Sotosgl Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Υπαρχει κανεις που να εχει παραγγειλει κατι απο αμαζον τις τελευταιες 15-20 ημερες και να εχει παραλαβει; Ολα τα αμαζον εχουν banner για καθυστερησεις παραδοσεων, δεν ξερω ποσο μπορει να φτασει ομως. Γυρω στα 7 δεματα και απο το Amazon και απο τριτους πωλητες.(Αγγλικο,Γερμανικο,Ισπανικο) και ολα με Express Shipping (δεν ειναι να ρισκαρω αυτη την περιοδο) Καμια διαφορα με πριν απο την μερια του Amazon,τεραστια καθυστερηση απο τους εγχωριους. Τα δεματα της DHL ερχονται σφαιρα,της UPS επειδη μεσολαβει Γενικη Ταχυδρομικη στην επαρχια απλα πας και τα παραλαμβανεις απο το καταστημα γιατι δεν βγαινουν ποτε σε διανομη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Εχω διαβασει θεμα μελους σε αλλη ενοτητα (στο μπλα μπλα νομιζω), που περιμενε ενα μηνα και τελικα πηρε τα λεφτα του πισω, δεν παρελαβε ποτε το προιον. Με DHL εχει γραψει οτι εσταλει. Ισως δεν ειχε βαλει ομως express γιατι του ειπαν λεει οτι το τρανικ δεν βγαινει γιατι ηταν πολλα μαζι σε σακο.
solton57010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Υπαρχει κανεις που να εχει παραγγειλει κατι απο αμαζον τις τελευταιες 15-20 ημερες και να εχει παραλαβει; Ολα τα αμαζον εχουν banner για καθυστερησεις παραδοσεων, δεν ξερω ποσο μπορει να φτασει ομως. Παραγγελία από γερμανικό amazon(από 3ο πωλητή) παραγγελία στις 23/3,αποστολη 24/3 με ups standard (2 δέματα των 30+kg, παράδοση στην Σαμο από γενική 1/4 (Αθήνα είχε φτάσει από τις 30/4) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από solton57010
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, solton57010 είπε Παραγγελία από γερμανικό amazon(από 3ο πωλητή) παραγγελία στις 23/3,αποστολη 24/3 με ups standard (2 δέματα των 30+kg, παράδοση στην Σαμο από γενική 1/4 (Αθήνα είχε φτάσει από τις 30/4) Ποσα μεταφορικα ειχε; Κανενα 100αρι τουλαχιστον το καθε πακετο ε; Και επισης το οτι ειναι τριτος πωλητης, εχει μαλλον αλλη μεταφορικη απο αυτη του αμαζον και αλλους "δρομους". Δεν ειναι συγκρισιμα.
kkatzos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Υπαρχει κανεις που να εχει παραγγειλει κατι απο αμαζον τις τελευταιες 15-20 ημερες και να εχει παραλαβει; Ολα τα αμαζον εχουν banner για καθυστερησεις παραδοσεων, δεν ξερω ποσο μπορει να φτασει ομως. Μια χαρά παρέλαβα χθες με μόλις μία ημέρα καθυστέρηση. Συνολικά πήρε 11-12 μέρες. Πωλητής το Amazon και standard shipping. 6 ώρες πριν, Sotosgl είπε Τα δεματα της DHL ερχονται σφαιρα,της UPS επειδη μεσολαβει Γενικη Ταχυδρομικη στην επαρχια απλα πας και τα παραλαμβανεις απο το καταστημα γιατι δεν βγαινουν ποτε σε διανομη. Μεγάλη αλήθεια. Στην επαρχία η Γενική Ταχυδρομική είναι ότι χειρότερο υπάρχει, χειρότεροι και από απλό ταχυδρομείο. Ζητήθηκε από τον moderator να δώσω πληροφορίες: Παραγγελία 21 Μαρτίου από το ιταλικό Amazon με πωλητή το ίδιο, έφυγε στις 22 και παρέλαβα χθες, 3 Απριλίου. Έφυγε i-parcel και μου το έφεραν με ΕΛΤΑ κούριερ. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από kkatzos
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, termitiss είπε Η προσφορά έχει τελειώσει Περιεργο, το ΜΜ το εχει ακομα. https://www.mediamarkt.de/de/product/_zte-axon-10-pro-128-gb-blau-dual-sim-2532626.html
seseji Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 δεν ειχαν πολλα κομματια ,1 η 2 ειχαν μεινει οταν κοιταγα πριν καμια ωρα
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ναι, δεν "τελειωσε" ακριβως η προσφορα, δεν ανεβηκε δηλαδη η τιμη. Απλα τελειωσε το αποθεμα και αφαιρεθηκε εντελως ως πωλητης το αμαζον.de Εβαλα στον τιτλο το TAG. Αν ειχαν αποθεμα, η τιμη θα αλλαζε προς τα πανω αφου πρωτα αλλαζε τιμη το MM.
LaMereda Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Υπαρχει κανεις που να εχει παραγγειλει κατι απο αμαζον τις τελευταιες 15-20 ημερες και να εχει παραλαβει; Ολα τα αμαζον εχουν banner για καθυστερησεις παραδοσεων, δεν ξερω ποσο μπορει να φτασει ομως. Παραγγελία από amazon.it στις 22/3 με τον απλό τρόπο αποστολής, το έστειλαν στις 25/3 με DHL Paket (ότι χειρότερο). Σύμφωνα με την amazon έπρεπε να είχα παραλάβει χθες αλλά μέχρι και αυτήν την ώρα δεν μπορώ να κάνω καν track το πακέτο μου, ούτε από την σελίδα του Amazon αλλά ούτε από DHL. Το μόνο που φαίνεται στο tracking status της amazon είναι ότι το έστειλαν στις 25/3, τίποτα άλλο.. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από LaMereda
dterzakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δεν το πρόλαβε ο αδερφός μου αλλά έχει το warehouse Used as new λιγο πιο κάτω και του το πήρα. Η εγγύηση παραμένει 2 χρόνια από warehouse?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, dterzakis είπε Δεν το πρόλαβε ο αδερφός μου αλλά έχει το warehouse Used as new λιγο πιο κάτω και του το πήρα. Η εγγύηση παραμένει 2 χρόνια από warehouse? Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, δεν έχει καθόλου εγγύηση. Υπάγεται μόνο στο 30 days return policy. Διάβασε τους όρους του Amazon.
kkatzos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, δεν έχει καθόλου εγγύηση. Υπάγεται μόνο στο 30 days return policy. Διάβασε τους όρους του Amazon. Μια χαρά εγγύηση έχει. Δεν το λένε αλλά έχει. Υποχρεούνται να δίνουν εγγύηση και στα μεταχειρισμένα που πωλούνται εντός ΕΕ. Έχω γυρίσει used προϊόν που χάλασε στους 7 μήνες από την ημ. αγοράς.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, kkatzos είπε Μια χαρά εγγύηση έχει. Δεν το λένε αλλά έχει. Υποχρεούνται να δίνουν εγγύηση και στα μεταχειρισμένα που πωλούνται εντός ΕΕ. Έχω γυρίσει used προϊόν που χάλασε στους 7 μήνες από την ημ. αγοράς. Έχεις δίκιο, το παραπάνω ισχύει για το Amazon.com. My bad. Κανονικά 2 έτη και τα used.
sunstorm Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, LaMereda είπε Παραγγελία από amazon.it στις 22/3 με τον απλό τρόπο αποστολής, το έστειλαν στις 25/3 με DHL Paket (ότι χειρότερο). Σύμφωνα με την amazon έπρεπε να είχα παραλάβει χθες αλλά μέχρι και αυτήν την ώρα δεν μπορώ να κάνω καν track το πακέτο μου, ούτε από την σελίδα του Amazon αλλά ούτε από DHL. Το μόνο που φαίνεται στο tracking status της amazon είναι ότι το έστειλαν στις 25/3, τίποτα άλλο.. Ακριβώς το ίδιο με παραγγελία από amazon.fr πριν 15 περίπου μέρες. Οταν πέρασε η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης μου στείλαν mail να περιμένω 2-3 μέρες ακόμη. Μετά νέο mail ότι το δέμα γύρισε στις αποθήκες τους και θα μου κάνουν refund. Την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα αν θυμάμαι καλά τα χρήματα είχαν μπει στην κάρτα μου. Λογικά πρέπει να υπάρχει θέμα με τις μεταφορικές εταιρίες λόγω της κατάστασης με τον ιό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα