Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γεια σας. 

Υπάρχουν άτομα που σίγουρα έχουν παραπάνω γνώσεις στο αντικείμενο. 

Θέλω βοήθεια για έναν πύργο όπου θα μπορώ με άνεση 65+ fps high settings at least, να παίζω pubg κυρίως, gta, dota2, fortnite! Μαζί με οθόνη! Όσον αφορά το budget, δεν θέλω να ξεπεράσω τα 800€.

Έβγαλα μονος μου αυτό; 

Be Quiet Dark Rock Pro 4

Kingston A400 240GB

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)

Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB OC (GV-N1660OC-6GD)

Intel Core i3-8100 Box

Δεν έχω κουτί! Και ανεμιστήρες;; δεν τα ξέρω καλά, θέλω απλά να παίζω pubg 😁

Ευχαριστω παιδιά για όποια βοήθεια! 

Επεξ/σία από Constantine24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω καλό θα ήταν να διαθέσεις λίγα παραπάνω για ένα καλύτερο επεξεργαστή τουλάχιστον i5 μπορείς να πας σε i5 9400f

Επεξ/σία από georpapas
Δημοσ.

Από τι παρατηρώ οι διαφορές στα fps δεν είναι τόσο αισθητές ενώ η τιμή είναι.. Δηλαδή με i3 παίζω 60+ ενώ με i5 κερδίζω 5-6 fps.. Εμένα με νοιάζει απλά να εξασφαλίσω την ομαλότητα του παιχνιδιού σε high settings! Μπορεί και να έχω άδικο βέβαια, αυτό παρατήρησα όμως! Τι λες; 

• Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Constantine24 είπε

Εμένα με νοιάζει απλά να εξασφαλίσω την ομαλότητα του παιχνιδιού σε high settings!

https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html 124

Kαι βάλε λίγα παραπάνω (50€ περίπου) για να μπει ο R5 3600. Από το kavatza.gr

spacer.png

Aν δεν μπορείς να κάνεις υπέρβαση βάλε αυτόν https://kavatza.gr/hy-anavathmisi/epeksergastes/amd/amd-ryzen-5-2600-box/. Σε intel δεν έχει νόημα να πας, ειδικά τώρα που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η 10η γενιά με νέες μητρικές.

Ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή καλό θα ήταν να βάλεις έναν 480GB ssd για να τρέχεις από κει και τα παιχνίδια. Mε +20€ παίρνεις αυτόν https://kavatza.gr/hy-anavathmisi/ssd/kingston/kingston-a400-480gb-sa400s37-480g/

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html 124

Kαι βάλε λίγα παραπάνω (50€ περίπου) για να μπει ο R5 3600. Από το kavatza.gr

spacer.png

Aν δεν μπορείς να κάνεις υπέρβαση βάλε αυτόν https://kavatza.gr/hy-anavathmisi/epeksergastes/amd/amd-ryzen-5-2600-box/. Σε intel δεν έχει νόημα να πας, ειδικά τώρα που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η 10η γενιά με νέες μητρικές.

Ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή καλό θα ήταν να βάλεις έναν 480GB ssd για να τρέχεις από κει και τα παιχνίδια. Mε +20€ παίρνεις αυτόν https://kavatza.gr/hy-anavathmisi/ssd/kingston/kingston-a400-480gb-sa400s37-480g/

Δεν αξίζει αυτό το τροφοδοτικό, αφού στα ίδια χρήματα μπορείς να αγοράσεις το Be Quiet System Power 9 που είναι σίγουρα καλύτερο. Αλλά αν χρειάζεται όλα τα κομμάτια να αγοραστούν από αυτό το κατάστημα τότε είναι μονόδρομος. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον χρονο σας. Tamaseν γιατί φίλε μου διάλεξες αυτή την μητρική; υπάρχεις κάποιος λόγος; άρα εσύ προτιμάς amd... 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Constantine24 είπε

Ευχαριστώ για τον χρονο σας. Tamaseν γιατί φίλε μου διάλεξες αυτή την μητρική; υπάρχεις κάποιος λόγος; άρα εσύ προτιμάς amd... 

Γιατί δέχεται και 3ης γενιάς Ryzen out of the box. Ναι, amd είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτό που θες. 

Δημοσ.
Στις 4/4/2020 στις 5:28 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε

Παντως βλεπω πως εχουν ανεβει οι τιμες αρκετα δε ξερω αν αξιζει να αγορασει καποιος τωρα

Ίσως τώρα με την καραντίνα οι τιμές ανέβηκαν γιατί ανέβηκε και η ζήτηση, σε λίγο καιρό που τα λεφτά θα τα βλέπουμε με τα κυαλια πιστεύω θα πέσουν αρκετά!! 

23 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Γιατί δέχεται και 3ης γενιάς Ryzen out of the box. Ναι, amd είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτό που θες. 

Ότι ξέρω εγω τι σημαίνει το out of the box! Εγώ θέλω σταθερά fps για κοτόπουλα! Και κάνα gta rp!! Σε ευχαριστώ θα το λάβω υπόψιν το AMD! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Constantine24 είπε

Ότι ξέρω εγω τι σημαίνει το out of the box!

Χωρίς να πειράξεις τίποτα εννοώ. Έχει ενημερωμένο bios δηλαδή από το εργοστάσιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε

Χωρίς να πειράξεις τίποτα εννοώ. Έχει ενημερωμένο bios δηλαδή από το εργοστάσιο.

Α μάλιστα, έμαθα και κάτι! Δηλαδή άμα ήταν tray έπρεπε να κάνω εγώ Update? Δεν γίνεται μέσα από τον υπολογιστή με τα bios προγράμματα που σου δίνουν οι εταιρείες;

Συγγνώμη ε αν κουράζω!☺️

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Constantine24 είπε

Δηλαδή άμα ήταν tray έπρεπε να κάνω εγώ Update? Δεν γίνεται μέσα από τον υπολογιστή με τα bios προγράμματα που σου δίνουν οι εταιρείες;

Όχι άστο καμμία σχέση. Σόρρυ αλλά δεν έχω χρόνο να εξηγήσω λεπτομερώς. Πήγαινε στο παραπάνω build και θα είσαι καλυμμένος 100%.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Constantine24 είπε

Δηλαδή άμα ήταν tray έπρεπε να κάνω εγώ Update? Δεν γίνεται μέσα από τον υπολογιστή με τα bios προγράμματα που σου δίνουν οι εταιρείες;

Το out of the box είναι έκφραση που χρησιμοποιείται γενικά και σημαίνει ότι  κάτι δουλεύει κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι. Δεν έχει καμία σχέση με το αν η βερσιόν που θα πάρεις είναι box ή tray, είναι ακριβώς ο ίδιος cpu.

Οι πρώτες μητρικές b450 βγήκαν πριν τους ryzen 3xxx, και όπως είναι φυσικό δεν τους υποστήριζαν.

Με την άφιξη των ryzen 3xxx, οι κατασκευαστές έβγαλαν νέα bios για να κάνουν οι χρήστες update, και επίσης εφοδίασαν όλες τις νέες παρτίδες με αυτά.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις αν η μητρική που θα πάρεις είναι παλιά ή νέα παρτίδα, γιατί αν είναι παλιά θα πρέπει να μπει πάνω ένα cpu που υποστηρίζεται ήδη, να κάνεις update και μετά να βάλεις το νέο σου cpu.

Η msi όμως κυκλοφόρησε αργότερα επανεκδόσεις των μητρικών της με τη λέξη MAX, οι οποίες έχουν όλες bios που υποστηρίζουν τα cpu αυτά, και άρα ξέρεις 100% ότι θα παίζει απτην αρχή χωρίς να χρειαστεί bios update.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κατατοπιστικη απάντηση και με βοήθησε αρκετά! Ευχαριστώ φίλε. 

Εσύ τι θα μου πρότεινες για τεχνικά χαρακτηριστικά μονάδας; 

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα με την πρόταση του tanasen, είναι πολύ ισορροπημένη και δυνατή και νομίζω πως εκμεταλλεύεται πολύ σωστά το budget σου.

Μπορείς να κάνεις και μια αναζήτηση στο youtube γράφοντας ryzen 3600 gtx 1660 super (ή ryzen 2600 αν δεν μπορέσεις να κάνεις την υπέρβαση) και να δεις κι εσύ πως αποδίδουν στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...