SONIC1985 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, τώρα τελευταία φλερτάρω με την ιδέα να ανοίξω κάτι δικό μου κυριως με refurbish laptop και τα σχετικά τεχνολογικά προϊόντα, άλλα έχω πολλά κενά ακόμα και θα ήταν ενδιαφέρον θέμα να ανοίξουμε το τι χρειάζεται μια τέτοια επιχείρηση να στηθεί από την αρχή. Πρέπει να έχεις τελειώσει κάποια τεχνική σχολή για να βγάλεις άδεια? Ποιες ειναι η μεγαλύτερες εταιρίες για refurbish laptops για εισαγωγή στην Ελλάδα ? Aπο που κάνουν εισαγωγη τα κινητα που πουλάνε όλα τα σκρουτζομαγαζα ? Όταν κάνεις εισαγωγή κάποια προϊόντα τα οποία δεν πωλουνται μπορεις να τα επιστρέψεις πίσω στον προμηθευτη ? Οποιαδήποτε τοποθέτηση πάνω στο θέμα ειναι καλοδεχούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo_Cr Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Κάποιος που έχει ανάλογη επιχείρηση θα μπορούσε να απαντήσει στο θέμα. Για εμπόριο δεν νομίζω να χρειάζεται πτυχίο . Για service όμως ενδέχεται να χρειάζεται κάποιο πτυχίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Στις 3/4/2020 στις 11:44 ΜΜ, SONIC1985 είπε Καλησπέρα σε όλους, τώρα τελευταία φλερτάρω με την ιδέα να ανοίξω κάτι δικό μου κυριως με refurbish laptop και τα σχετικά τεχνολογικά προϊόντα, άλλα έχω πολλά κενά ακόμα και θα ήταν ενδιαφέρον θέμα να ανοίξουμε το τι χρειάζεται μια τέτοια επιχείρηση να στηθεί από την αρχή. Πρέπει να έχεις τελειώσει κάποια τεχνική σχολή για να βγάλεις άδεια? Ποιες ειναι η μεγαλύτερες εταιρίες για refurbish laptops για εισαγωγή στην Ελλάδα ? Aπο που κάνουν εισαγωγη τα κινητα που πουλάνε όλα τα σκρουτζομαγαζα ? Όταν κάνεις εισαγωγή κάποια προϊόντα τα οποία δεν πωλουνται μπορεις να τα επιστρέψεις πίσω στον προμηθευτη ? Οποιαδήποτε τοποθέτηση πάνω στο θέμα ειναι καλοδεχούμενη. το μαγαζι μπορει να ανοιξει ο καθε ασχετος ακομα και να μην εχει σχεση γενικοτερα με πληροφορικη. Θα πρεπει να βρεις χωρο (πραγματικο ή εικονικο) αλλα κυριως να βαλεις κατω εσοδα εξοδα για πρωτους μηνες γιατι σιγουρα θα χρειαστεις ενα κεφαλαιο (χρηματα) για τους πρωτους μηνες π.χ 10.000 Απαραιτητος ο λογιστης για να σε κατευθηνει. Στη τελευταια ερωτηση: Σπανια προμηθευτης δεχεται να παρει πισω το εμπορευμα του και δεν αναφερομαι μονο σε πληροφορικη (ακομα και ...κατσαρολες να πουλαγες) γιαυτο θελει προσοχη στο στοκαρισμα και στις τιμες. Μιας και γραφεις για refurbish θα πρεπει να εισαι ετοιμος για επισκευες ή ακομα για αντικατασταση αν παρεχεις καποιου ειδους εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα