Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, life is music είπε

Αν μπορείς και βρεις τον phenom ii x4 955 κάνα 25 τσιμπά τον !!

Τώρα είδα το μηνυμα σου. 

Πρόλαβα και παρήγγειλα απο ebay τον AMD Athlon II X4 645.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pavloa είπε

Τώρα είδα το μηνυμα σου. 

Πρόλαβα και παρήγγειλα απο ebay τον AMD Athlon II X4 645.

Μάπα ο συγκεκριμένος , αν είναι βαλτον σε αγγελία και πάρε τον phenom ii x4 955 πολυ ανωτερος από αυτόν που επέλεξες !!

Δημοσ.
Στις 5/4/2020 στις 10:02 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε

Αυτα δεν ειναι θεματα για μεγαλη ανησυχια, η προσοχη χρειαζεται οταν θα βγαλεις - βαλεις επεξεργαστη

Ναι το ξέρω. Έχω βγάλει επεξεργαστή πιο παλιά επειδή είχε καεί, οπότε πάνω κάτω τις διαδικασίες τις ξέρω.

Θερμοαγώγιμη πάστα να πάρω μια οτι να ναι ή να πάρω μια επώνυμη?

3 λεπτά πριν, life is music είπε

Μάπα ο συγκεκριμένος , αν είναι βαλτον σε αγγελία και πάρε τον phenom ii x4 955 πολυ ανωτερος από αυτόν που επέλεξες !!

Τόσο χάλια είναι?

ε δεν θα έχει διαφορά με αυτό που έχω τώρα?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ναι το ξέρω. Έχω βγάλει επεξεργαστή πιο παλιά επειδή είχε καεί, οπότε πάνω κάτω τις διαδικασίες τις ξέρω.

Θερμοαγώγιμη πάστα να πάρω μια οτι να ναι ή να πάρω μια επώνυμη?

Τόσο χάλια είναι?

ε δεν θα έχει διαφορά με αυτό που έχω τώρα?

Θα δεις διαφορά .. πάντως το επόμενο βήμα είναι να αυξήσεις την ραμ και να πάρεις και έναν φθηνό ssd

Δημοσ.
Μόλις τώρα, life is music είπε

Θα δεις διαφορά .. πάντως το επόμενο βήμα είναι να αυξήσεις την ραμ και να πάρεις και έναν φθηνό ssd

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις (youtube, netflix, ivms για της κάμερες, word) , αλλά να πάω ενα κλικ πιο πάνω σε απόδοση.

Ssd έχω τον samsung evo 250.

Για ραμ το ψάχνω αλλά να πάω σε κάτι που είναι συμβατό με την μητρική (να αναφέρει ακριβώς το μοντέλο και την μάρκα στο manual) ή να πάρω οτι νά ναι (εννοείται ανάμεσα σε 1066 ή 1333mhz )

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, life is music είπε

Ενταξει κλειστο κουτακι με τις...αλακιες τωρα! -και στο λεω
οσο μπορω ευγενικα
, γιατι ενδεχομενως δεν βλεπεις και καλα:
pov_ray.gif

H μονη περιπτωση που θα επρεπε να παρεις τον 955 στη θεση του: θα ηταν
αν ποτε ειχανε την ιδια τιμη κι οι δυο, αλλα δεν... οποτε να 'χαμε να λεγαμε!
🤣

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pavloa είπε

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις (youtube, netflix, ivms για της κάμερες, word) , αλλά να πάω ενα κλικ πιο πάνω σε απόδοση.

Ssd έχω τον samsung evo 250.

Για ραμ το ψάχνω αλλά να πάω σε κάτι που είναι συμβατό με την μητρική (να αναφέρει ακριβώς το μοντέλο και την μάρκα στο manual) ή να πάρω οτι νά ναι (εννοείται ανάμεσα σε 1066 ή 1333mhz )

Για μνήμη πάρε αυτήν εδώ θα κάνεις μια χαρά την δουλεια σου 

https://www.skroutz.gr/s/438743/Corsair-8GB-DDR3-1333MHz-CMX8GX3M1A1333C9.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δημοσ.
2 ώρες πριν, life is music είπε

Για μνήμη πάρε αυτήν εδώ θα κάνεις μια χαρά την δουλεια σου 

https://www.skroutz.gr/s/438743/Corsair-8GB-DDR3-1333MHz-CMX8GX3M1A1333C9.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Οκ θα το έχω στο μυαλό μου.. θα περιμένω πρώτα να έρθει ο επεξεργαστής να δω οτι είναι οκ και μετά θα πάω και σε ραμ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο 90 μέρες επιτέλους παρέλαβα τον επεξεργαστή.

Σήμερα τον τοποθέτησα, έκανα bios reset αλλά χρειάζεται να κάνω κάτι στο  bios ή δεν χρειάζεται?

Έκανα και ενα cpu test και προς το παρόν όλα καλά.

Διαφορά ακόμη δεν έχω παρατηρήσει θα το δοκιμάσω στην πορεία.

Επίσης στην φώτο εκεί που λέει powers γιατί πάει μόνο μέχρι 106,40w και δεν πάει και παραπάνω?

1.JPG

Επεξ/σία από pavloa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...