Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ανοίξεις από κάτω το καπάκι του δίσκου και τον αφαιρέσεις (εννοείτε ενώ είναι κλειστό το λάπτοπ) θα πρέπει να είναι μέσα σε κάποιο ΚΙΤ βιδωμένος. Απλά τον ξεβιδώνεις και βιδώνεις τον ssd βάζοντας τον φυσικά στην ίδια θέση και με την ίδια κατεύθυνση. Μετά τον τοποθετείς στη θέση του άλλου και φροντίζεις να κουμπώσει καλά στην sata υποδοχή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/4/2020 στις 8:05 ΠΜ, hp8 είπε

υπάρχει ενότητα  εδώ   για το θέμα σου Θα το δουν περισσότεροι  Δώσε στοιχεία του επεξεργαστη και αν δέχεται περισσότερη μνήμη και πόση To βλέπω για puppy linux 32 bit non pae To skype είτε να το σκεφτείτε 

Παιδιά καλησπέρα σας,

Έχω και έγω το ίδιο πρόβλημα με ένα προλαλλήσαντα .

Έχω acer Aspire One 150 netbook Intel Atom με CPU N280, 1.66GHz KAI 1,99 GB Ram και XP sp3. Επειδή θέλω να συνδεθώ με το webex που η κόρη μου κάνει μαθήματα πλατφόρμας, υπάρχει κάποιο light λειτουργικό που μπορώ να εγκαταστήσω και να μπορέσω να συνδεθώ στο webex??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

υπάρχει ενότητα  εδώ   για το θέμα σου Θα το δουν περισσότεροι  Δώσε στοιχεία του επεξεργαστη και αν δέχεται περισσότερη μνήμη και πόση To βλέπω για puppy linux 32 bit non pae To skype είτε να το σκεφτείτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...