Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Πώς αντέχει κάποιος τα over ear για ώρα; Μόνο με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι θα τα άντεχα...

Υπαρχουν open back over ear με velour.

6 ώρες πριν, roughtoof είπε

τα είχα και εγώ, αλλά οι φωνέ και τα μπουρ μπουρ παιρνάνε δυστηχώς..

δεν ξέρω γιατι ο κόσμος τα πρωτείνει για open offices.

δεν δουλευα σε τηλεφωνικό κέντρο φυσικώς.

αλλά όπως έψαξα και μετά οι συχνότητες της φωνής δεν γίνονται noice cancelled...

https://www.netzwelt.de/sony-wh-1000xm3/testbericht.html

τα πούλησα μιας και για μουσική τα θεωρούσα πολύ μέτρια.

μάλον καλοθημένος με τα HD58X και το  DAC.

Αν και εχω 2 ANC προσωπικα δεν μπορεσα ποτε να τα χαρώ , ειναι τοσο κλειστοφοβικος ο ηχος που δεν ακουγα καθολου κενο ανάμεσα στα οργανα.

Μιας και ειπες για τα 58Χ οντος στα λεφτα τους πολύ καλά , εχω ολη την σειρα 5 και 6 απο Semnheiser .

Σου προτείνω HD599 και HD700 για gaming μεγαλο soundstage.

Για smoothness τα HD650 και αν θες να πας στο καλυτερο κατα.την γνωμη μου που εχει βγαλει η Senn τοτε τα 660S φορανε τον μπλε Driver απο τα 700 με φοβερο tunning εχουν τεραστια διαφορα σε ταχύτητα σε imaging , καθαρότητα και καθολου grainy ασε που εχουν το ιδανικό soundstage για μουσικη ουτε τεραστιο σαν τα HD800 ουτε μικρο σαν τα 58X 600 650.

Αν θες να αλλαξεις λιγο τον ηχο εχω για πώληση τα velur drop memmory foam μαξιλαράκια , εδιναν πολύ μπάσο και δεν μου καναν.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Voodooman είπε

Καλά φαίνονται, η τεχνολογία προχωράει,  αλλά στο σπίτι δεν το βλέπω να αντικαθιστώ τον συνδυασμό ενσύρματα+DAC/Amp. Και, φυσικά, ποτέ δεν θα βγω έξω σαν το ούφο με τέτοια θηρία στο κεφάλι, μόδα είναι, θα περάσει.  Επίσης, ακουστικά με ANC και κυκλοφορία στην πόλη, είναι άραγε καλός συνδυασμός;

Βέβαια, έμαθα ποτέ να μη λέω ποτέ. Ήμουν μουτζαχεντίν του 3.5mm jack και του καλωδίου, αλλά τελικά πήρα TWS για τον δρόμο. Αλλά όσο καλά και να είναι πλέον τα ασύρματα headphones, δεν νομίζω να αγοράσω ποτέ.

Θυμάμαι σε έναν μαραθώνιο, στην εκκίνηση ήταν ένας τύπος με παρόμοιο ασύρματo headset, τι να απέγινε άραγε;..

Εγω ειμαι.υπερ και του BT και του jack . Εννοείται οτι τα σοβαρα ακουστικα ειναι με καλώδιο δυσκολα θα δωσει καποιος 500-1.000 ευρο να πάρει καλα ακουστικα και να ειναι BT απόλυτα λογικο.

Ομως το BT απο την αλλη κανει για όσους δεν ασχολούνται δεν τους νοιαζει και θελουν ευκολία η για audiophiles που ορισμενες φορες μπροστα στην ευκολία θυσιάζουν την ποιοτητα για λιγο. Ασε που αν συνηθησει το αυτι ξεχνιέσαι μεχρι.να βαλεις τα καλυτερα.

6 λεπτά πριν, niCk_eleCtro είπε

εγω εχω τα WH-H900N τα οποια παιζουν πολυ ωραια, αλλα μετα απο ωρα αρχιζουν και ενωχλουν ενω ζεστενεται και το αυτι....

Ειναι λογικο closed type και με τυπου δερμα μαξιλαράκια έτσι ακριβός είναι.

Αν θες ανεση κοιτας βαρος , clamping force , open.back και μαξιλαράκια shuet or velour αεριζομενα απο κατω ... Πχ Philips X2 , X3.  Senn HD 598 599 , AKG 712 κτλ.κτλ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Εγω ειμαι.υπερ και του BT και του jack . Εννοείται οτι τα σοβαρα ακουστικα ειναι με καλώδιο δυσκολα θα δωσει καποιος 500-1.000 ευρο να πάρει καλα ακουστικα και να ειναι BT απόλυτα λογικο.

Ομως το BT απο την αλλη κανει για όσους δεν ασχολούνται δεν τους νοιαζει και θελουν ευκολία η για audiophiles που ορισμενες φορες μπροστα στην ευκολία θυσιάζουν την ποιοτητα για λιγο. Ασε που αν συνηθησει το αυτι ξεχνιέσαι μεχρι.να βαλεις τα καλυτερα.

Ειναι λογικο closed type και με τυπου δερμα μαξιλαράκια έτσι ακριβός είναι.

Αν θες ανεση κοιτας βαρος , clamping force , open.back και μαξιλαράκια shuet or velour αεριζομενα απο κατω ... Πχ Philips X2 , X3.  Senn HD 598 599 , AKG 712 κτλ.κτλ.

Κακά τα ψέματα, το jack πέθανε. Βρίσκεις εύκολα πλέον ακουστικά με USB-C, υπάρχει το BT, ενώ αυτός που θέλει το κάτι παραπάνω και αγοράζει έναν φτηνό DAC, πάλι μέσω USB-C θα τον συνδέσει στο κινητό. Οπότε το jack, αν δεν κάνω λάθος, μένει μόνο για το ραδιόφωνο.

Θα ήθελα πάντως να δοκιμάσω ένα κορυφαίο BT headset, να δω πώς ακούγεται σε σχέση με αυτά που ξέρω. Και επειδή δεν είμαι τρομερά εξεζητημένος ούτε εξειδικευμένος, πιστεύω ότι δεν θα δω διαφορές.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, niCk_eleCtro είπε

εγω εχω τα WH-H900N τα οποια παιζουν πολυ ωραια, αλλα μετα απο ωρα αρχιζουν και ενωχλουν ενω ζεστενεται και το αυτι....

Και εγώ αυτά έχω, τα χρησιμοποιώ κυρίως σε μετρό και για καμιά βόλτα στην πόλη. Στην τελευταία περίπτωση βάζω ambient sounds και είμαι οκ από ασφάλεια. Περιστασιακά και στο γραφείο αν θέλω να κάνω κάτι που χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση. Για τα λεφτά που έδωσα (μου βγήκαν σε προσφορά και χωρίς ΦΠΑ 120 ευρώ) πολύ ευχαριστημένος και από τον ήχο και από το noise cancelling. Δοκίμασα και τα  WH-X1000XM3 φίλου τα οποία ήταν καλύτερα σε όλα αλλά όχι τόσο που να μπορούσα να δικαιολογήσω τα 100+ επιπλέον ευρώ. Αν έβγαζα 2000+ τον μήνα βέβαια θα τα προτιμούσα :)

Προσωπικά δεν με έχουν ενοχλήσει ποτέ, αλλά δεν τα έχω φορέσει πολύ πάνω από 2 ώρες... Τα χρησιμοποιεί πάντως πολύ η κοπέλα μου τώρα που δουλεύει από το σπίτι και κάνει ώρες τηλεδιασκέψεις και δεν έχει θέμα.

Έχω και κάτι τζαμπέ κινέζικα TWS της Tronsmart για άθληση ή αν βγαίνω βράδυ και θέλω κάτι για να ακούω στο μετρό μέχρι να φθάσω που να χώνεται μετά εύκολα στην τσέπη, άψογα για το κόστος τους και τη δουλειά που τα θέλω. Ειδικά για τρέξιμο τα TWS είναι ανώτερα οποιουδήποτε άλλου ακουστικού, αρκεί να ταιριάξουν στο αυτί σου.

Δημοσ.

Έχω τα WH-CH700N

Πολύ καλά ακουστικά, πέρα από το Active Noise Cancelling που είναι επιεικώς άθλιο. Παρόλα αυτά, μπορεί και απομονώνει τους θορύβους σχετικά καλά και χωρίς αυτό.

Ο ήχος για εμένα τέλειος, λίγο άβολα μετά από πολλή ώρα χρήσης, αλλά γενικά θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα. Αν είναι και αυτά της ίδιας ποιότητας και έχει βελτιωθεί και το ANC, αξίζουν.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Voodooman είπε

Κακά τα ψέματα, το jack πέθανε. Βρίσκεις εύκολα πλέον ακουστικά με USB-C, υπάρχει το BT, ενώ αυτός που θέλει το κάτι παραπάνω και αγοράζει έναν φτηνό DAC, πάλι μέσω USB-C θα τον συνδέσει στο κινητό. Οπότε το jack, αν δεν κάνω λάθος, μένει μόνο για το ραδιόφωνο.

Θα ήθελα πάντως να δοκιμάσω ένα κορυφαίο BT headset, να δω πώς ακούγεται σε σχέση με αυτά που ξέρω. Και επειδή δεν είμαι τρομερά εξεζητημένος ούτε εξειδικευμένος, πιστεύω ότι δεν θα δω διαφορές.

Μα δεν υπαρχουν καλα ακουστικα που δεν εχουν jack ακομα τουλαχιστον.

Ολα μα ολα Focal Clear Elex Utopia, Sennheiser 660 ,800 , Beyer 1990 , T1 , Stax. Final audio κτλ κτλ ολα ειναι με jack επισης μεχρι στιγμης μονο ενα open back wireless υπαρχει απο την Grado οποτε δεν εχουμε επιλογες.

Λενε οτι ίσως τα πλαναρ της Massdrop Panda ειναι αρκετα καλα... Ομως αν δεν τα ακουσω δεν το πιστευω.

Το jack πέθανε σε κινητα κτλ ναι σε αυτο θα συμφωνήσω ουτος η αλλος μονο τα LG V εχουν sabre dac που μπορεις να ακούσεις μουσικη .

Τωρα αν ακούσεις διάφορες η οχι αυτο εχει να κανει καθαρα με το τι εχεις συνηθίσει να ακους , σε φίλους μου παράδειγμα οταν ακουνε τα PX7 wireless παθαινουν πλακα και οταν ακουν τα 660S ξενερωνουν ...λογικο μιας και τα PX7 ειναι με πολυ μπασο και highs διασκεδαστικά .Στο δικο μου ομως αυτή δεν υπαρχει καμια επαφή τοσο σε διαχωρισμό και αισθηση των οργάνων.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Agony είπε

Μα δεν υπαρχουν καλα ακουστικα που δεν εχουν jack ακομα τουλαχιστον.

Ολα μα ολα Focal Clear Elex Utopia, Sennheiser 660 ,800 , Beyer 1990 , T1 , Stax. Final audio κτλ κτλ ολα ειναι με jack επισης μεχρι στιγμης μονο ενα open back wireless υπαρχει απο την Grado οποτε δεν εχουμε επιλογες.

Λενε οτι ίσως τα πλαναρ της Massdrop Panda ειναι αρκετα καλα... Ομως αν δεν τα ακουσω δεν το πιστευω.

Το jack πέθανε σε κινητα κτλ ναι σε αυτο θα συμφωνήσω ουτος η αλλος μονο τα LG V εχουν sabre dac που μπορεις να ακούσεις μουσικη .

Τωρα αν ακούσεις διάφορες η οχι αυτο εχει να κανει καθαρα με το τι εχεις συνηθίσει να ακους , σε φίλους μου παράδειγμα οταν ακουνε τα PX7 wireless παθαινουν πλακα και οταν ακουν τα 660S ξενερωνουν ...λογικο μιας και τα PX7 ειναι με πολυ μπασο και highs διασκεδαστικά .Στο δικο μου ομως αυτή δεν υπαρχει καμια επαφή τοσο σε διαχωρισμό και αισθηση των οργάνων.

Τα ακουστικά έχουν jack, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά την σύνδεσή τους με κινητό, είναι δώρο άδωρον, αν θέλεις να ακούσεις καλά μουσική από το κινητό, τότε τα ακουστικά δεν θα τα πριζώσεις πια στο jack, αλλά στον DAC, ο οποίος μετά θα συνδεθεί στην USB-C.

Εγώ συνειδητοποίησα ότι το jack πέθανε-παραδόξως-με το LG G6, το οποίο και jack είχε, και "καλό" DAC. Ετοιμαζόμουν να το αλλάξω σιγά σιγά, και έψαχνα τρόπο να έχω καλό ήχο από το επόμενο κινητό μου. Αγόρασα λοιπόν τον Crεative X-Fi DAC/AMP. Τον πρίζωσα στο G6 για να κάνω συγκρίσεις και τότε κατάλαβα τις διαφορές. Το G6 ήταν καλύτερο από τα περισσότερα κινητά που είχα ακούσει, αλλά και πάλι δεν έπιανε μία μπροστά στον ξεχωριστό DAC.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...