την τράπεζα) και γυρνάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Aναφερθηκε και παραπανω οτι για συνεργειο ειναι η επιλογη 2.

Σωστα  2

10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ για να μειώνω τις εξόδους συνδυάζω π.χ. s/m τράπεζα  φαρμακείο.

Παρκάρω στο s/m απέναντι είναι η τράπεζά μου και δίπλα το φαρμακείο.Τα κάνω όλα μαζί και τελείωσα.Κυρίως έντυπη βεβαίωση συμπληρώνω τσεκάρω τα αντίστοιχα η ώρα εξόδου σπάνια να υπερβεί την ώρα (εξαρτάται από την τράπεζα) και γυρνάω.

Αυτο κανω κι εγω που εχω διπλα διπλα super market , ATM και Φαρμακειο αλλα το συνεργειο μπορει να ειναι και πιο μακρυα 

Απο κινητο χρησιμοποιω το  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gapps.menoumespiti&hl=el   

Αριθμο ταυτοτητας δεν ζηταει απο οτι ξερω 

Δημοσ.

Γενικότερα είναι πρόχειρο το μέτρο και με ελλιπείς οδηγίες. Και το Q&A που διάβασα αναγράφει ελάχιστα. Εγώ έχω άλλη ερώτηση σχετικά με την Τύπου Α και λέω  να μην ανοίγω θέμα γι αυτό.

Ας πούμε ότι είμαι υδραυλικός, τεχνικός υπολογιστών ή κάτι αντίστοιχο  που δουλειά μου δεν είναι απ το σπίτι σε ένα συγκεκριμένο γραφείο. Πρέπει να επισκεφτώ διάφορους επαγγελματικούς χώρους και σπίτια ή και να επισκεφτώ καταστήματα για ανταλλακτικά - προμήθειες . Εκεί ο εργοδότης μου θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία μου και να πει ότι θα δουλέψω σε άλλο φορέα αναφέροντας αναλυτικά τα στοιχεία του ή βάζει την επιλογή στον ίδιο φορέα και καλύπτομαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Γενικότερα είναι πρόχειρο το μέτρο και με ελλιπείς οδηγίες. Και το Q&A που διάβασα αναγράφει ελάχιστα. Εγώ έχω άλλη ερώτηση σχετικά με την Τύπου Α και λέω  να μην ανοίγω θέμα γι αυτό.

Ας πούμε ότι είμαι υδραυλικός, τεχνικός υπολογιστών ή κάτι αντίστοιχο  που δουλειά μου δεν είναι απ το σπίτι σε ένα συγκεκριμένο γραφείο. Πρέπει να επισκεφτώ διάφορους επαγγελματικούς χώρους και σπίτια ή και να επισκεφτώ καταστήματα για ανταλλακτικά - προμήθειες . Εκεί ο εργοδότης μου θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία μου και να πει ότι θα δουλέψω σε άλλο φορέα αναφέροντας αναλυτικά τα στοιχεία του ή βάζει την επιλογή στον ίδιο φορέα και καλύπτομαι.

Με επιφυλλαξη αλλα στη βεβαιωση εργοδοτου θα πρεπει να γραφει οτι εισαι εξωτερικος τεχνικος και μπορεις να πας παντου  για εκπληρωση των υποχρεωσεων του εργοδοτη .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...