andreaspA Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ειχα αγορασει και εγω την παραπανω τηλεοραση στην πολυσυζητημενη προσφορα των 259€. Το μοναδικό παράπονο που έχω απο αυτήν είναι το εξής : Εχει καποιο θέμα στους υπότιτλους απο το usb stick. Δεν εχω καταλαβει ποτε ακριβως, αλλα αρκετες φορές τους μπερδέυει. Τι εννοω? Βγάζει ερωτηματικά αγγλικά αντί για γράμματα. Κόβει τις λέξεις, ενώνει σειρές (χάνει το enter δηλαδη). Εχω κανεις το ίδιο πρόβλημα? κάποια λύση?
TechnoState Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) .... προφανώς λείπει κάποιο codec. Δύσκολο να κάνεις κάτι αφού είναι δεδομένο ότι η εταιρεία δεν υποστηρίζει (η το κάνει ελάχιστα) με αναβαθμίσεις τα προϊόντα της. Είναι κάτι που δεν το λαμβάνουν υπόψιν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές. Δοκίμασε να βρείς διαφορετικής μορφής/ επεξεργασίας αρχείο της ταινίας που σε ενδιαφέρει κ ίσως φανείς τυχερός (σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές στις οποίες θα λειτουργούν σωστά οι υπότιτλοι). Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από TechnoState
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δεν γραφουμε για τηλεορασεις εδω μονο για οθονες υπολογιστη. Κανω αναφορα να στο μεταφερουν. 1
andreaspA Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, TechnoState είπε .... προφανώς λείπει κάποιο codec. Δύσκολο να κάνεις κάτι αφού είναι δεδομένο ότι η εταιρεία δεν υποστηρίζει (η το κάνει ελάχιστα) με αναβαθμίσεις τα προϊόντα της. Είναι κάτι που δεν το λαμβάνουν υπόψιν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές. Δοκίμασε να βρείς διαφορετικής μορφής/ επεξεργασίας αρχείο της ταινίας που σε ενδιαφέρει κ ίσως φανείς τυχερός (σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές στις οποίες θα λειτουργούν σωστά οι υπότιτλοι). Το αρχειο της ταινιας φταίει? ή το αρχειο των υποτίτλων? Ο Codec που εχει η ταινια ειναι το θέμα? Εστειλα και μηνυμα στον Αμοιριδη και με πηραν τηλεφωνο να μου πουνε κατι μπουρδες περι πνευματικών δικαιωμάτων. Λες και τους ειπα οτι προσπαθω να δω κατεβασμενη ταινια με πνευματικά δικαιώματα. Εν ολιγης, δεν εχουν καμια λύση. Τουλάχιστον να κάνω μια διάγνωση για το τι φταίει και βλέπω αν υπάρχει αντιμετώπιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα