Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα στην ομαδα. Θελω βοηθεια για αναβαθμιση. Εχω καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω τι συμφερει και τι μοντελα εχουν βγει απο τοτε. Λογω ιου ειμαι σπιτι και νομιζω ειναι ωρα για μικρη αναβαθμιση. Παρακαλω τα φωτα σας

Ποσό που διαθέτουμε : 200 με 250 μαξ

Χρήση υπολογιστή : Blande and soul (mmorpg) , επεξεργασια φωτο και βιντεο. BnS Streaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: lightroom photoshop sony vegas κλπ, OBS

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι υπαρχει 32αρα 1080p

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Δεν με πειραζει

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι 👀

Η αναβαθμιση ειναι μονο για Cpu Mobo Ram. Τα υπολοιπα θα μεινουν ιδια.

Το Pc αυτη τη στιγμη φοραει.

Cpu: Pentium G3258 5.0ghz, Mobo: Asus Maximus Hero Vi, Ram 8gb, Ssd: Samsung Evo, HDD: 6 εξωτερικους , GPU: Nvidia GTX 1050Ti, PSU: OCZ 750 watt modular , CPU Fan: Thermalright True Spirit 140P, Case: Corsair Carbide Air 540

Τα παλια κομματια θα πωληθουν στα μεταχειρισμενα εδω μεσα (αν μπορειτε πειτε ποσο να τα βαλω).

Ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 270€

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-04-04_07-31-42.png

Με 3600 για επεξεργαστή αλλά με 8GB RAM .

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-04-04_07-40-27.png

Και ένα με 3600 επεξεργαστή  αλλά με 16GB RAM.

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-04-04_07-41-49.png

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση, η τριτη συνθεση φενεται στα μετρα μου. Απο ποιο καταστημα ειναι. Θα δω λιγο τις συνδεσιμοτητες τις μητρικης αυτης εγω να μη το μετανειωσω μετα. Ξερουμε αν η 140TS κουμπωνει σε ραιζεν; 

7 ώρες πριν, adtakhs είπε

Με 270€

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-04-04_07-31-42.png

Με 3600 για επεξεργαστή αλλά με 8GB RAM .

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-04-04_07-40-27.png

Και ένα με 3600 επεξεργαστή  αλλά με 16GB RAM.

Στιγμιότυπο οθόνης_2020-04-04_07-41-49.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Ευχαριστω για την απαντηση, η τριτη συνθεση φενεται στα μετρα μου. Απο ποιο καταστημα ειναι. Θα δω λιγο τις συνδεσιμοτητες τις μητρικης αυτης εγω να μη το μετανειωσω μετα. Ξερουμε αν η 140TS κουμπωνει σε ραιζεν; 

5 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

https://www.foxstore.gr/

Σχετικά με την ψύκτρα.

http://thermalright.com/2017/02/21/thermalright-amd-am4-cpu-mount-upgrade/

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Ομορφα! μενει να δω αν εχω ακομα την αποδειξη ομως.. ποιος κραταει αποδειξεις μετα απο τοσα χρονια; ~.~

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TRILOBYTER είπε

Ομορφα! μενει να δω αν εχω ακομα την αποδειξη ομως.. ποιος κραταει αποδειξεις μετα απο τοσα χρονια; ~.~

στείλε μια φώτο από το σύστημα και το upgrade που θες να κανεις.

Ίσως και να σου το περάσουν.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

στείλε μια φώτο από το σύστημα και το upgrade που θες να κανεις.

Ίσως και να σου το περάσουν.

Ωραια αμα δε τη βρω αυτο θα κανω! Το κουτι της υπαρχει σιγουρα αρα ισως μπορεσουν να με βοηθησουν και με το σεριαλ ναμπερ.. 

Αρα δε κοιταω καν για ιντελ; Στον ραιζεν αυτον για τι IPC μιλαμε; Φανταζομαι δε θα εχει θεμα με το παλιο game engine του bns?  Εχουν γινει πολλα update αλλα δε μομιζω να επωφελειται πολυ απο ολους τους πυρηνες. Τοτε που ειχα κανει το παλιο σεταπ το ηθελα καθαρα για mmos και βολευαν οι 2 δυνατοι πυρηνες, τωρα που η κυρα θελει να κανει streaming τα βρηκε σκουρα ο μικρος πεντιουμ, κανει στριμ αλλα υπαρχει αρκετο σταττερινγκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Ωραια αμα δε τη βρω αυτο θα κανω! Το κουτι της υπαρχει σιγουρα αρα ισως μπορεσουν να με βοηθησουν και με το σεριαλ ναμπερ.. 

Αρα δε κοιταω καν για ιντελ; Στον ραιζεν αυτον για τι IPC μιλαμε; Φανταζομαι δε θα εχει θεμα με το παλιο game engine του bns?  Εχουν γινει πολλα update αλλα δε μομιζω να επωφελειται πολυ απο ολους τους πυρηνες. Τοτε που ειχα κανει το παλιο σεταπ το ηθελα καθαρα για mmos και βολευαν οι 2 δυνατοι πυρηνες, τωρα που η κυρα θελει να κανει streaming τα βρηκε σκουρα ο μικρος πεντιουμ, κανει στριμ αλλα υπαρχει αρκετο σταττερινγκ.

Είναι μπόμπα ο R5 3600 .

Και δυνατό IPC και πυρήνες και χαμηλή κατανάλωση και Hyperthreading/smt και καλή τιμή.

untitled-21.png

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Είναι μπόμπα ο R5 3600 .

Και δυνατό IPC και πυρήνες και χαμηλή κατανάλωση και Hyperthreading/smt και καλή τιμή.

untitled-21.png

Α καλα εγω εχω μεινει πισω, εχουν κανει θαυματα οι ανθρωποι. Νομιζα ηταν στα ιδια με τους πρωτους ρειζεν.. Ευχαριστω φιλε μου. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, επαναφερω το θεμα. Ειχα βολευτει με εναν 4770κ που βρηκα φθηνα και τσιμπησα. Λεω τωρα να βαλω τα παλια κομματια σε ενα αλλο κουτι που ρχω και να κανω τωρα την αναβαθμιση. Μπορειτε να μου πειτε αν ρχει βγει η θα βγει κατι νεο; ΠΕριμενω η παω τωρα για αναβαθμιση;

Ανεβαζω το μπατζετ στα 500-600 και θελω και καρτα γραφικων. Η παλι θα παει στο αλλο πισι. 

Ευχαριστω!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Blade and Soul, Lost Ark, Valorant, Final Fantasy, CoD , Apex Legends. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Τι οθόνη έχεις?

Μια 32αρα LG 1920x1080. Επομενο βημα θελουμε να παρουμε μια απο τις μακροστενες για να δουλευει η γυναικα σε κατι προτζεκτ που κανει και της αρεσει αυτος ο τυπος οθονης.

3 ώρες πριν, alexgr21 είπε

Για τα παιχνιδια που ανεφερες μια 1650 super σε καλυπτει. Αν θες καλυτερη 1660 super.

Ευχαριστω φιλε, συγκριτικα με την 1050τι που εχω τωρα για ποση διαφορα μιλαμε; Την σουπερ εννοω, γιατι και την 1050τι κοντα στη τιμη που κανει η σουπερ την πηρα πριν 2 χρονια, απλα αναρωτιεμαι.

Απλα να αναφερω οτι το θελουμε και για streaming το συστημα. Αν ειναι να δωσω κατι παραπανω δε με πειραζει,  ειτε στη καρτα ειτε στη ραμ ειτε στον επεξεργαστη. Θελω να ειναι ολα τα κομματια καλα για αυτο που τα χρειαζομαι.

Επεξ/σία από TRILOBYTER

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...