slvsnt Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 έχω ένα backup ενός wordpress site. Τη βάση και τα αρχεία. Θέλω να ανεβάσω το site αλλά σε διαφορετικό domain. Πριν το ανεβάσω δοκίμασα να το δω τοπικά με το xampp. άνοιξα (notepad++) το αρχείο της βάσης κι έκανα αντικατάσταση το παλιο url του site με το localhost...... Tο πρόβλημα είναι ότι το site εμφανίζεται "σπασμένο". Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Better search replace ώστε να κάνει τις αλλαγές των url στη βάση αλλά δε κατάφερα κάτι. Προφανώς αν δοκιμάσω να το ανεβάσω τα ίδια χάλια θα δω. Πως το διορθώνω τώρα αυτό; όσες φορές το είχα κάνει στο παρελθόν χρησιμοποιούσα το plugin WP Migrate DB Κι έκανα εξαγωγή της βάσης και ποτέ δεν είχα θέμα. Τώρα όμως που έχω τη βάση χύμα, εκτός του site? Το WP Migrate DB pro βλέπω έχει τη δυνατότητα να του φορτώσει τη βάση και να σου κάνει export με τις αλλαγές, φαντάζομαι θα δουλέψει αλλά η τιμή του είναι ~100€
xrhstosiak Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, slvsnt είπε άνοιξα (notepad++) το αρχείο της βάσης κι έκανα αντικατάσταση το παλιο url του site με το localhost...... ξεκίνα το ανάποδα κανε τον υπολογιστή σου να δείχνει στο προηγούμενο domain που ήταν το site σου αλλάζοντας το hosts αρχείο του υπολογιστή σου και όλα ακριβώς ... και με www αν είχε και https αν είχε και όταν παίξει τότε κανονικά από τον υπολογιστή σου με εργαλείο σαν το Search and Replace DB κάνεις την αλλαγή για το νέο domain
slvsnt Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε ξεκίνα το ανάποδα κανε τον υπολογιστή σου να δείχνει στο προηγούμενο domain που ήταν το site σου αλλάζοντας το hosts αρχείο του υπολογιστή σου και όλα ακριβώς ... και με www αν είχε και https αν είχε και όταν παίξει τότε κανονικά από τον υπολογιστή σου με εργαλείο σαν το Search and Replace DB κάνεις την αλλαγή για το νέο domain Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά ανέβασα το site στο νεο domain, έκανα online την αλλαγή στη βάση αλλάζοντας μόνο στον πίνακα wp_options τα siteurl and home και το site δούλεψε εκτός από κάποια σημεία που δε διορθώθηκαν ούτε με τη χρήση του WP Migrate DB που εγκατέστησα. Ήταν κάποιο plugin με κάποια links. Αλλά αυτό δε με πειράζει διότι ζήτημα να είναι 10 Links. Τα αλλάζω χειροκίνητα σε λίγο Αλλά μου έκανε εντύπωση που τοπικά το site είχε διαλυθεί, το theme έγινε όπως να ναι και όταν έκανα τις ίδιες κινήσεις online, δούλεψε εκτός τα λίγα links που ανέφερα. Οπότε φαίνεται ότι το πρόβλημα μου λύθηκε.
xrhstosiak Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 καλου κακου αλλαξε το "Ρυθμίσεις μονίμων συνδέσμων" μια στο απλο + save και μετα με full το ονομα και παλι save
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα