Προς το περιεχόμενο

P 40 LITE PLAY STORE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , το αγόρασα και το έχω στην κατοχή μου απο εχθές , με το αντίγραφο τηλεφώνου μιας και είχα το p10 lite περάσανε όλα εκτός από εφαρμογή GMAIL φυσικά play store και google drive και κάποιες άλλες , και δεν δουλεύει και η εφαρμογή stoiximan . Τα υπόλοιπα που είχα είναι ΟΚ .
Ψάχνοντας στο youtube είδα ότι με την εγκατάσταση της εφαρμογής chat partner μπορείς να εγκαταστήσεις όλο το πακέτο της google ,δυστυχώς το ανακάλυψαν και δεν δουλεύει πλέον .
Εαν έχει βρει κανείς άλλο πλάγιο τρόπο εγκατάστασης του play store περιμένουμε βοήθεια .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gavromania είπε

Καλημέρα , το αγόρασα και το έχω στην κατοχή μου απο εχθές , με το αντίγραφο τηλεφώνου μιας και είχα το p10 lite περάσανε όλα εκτός από εφαρμογή GMAIL φυσικά play store και google drive και κάποιες άλλες , και δεν δουλεύει και η εφαρμογή stoiximan . Τα υπόλοιπα που είχα είναι ΟΚ .
Ψάχνοντας στο youtube είδα ότι με την εγκατάσταση της εφαρμογής chat partner μπορείς να εγκαταστήσεις όλο το πακέτο της google ,δυστυχώς το ανακάλυψαν και δεν δουλεύει πλέον .
Εαν έχει βρει κανείς άλλο πλάγιο τρόπο εγκατάστασης του play store περιμένουμε βοήθεια .

Ριξε αν θες μια ματιά σε αυτο - μήπως και...

Δημοσ.

Αφού το ήξερες ότι το τηλέφωνο δεν έχει google service γιατί το αγόρασες;;  και από την άλλη πρέπει να γίνουμε όλοι χακερ για χάρη της huawei; έχει και άλλου πορτοκαλιές.

• Like 3
Δημοσ.

Σούπερ εύκολος τρόπος δε νομίζω να υπάρχει, πάντως, τουλάχιστον όχι ακόμα. Μάλλον θα χρειαστεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να κάνεις δοκιμές. Δες κι αυτό το video και τα σχετικά σχόλια κάτω από αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...