Tetraphoon Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω αν είμαι ο μονος απογοητευμένος από ότι είδα. Θα μπορούσα να πω ότι είναι η χειρότερη κωμωδία που έχω δει μέχρι τώρα. Υπήρχαν κάποιες αστείες στιγμές αλλά ως εκεί. Δεν σε κρατούσε σε έντονο ενδιαφέρον ώστε να δεις τι θα γίνει στο τέλος. Ήταν ένας Μάρκος Σεφερλής, πολύ διαφορετικός από ότι τον γνωρίσαμε στις παραστάσεις και στην τηλεόραση. Από όσους έχουν δει την ταινία, ποια είναι η δικη σας άποψη;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Αν απογοητευτηκες τότε ήταν ο ίδιος Σεφερλής που παίζει τα τελευταία 40 χρόνια. 7 1
poulaki1976 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η παρακμή η ίδια αυτοπροσώπως ήταν Δεν γελαγε κανείς μες το σινεμά και στο τέλος (όταν αναψαν τα φώτα) οι περισσότεροι είχαν μια έκφραση αμηχανίας που δεν περιγράφεται.Εγω γέλασα-ευχαριστηθηκα λίγο στο τέλος με την σκηνή που κυνηγάει τον/την κακια και πετάει την γνωστή ατάκα "Βαγγέλη !!!!" και ανοίγει η πόρτα μόνη της και κόβει την φορά της κακιάς.......πσσσσσσ έμπνευση ο Σεφερλής Αυτός ο Καπετάνος τι ξύλο έχει φάει από το Σεφερλή δεν λέγεται, κοντεύει να περάσει και τον Τζανετακο.....Νταξ. Ζήτησα συγνώμη από την υπόλοιπη παρέα πριν μπουμε. Σε σχέση με πιο παλιά έχει παρακμάσει ολίγον τι Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από poulaki1976 1
totalius Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δε θέλω να προσβάλω κανένα αλλα παντα αναρωτιέμαι για τα άτομα που δινουν εστω ένα ευρώ να δουν Σεφερλή . Ή που σπαταλάνε εστω ένα λεπτό απο το χρονο τους 9 2 1
poulaki1976 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2020 στις 2:04 ΠΜ, totalius είπε Δε θέλω να προσβάλω κανένα αλλα παντα αναρωτιέμαι για τα άτομα που δινουν εστω ένα ευρώ να δουν Σεφερλή . Ή που σπαταλάνε εστω ένα λεπτό απο το χρονο τους Την ίδια απορία είχα κι εγώ την μια και μοναδική φορά που πήγα στο Δελφινάριο με συνάδελφο ο οποίος πήγαινε 6 χρόνια σερί. Τσακωθηκαμε Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από poulaki1976 1 1
G.TH. Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, poulaki1976 είπε Την ίδια απορία είχα κι εγώ την μια και μοναδική φορά που πήγα στο πλανητάριο με συνάδελφο ο οποίος πήγαινε 6 χρόνια σερί. Τσακωθηκαμε Είχε συννεφιά και δεν μπορούσατε να δείτε τίποτα από το τηλεσκόπιο;
tritonas00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, Tetraphoon είπε Θα μπορούσα να πω ότι είναι η χειρότερη κωμωδία που έχω δει μέχρι τώρα περιμενες κατι αλλο απο σεφερλη?
kajwbtfe Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Στις 4/4/2020 στις 3:37 ΠΜ, G.TH. είπε Είχε συννεφιά και δεν μπορούσατε να δείτε τίποτα από το τηλεσκόπιο; Μάλλον ήθελε να πει ο φίλος Δελφινάριο και όχι πλανητάριο. 1
poulaki1976 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kajwbtfe είπε Μάλλον ήθελε να πει ο φίλος Δελφινάριο και όχι πλανητάριο. Όντως Γκάφα Για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ Ευχαριστώ 1
Fosforos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 την είδα κι εγώ την ταινία εξαιρετική ερμηνεία,όπως πάντα από τον Μάρκο,έναν απ τους τελευταίους σπουδαίους Έλληνες κωμικούς μεγάλο αρνητικό τόσο για την ταινία όσο και για τον ίδιο τον Σεφερλή είναι που έβαλε να παίξει και το αγγούρι η γυναίκα του με διαφορά απ τις χειρότερες Ελληνίδες ηθοποιούς
poulaki1976 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Την καλυτερη ερμηνεια για μενα την ειχε ο "Ντανος" ο ανθρωπος ειναι πανεξυπνος,ακολουθει ακριβως τις οδηγιες του σκηνοθετη και βγαζει αποτελεσμα επαγγελματια 😇
star12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 σιγα βρε παιδια και γω βλεπω καινουριου και τατιανα αλλα δεν πηγα να τη δω
eliasjuve Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Από παλιά ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Τώρα πλέον είναι μόνο του βάθους και χωρίς πάτο ακόμα. Τελευταία χρησιμοποιεί μόνο το σεξ για να προσελκύσει κόσμο επειδή μάλλον ξέρει ότι λόγω χιούμορ δεν....
Akalas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ξέρει κανείς εάν μπορώ να την δω online η να την κατεβάσω? 1
ababapanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 ενω εχουν περασει τοσοι μηνες και εγω δεν την εχω βρει πουθενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα