Kratos1979 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Έχω τις εξείς απορίες και όποιος μπορεί να μου απαντήσει θα είναι "μαγικό χέρι" για την πολύτιμη βοήθεια του: 1. Έχω εδώ και αρκετά χρόνια ένα ασύρματο τηλέφωνο της Panasonic KX-TG6481GRT και μόλις πρίν από λίγες ημέρες οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που είχε "το τερμάτισαν" και ούτε καν δουλεύει, Συγκεκριμένα οι επαναφορτιζόμενες που είχε μέσα η συσκευή αναφέρουν μοντέλο Panasonic HHR - 55AAAB (550 mA) ή και N4DHYYY00005. Ξέρετε που μπορώ να προμηθευτώ καινούργιες; Υπάρχουν ή όχι; Σε περίπτωση που υπάρχουν μεγαλύτερης ισχύος καλύπτουν οι προδιαγραφές του συγκεκριμένου μοντέλου ή θα έχω άλλα προβλήματα (π.χ. χρόνος φόρτισης κλπ); Ποιές μάρκες να εμπιστευτώ ή είναι όλες το ίδιο; Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και μη - επαναφορτιζόμενες αλλά εμένα μου φαίνεται επικίνδυνο. Ισχύει; 2. Άκουσα πρίν από λίγο καιρό ότι άλλαξαν οι εξετάσεις για το CCNA Routing & Switching. Ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι η ύλη περισσότερη ή λιγότερη; Πώς μπορώ να βρώ ερωτήσεις & απαντήσεις για να μελετήσω το συγκεκριμένο θέμα; Έστω και σε μορφή pdf. 3. Πως μπορώ να βρώ τις ερωτήσεις - απαντήσεις των ερωτήσεων πιστοποίησης για τον κλάδο Πληροφορικής - Τηλεπικοινωνιών - Δικτύων των αποφοίτων ΙΕΚ σε μορφή pdf? Υπάρχει δυνατότητα γιατί θέλω να τις μελετήσω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω να με "φωτίσετε" στα παραπάνω ερωτήματα που έχω.
talibanakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Αν εγραφες και στον τιτλο τι αφορουν οι αποριες θα ησουν τεραστιος μαγκας. 1
TechnoState Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 ..... χαχα τις μάζεψες όλες μαζί σε ένα για να μην επιβαρύνεις το Insomnia?? Για το ασύρματο σου... Όχι, αν βάλεις μη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την χρήση του...θα έχεις όμως αν επιχειρήσεις να το φορτίσεις (στην βάση του)...με το πιο ακραίο σενάριο, να προκληθεί μικρής ισχύος έκρηξη. Στο σπίτι έχω ένα Gigaset, dect με 3 συσκευές. Στις δύο απο αυτές έχω αλλάξει μπαταρίες με 2πλασια τουλάχιστον χωρητικότητα απο τις εργοστασιακές. Eneloop κ Tamiya, πάντα ίδιες στο κάθε σετ. Σίγουρα χρειάζεται 2πλασιος χρόνος φόρτισης... αλλά η αντοχή κ η διάρκεια ομιλίας έχει εκτοξευθεί στο 2πλασιο επίσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις