trib Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Το τελευταίο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών της Sony WH-CH710N καλύπτει όλα τα βασικά που επιθυμεί ο χρήστης σε ελκυστική τιμή. Τα τελευταία χρόνια η Sony έχει επανέλθει δυναμικά στο χώρο των ακουστικών τόσο με τη σειρά 1000X όσο και με το μοντέλο WH-XB900N το οποίο είχε χαρακτηριστικά από ακριβότερες σειρές σε πιο προσιτή τιμή. Το τελευταίο ζευγάρι ακουστικών της Sony ακούει στο όνομα WH-CH710N και έρχεται με τεχνολογία Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου (Active Noise Cancelling) και τιμή στα $200. Η Sony αναφέρει πως τα ακουστικά μπορούν και ανιχνεύουν το περιβάλλον του χρήστη χάρη στην τεχνολογία Dual Noise Sensor και προσαρμόζουν αντίστοιχα τα επίπεδα ακύρωσης θορύβου. Όπως συμβαίνει και στα WH-1000XM3, έτσι και το τελευταίο μοντέλο μπορεί και επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία ANC ανάλογα τον περιβάλλοντα θόρυβο. Ανάμεσα στις λειτουργίες υπάρχει και η Ambient Sound κατά την οποία ο χρήστης θα μπορεί να ακούει θορύβους όπως την κίνηση των αυτοκινήτων ή τον πωλητή σε ένα κατάστημα, ώστε να μην χρειάζεται να σταματά την αναπαραγωγή της μουσικής ή να βγάζει τα ακουστικά. Η Sony μάλιστα υπόσχεται μία κορυφαία εμπειρία ακρόασης από ένα μικρό και ταυτόχρονα ελαφρύ μοντέλο. Από υψηλές νότες σε φωνητικά έως και δυνατά μπάσα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τα WH-CH710N να ξεχωρίζουν, είναι η μεγάλη τους αυτονομία. Με μία φόρτιση προσφέρουν έως και 35 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής, δηλαδή 5 ώρες περισσότερες από το κορυφαίο μοντέλο WH-X1000XM3. Και για επιπλέον αυτονομία, το USB-C καλώδιο με την τεχνολογία ταχείας φόρτισης, θα δώσει 1 ώρα αναπαραγωγής σε 10 μόλις λεπτά στην πρίζα. Τα ακουστικά υποστηρίζουν επίσης ασύρματη συνδεσιμότητα NFC αλλά και πρόσβαση στην έξυπνο βοηθό του smartphone με το πάτημα ενός πλήκτρου. Διαθέτει χειριστήρια έλεγχου της έντασης ενώ η περιστρεφόμενη σχεδίασή τους, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά τους σε κάθε τσάντα. Οι προπαραγγελίες για τα ακουστικά θα ξεκινήσουν αυτό το μήνα με τιμή στα $200. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dreaming123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 35 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής θα πεθάνετε όλοι απο το Στέφανο Χίο θα με βάλει η γυναίκα μου να ακούω αν δώσω $200.
alexioannou Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Για το σπίτι έχω χρόνια τα MDR-V700(φωτό) Ενώ για έξω τα τις ψείρες με στήριγμα MDR-W08.(φωτό) Την ποιότητα ήχου στο πολυ απλο mp3 player βολτας την φτιάχνω στο pc.
jerry banana Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, alexioannou είπε Για το σπίτι έχω χρόνια τα MDR-V700(φωτό) Ενώ για έξω τα τις ψείρες με στήριγμα MDR-W08.(φωτό) Την ποιότητα ήχου στο πολυ απλο mp3 player βολτας την φτιάχνω στο pc. σωστός εγώ θα ήθελα να αγοράσω τα 1000mx3 που θα βγούν μέσα στη χρονιάΑλλά για εξω στο δρομο ψειρες παντα.Ειδικα στην Ελλαδα που ψειριζουν αβερτα.
Innersense Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Πολύ καλή τιμούλα και ειδικά τώρα που είμαστε όλο έξω είναι απαραίτητα 🤣
Retromaniac Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Πώς αντέχει κάποιος τα over ear για ώρα; Μόνο με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι θα τα άντεχα...
alexioannou Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, jerry banana είπε σωστός εγώ θα ήθελα να αγοράσω τα 1000mx3 που θα βγούν μέσα στη χρονιάΑλλά για εξω στο δρομο ψειρες παντα.Ειδικα στην Ελλαδα που ψειριζουν αβερτα. Εντομεταξυ τις ψείρες MDR-W08 τις είχε βγάλει το carefour πριν χρόνια προσφορά στις.....προσφορές 14,99€ το ζευγάρι.....τα πήρα όλα 7 ζεύγη είχε.😅🤣😅🤣😅 Αλλά βλέπω κάτι τρελλές τιμές στο e-bay ..... Βέβαια έχουν ένα L στο τέλος....
Voodooman Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά φαίνονται, η τεχνολογία προχωράει, αλλά στο σπίτι δεν το βλέπω να αντικαθιστώ τον συνδυασμό ενσύρματα+DAC/Amp. Και, φυσικά, ποτέ δεν θα βγω έξω σαν το ούφο με τέτοια θηρία στο κεφάλι, μόδα είναι, θα περάσει. Επίσης, ακουστικά με ANC και κυκλοφορία στην πόλη, είναι άραγε καλός συνδυασμός; Βέβαια, έμαθα ποτέ να μη λέω ποτέ. Ήμουν μουτζαχεντίν του 3.5mm jack και του καλωδίου, αλλά τελικά πήρα TWS για τον δρόμο. Αλλά όσο καλά και να είναι πλέον τα ασύρματα headphones, δεν νομίζω να αγοράσω ποτέ. Θυμάμαι σε έναν μαραθώνιο, στην εκκίνηση ήταν ένας τύπος με παρόμοιο ασύρματo headset, τι να απέγινε άραγε;.. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από Voodooman
ngiornas Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 πρεπει να τα παρω αυτα τουλαχιστον για 35 ωρες να μην ακουω καθολου την γυναικα μου!!!!
dr_frozenarm Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Εχω τα WH-1000XM3 εδώ και ένα χρόνο. Ότι καλύτερο για open space office με βαβούρα. Το A/C του δεν παίζεται.
techlink Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Πηρα τα WH-CH700N πριν λιγες ημερες στα 111. Εξαιρετικος ηχος, φοβερη συνδεσιμοτητα, πιανει αερα μεσα απο 2 τοιχους αποσταση στο σπιτι, θηριωδης μπαταρια. Μετριο NC αλλα αυτο το γνωριζα ηδη και δεν ειναι ο λογος για τον οποιο τα αγορασα. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος, φανταζομαι η καινουργια εκδοση θα ειναι καλυτερη αλλα και η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη στα 200.
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Έχω πάρει τα wh-ch700n από πλαίσιο στα 100€ και εντυπωσιάστηκα από το aptx. Όντως η αυτονομια είναι μεγαλη
lion2486 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Όσο και αν με γοήτευσε το ANC των 1000XM3 το μικρόφωνό τους ήταν χάλια για συνομηλίες. Πήγα στα Bose 700 και αναμένω μήπως βγει κάποια updated version των 1000.
roughtoof Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε Εχω τα WH-1000XM3 εδώ και ένα χρόνο. Ότι καλύτερο για open space office με βαβούρα. Το A/C του δεν παίζεται. τα είχα και εγώ, αλλά οι φωνέ και τα μπουρ μπουρ παιρνάνε δυστηχώς.. δεν ξέρω γιατι ο κόσμος τα πρωτείνει για open offices. δεν δουλευα σε τηλεφωνικό κέντρο φυσικώς. αλλά όπως έψαξα και μετά οι συχνότητες της φωνής δεν γίνονται noice cancelled... https://www.netzwelt.de/sony-wh-1000xm3/testbericht.html τα πούλησα μιας και για μουσική τα θεωρούσα πολύ μέτρια. μάλον καλοθημένος με τα HD58X και το DAC. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από roughtoof
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα