Dimitris.S Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλημερα σε ολους. Ψαχνω για αγορα ενα ποντικι για pc. Η χρηση που κανω ειναι browsing, και εργασιες internet marketing, κωδικας/γραφικα κτλ, δεν με ενδιαφερει το gaming. Ενσυρματο η ασυρματο επισης δεν με νοιαζει, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ανετο για μεγαλο χερι, να εχει ακριβεια, και να ειναι ανετο για καθημερινη και πολυωρη χρηση, περιπου 12ωρες/ημερα δουλευω. Θα προτιμουσα και η ροδελα να εχει αυτο κλικ που κανει οταν γυρναει, δεν ξερω πως λεγεται. Το budget μου ειναι 50€ περιπου αλλα αν υπαρχει κατι δοκιμασμενο και αξιολογο και κοστιζει παραπανω το βλεπουμε. Για πειτε ρε παιδια οι ποιο ειδικοι, γνωριζετε κατι? Ευχαριστω.
karafoul Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ρίξε μια ματιά στο Logitech MX Master. Πιστεύω αξίζει την διαφορά από το budget σου αν και έχει παίξει και φθηνότερα κατά καιρούς.
TopicStrarter Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Logitech MX Master 3 Black Δεν θα κάνεις τσιγκουνιές με ένα εργαλείο δουλειάς που θα ασχολείσαι 12 ώρες την ημέρα... και όλα τα άλλα να μην είχε αξίζει μόνο για την μαγική ροδέλα για σκλοράρισμα που έχει
Dimitris.S Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, karafoul είπε Ρίξε μια ματιά στο Logitech MX Master. Πιστεύω αξίζει την διαφορά από το budget σου αν και έχει παίξει και φθηνότερα κατά καιρούς. Ευχαριστω πολυ. Διαβαζω καποια αρνητικα οπως αυτο: ''Η ροδέλα χαλαρώνει πολύ σύντομα και δεν ανταποκρίνεται σωστά οπότε αναγκάζεσαι να αποφασίσεις αν θα το στέλνεις για εγγύηση κάθε μήνα, ή αν θα το ανοίγεις και θα το διορθώνεις μόνος σου κάθε μήνα, χάνοντας όμως την εγγύηση.'' Ισχυει, ξερεις κατι? 4 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Logitech MX Master 3 Black Δεν θα κάνεις τσιγκουνιές με ένα εργαλείο δουλειάς που θα ασχολείσαι 12 ώρες την ημέρα... και όλα τα άλλα να μην είχε αξίζει μόνο για την μαγική ροδέλα για σκλοράρισμα που έχει Καλημερα! Σε ευχαριστω, αλλα νομιζω παμε πολυ ψηλα σε νουμερα. Ασε που διαβασα αυτο, και σκεφτομαι αν οντως ισχυει.. ''το πρόβλημα με το lagging/stuttering είναι καθημερινό, όπως σε όλα τα ποντίκια της σειράς mx, και η Logitech απλά το αγνοεί.'' Ρε παιδια, μια ερωτηση ακομα. Αν παρω ενα ποντικι gaming, θα την κανω την δουλεια μου? Βρηκα πχ αυτο, και διαβαζω τα καλυτερα, ξερει καποιος κατι παραπανω ωστε να παρω μια κατευθυνση?
karafoul Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Τα gaming ποντίκια πιστεύω υστερούν σε ποιότητα κατασκευής και εργονομία (πάνω στην πολύωρη χρήση γραφείου). Πιστεύω τα παραπάνω ποντίκια είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για την δουλειά που το θες. Τώρα για τις διάφορες αρνητικές κριτικές που διαβάζεις, προφανώς και δεν υπάρχει το τέλειο προϊόν που να τους έχει όλους ευχαριστημένους.
TopicStrarter Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dimitris.S είπε Ευχαριστω πολυ. Διαβαζω καποια αρνητικα οπως αυτο: ''Η ροδέλα χαλαρώνει πολύ σύντομα και δεν ανταποκρίνεται σωστά οπότε αναγκάζεσαι να αποφασίσεις αν θα το στέλνεις για εγγύηση κάθε μήνα, ή αν θα το ανοίγεις και θα το διορθώνεις μόνος σου κάθε μήνα, χάνοντας όμως την εγγύηση.'' Ισχυει, ξερεις κατι? Καλημερα! Σε ευχαριστω, αλλα νομιζω παμε πολυ ψηλα σε νουμερα. Ασε που διαβασα αυτο, και σκεφτομαι αν οντως ισχυει.. ''το πρόβλημα με το lagging/stuttering είναι καθημερινό, όπως σε όλα τα ποντίκια της σειράς mx, και η Logitech απλά το αγνοεί.'' Ρε παιδια, μια ερωτηση ακομα. Αν παρω ενα ποντικι gaming, θα την κανω την δουλεια μου? Βρηκα πχ αυτο, και διαβαζω τα καλυτερα, ξερει καποιος κατι παραπανω ωστε να παρω μια κατευθυνση? Ρε φίλε δεν ξέρω τι διαβάζεις και πού μιλάμε για το flagship των ποντικιών γραφείου εδω και χρόνια.... Όσο για τα λεφτά 100 ευρώ για δουλειά (δηλαδη για μια ασχολία που πληρώνεσαι οταν την κάνεις) και μάλιστα για δουλειά που κάνεις 12 ώρες καθημερινά εγώ τα βρίσκω ελάχιστα... τωρα όσο για την επιλογή του deathadder τι να το κάνεις αυτό; τι έχει που να σε ενδιαφέρει; εκει ειναι τζάμπα τα λεφτα... την δουλειά σου θα την κάνεις (με τον τρόπο που λέγαμε την έκφραση αυτή στον χωριό μου) και με 10 ευρώ κινεζιά... οπότε γιατί ζήλεψες να δώσεις άλλα 30 για το death adder? τον RGB φωτισμό; Αν θες ποντίκι για μεγάλο χέρι, για δουλειά, ακρίβεια ποιότητα και features γύρο απο το αντικείμενο τηε εργασίας στο PC τότε πας ΜΧ αλλιώς πάρε όποιο ποντίκι σου αρέσει στην εμφάνιση στην χαμηλότερη τιμή μεγάλη διαφορά δεν θα έχει. (μιας και τα gaming features δεν θα τα καταλάβεις καθόλου με τις ασχολίες που περιγράφεις) πάρε ένα microsoft intellimouse όσα είχα εγώ (πριν χρόνια βέβαια, θέλω να πω δεν ξέρω αν άλλαξε η ποιότητα κατασκευής τελευταία) και είχα κάμποσα αποδείχθηκαν αθάνατα https://www.skroutz.gr/s/13135568/Microsoft-Classic-Intellimouse-Black.html?o=Microsoft+Classic+IntelliMouse Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από TopicStrarter 1
Dimitris.S Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Παιδες ευχαριστω πολυ για τις διευκρινισεις. Διαβασα λιγο παραπανω και καταλαβα οτι ενα ΜΧ ειναι αυτο που μου χρειαζεται. Παω για αγορα. Και παλι σας ευχαριστω για τις συμβουλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα