Giorgos9004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν η ACS τώρα χάλασε και η γενική. Όσες φορές μου έχουν φέρει παραγγελία έχω μείνει ευχαριστημένος. Αλλά τώρα τελευταία όταν με παίρνει τηλέφωνο για να με ενημερώσει ότι έχω δέμα, τον ρωτάω πότε θα το φέρει και μου λέει κάτι δικαιολογίες του τύπου: δεν θα περάσω σήμερα οπό εκεί κλπ. Συμπέρασμα η Speedex είναι η καλύτερη!!! Φθηνά έξοδα αποστολής και παράδοση σε 24 ώρες Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από Giorgos9004 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε True story man! άκου εκεί +22% σε μια ήδη πανάκριβη courier εταιρία ! ειπαμε, είναι καλή αλλά ως εδώ.. Καλή; Χειριστη είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory22 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Rockdye είπε Μπορείς να παραδόσεις 1000 δέματα με 2 υπαλλήλους απο εντος εδρας, ή να προσλάβεις 10+ extra delivery. Τι απο τα δύο εχει περισσότερο κέρδος; εμ έλα ντε όλοι θελουν το μεγαλύτερο κέρδος με το μικρότερο κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, cd2matheos είπε Δεν ξερω αν ειναι μονο η acs δεν ξερω οτι λογω της καταστασης ειναι δυσκολοτερο να ερθουν εμπορευματα απο την κινα που ειναι βασικος προμηθευτης των παντων αλλα παρατηρω στο σκρουτζ τις τιμες ηλεκτρονικων ειδων να εχουν παρει την ανιουσα. 10 με 20 % για αρχη και βλεπουμε...... Δεν το περίμενες δλδ; Μειώνεται ο τζίρος, ανεβαίνουν οι τιμές. Κοινή λογική είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MitsosDaBest13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hiper7 είπε Δυστυχώς, η ACS έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που δουλεύει για της δική της διευκόλυνση και όχι των πελατών. 8-10 φορές που παραγγέλνω κάτι και το κατάστημα χρησιμοποιεί ACS, λαμβάνω μήνυμα ότι δε μας βρήκαν σπίτι ενώ πάντα υπάρχει κάποιος, και χρειάζεται να πηγαίνω να τα παίρνω μόνος μου! Άσε που όταν τους παίρνω τηλέφωνο έχει σταντανρτ αναμονή 15' ! Καλά, αυτό στην ACS γίνεται χρόνια τώρα, ειδικά στην Αθήνα... Αφήνουν ένα χαρτάκι ή SMS ότι και καλά χτύπησαν και δεν με βρήκαν. Και μετά πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι με το Αστικό λεωφορείο (το 140), για να πάω από Πανόρμου μέχρι το Πολύγωνο, που έχει κατάστημα (και μετά πίσω σπίτι)... 🤪 Η χειρότερη εταιρεία, ήθελε να κάνει και αύξηση... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από MitsosDaBest13 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Te0sX Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, Giorgos9004 είπε Πριν η ACS τώρα χάλασε και η γενική. Όσες φορές μου έχουν φέρει παραγγελία έχω μείνει ευχαριστημένος. Αλλά τώρα τελευταία όταν με παίρνει τηλέφωνο για να με ενημερώσει ότι έχω δέμα, τον ρωτάω πότε θα το φέρει και μου λέει κάτι δικαιολογίες του τύπου: δεν θα περάσω σήμερα οπό εκεί κλπ. Συμπέρασμα η Speedex είναι η καλύτερη!!! Φθηνά έξοδα αποστολής και παράδοση σε 24 ώρες Σιγά μην σε πιστέψουμε, CEO της Speedex!! 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιμένω δέμα από ACS που στάλθηκε από το Περιστέρι την Δευτέρα και σήμερα Παρασκευή δεν έχει έρθει ακόμα στα χέρια μου (μένω Αθήνα και εγώ, 7 χιλιόμετρα απόσταση). Παράλληλα, δέμα από το Κιλκίς με απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ που στάλθηκε την Δευτέρα, το παρέλαβα Τετάρτη και δέμα speedex που στάλθηκε Τετάρτη το παρέλαβα κανονικά Πέμπτη. Δεν φτάνει που είναι η πιο αργή εταιρία κουριερ και δεν τηρούν τους χρόνους αποστολής τους αλλά κάνουν και αυξήσεις. Μακάρι πρόστιμο και λουκέτο... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από desperados 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Giorgos9004 είπε Συμπέρασμα η Speedex είναι η καλύτερη!!! Φθηνά έξοδα αποστολής και παράδοση σε 24 ώρες ΠΑΑΑΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ 😂 Δεν ξέρω για την speedex της περιοχής σου η αληθεία είναι αλλα εδώ που είμαι εγω ειναι κατηγορία ACS . Μεταφορικά στο θεό και εξυπηρέτηση βραδύποδα. Τουλάχιστον αυτοί εχουν το θετικό οτι ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΝ , οποτε αν δεν εχεις κωδικό αποστολής το πότε θα παραλάβεις το δέμα στο αφήνουν για έκπληξη. Παράδειγμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ , είχα παει να παραλάβω δέμα ημέρα Τετάρτη και εκεί που περίμενα να μου το φέρουν στο τάμειο πέφτει το μάτι μου σε ένα δέμα που έγραφε άμεση παράδοση Δευτέρα λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό. Μετά άκουσα και τη συζήτηση που είχα οι υπαλληλοι και ειπαν "Ρε αυτό έπρεπε να παραδοθεί τη Δευτέρα που πέρασε πρώτο , ο άνθρωπος μας τηλεγώνησε και μας είπε οτι εφευγε εξωτερικό την Τρίτη. " Μέχρι και γω ήθελα να τους βρίσω εκείνη την ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Οποιος δεν παρακολουθει το θεμα στο μπλα μπλα, ολη η αληθεια σε λιγες γραμμες https://www.liberal.gr/apopsi/i-koroidia-ton-etaireion-courier/281454?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf Πριν 3 μερες μου εστειλαν μηνυμα πως δε με βρηκαν σπιτι... ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ;;;;;;;;;;;; 24/7 στο σπιτι... 15 λεπτά πριν, Giorgos9004 είπε Πριν η ACS τώρα χάλασε και η γενική. Όσες φορές μου έχουν φέρει παραγγελία έχω μείνει ευχαριστημένος. Αλλά τώρα τελευταία όταν με παίρνει τηλέφωνο για να με ενημερώσει ότι έχω δέμα, τον ρωτάω πότε θα το φέρει και μου λέει κάτι δικαιολογίες του τύπου: δεν θα περάσω σήμερα οπό εκεί κλπ. Συμπέρασμα η Speedex είναι η καλύτερη!!! Φθηνά έξοδα αποστολής και παράδοση σε 24 ώρες Την ιδια μερα τηλεφωνο απο Speedex πως θα ερθουν σε 2 ωρες να μου παραδωσουν το δεμα, αν θα ειμαι σπιτι........... Τα συμπερασματα δικα σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris Delis Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 ACS που ποτέ δεν παραδίδουν πακέτο ...μόνο να αφήνουν ειδοποίηση...στις 20 φορές που μου έχουν φέρει πακέτο..και ήμουνα και σπίτι...αφήνουν ειδοποίηση και φεύγουν..έχουν βρει κολπο πλεον να πηγαίνουμε εμείς οι ίδιοι να τα παραλαμβάνουμε..από τα κεντρικά τους..και έχει τύχει να τα φέρουν σε κακή κατάσταση..δεν είναι τυχαίο..πχ από UPS πάντα έρχονται άρτια τα πακέτα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenigr Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Απαράδεκτη εταιρία. Δεν πείθομαι ότι πήρε πίσω την αύξηση χωρίς ανταλλάγματα.. Έχω δέμα από την αρχή της εβδομάδας και μας κοροϊδεύουν μια δεν έχουν σύστημα μια δεν είναι ενημερωμενο, μια ότι θα μας καλέσουν πίσω και κάποιες φορές απλά κλείσιμο.. και μέσα στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρετε και ζήτησε και αύξηση γιατί ? για τις χείριστες υπηρεσίες της,και επειδή οι υπάλληλοι είναι στα όρια τους γίνονται και αγενής.. Η speedex είχε σταματήσει τις παραδόσεις στη Black friday είχαν χάσει την μπάλα,η Ελτα courier σημειώματα χωρίς καν να χτυπήσουν.. Η Γενική πράγματι με τα λιγότερα φάουλ αλλά και αυτοί έγραφαν παραμονή κατ'οπιν επικοινωνίας και δεν σε είχαν καλέσει ποτέ.. Τι σημαίνουν όλα αυτά ? Ότι δεν υπάρχει εποπτική αρχή που να κάνει την δουλειά της τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.. Άρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Η ACS δεν είναι courier αλλά εταιρία παραλαβής αντικειμένων από το χώρο της. Πλέον ΠΟΤΕ δεν παραδίδει αντικείμενα αλλά σε αναγκάζει να πας σε κατάστημα. Τα τηλέφωνα είναι μονίμως κατεβασμένα. Επιχείρηση πρότυπο. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donstefano Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Παλιά η acs ήταν η καλύτερη...πριν πολλά χρόνια.... Τώρα φυσικά για να παραλάβει πρέπει να ζητάς να το πηγαίνουν σε κατάστημα γιατί αν περιμένεις από διανομέα.....είναι για κλωτσιές γενικά...οι χειρότεροι.... Τους εύχομαι καλό κλείσιμο...κωλοεταιρια....και ένα καλό πρόστιμο από το κράτος....αλλιώς καμία αξιοπιστία όπως οι ίδιοι οι κυβερνητικοί θέλουν να λένε για πάταξη αισχροκέρδειας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hiper7 είπε Δυστυχώς, η ACS έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία που δουλεύει για της δική της διευκόλυνση και όχι των πελατών. 8-10 φορές που παραγγέλνω κάτι και το κατάστημα χρησιμοποιεί ACS, λαμβάνω μήνυμα ότι δε μας βρήκαν σπίτι ενώ πάντα υπάρχει κάποιος, και χρειάζεται να πηγαίνω να τα παίρνω μόνος μου! Άσε που όταν τους παίρνω τηλέφωνο έχει σταντανρτ αναμονή 15' ! Και να ήτανε η μόνη.. σχεδόν όλες τα ίδια.. Τις προάλλες είμαι μπαλκόνι, βλέπω τον courier σταματάει από κάτω, ούτε καν σβήνει την μηχανή, ούτε θυροτηλέφωνο, ούτε τηλέφωνο, κατευθείαν χαρτάκι και φεύγει. Καπάκι παίρνω τηλέφωνο μέσα και το λέω. Σαν την βρεγμένη γάτα η μαντάμ "ναι θα τον ειδοποιήσω να έρθει πάλι." Δεν μου φταίει σε κάτι το παιδί, εντολές εκτελούν και αυτοί αλλά κάπου όπα.. Σήμερα δε, από ελτα courier, μου ήρθε μήνυμα για αδυναμία παράδοσης 2 μέρες κιόλας, χωρίς τηλ, χωρίς θυροτηλέφωνο και χωρίς καν χαρτάκι.. Ήταν αντικαταβολή, τους λέω αν δεν έρθει σε μια ώρα στο σπίτι, κάντε το κορνίζα.. τι καλά ήρθε σε 15 λεπτά.. Γενικότερα στην Ελλάδα αυτός ο τομέας πρέπει να έχει το χειρότερο ισοζύγιο τιμής/υπηρεσιών Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από VirusX2gr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μαύρο απλά πρέπει να ρίξουμε σε ACS. 'Οπως λέγεται και πιο πάνω, έρχονται σου αφήνουν σημείωμα και φεύγουν κύριοι. Μετά πρέπει να πας στο κατάστημα, αφού σηκώσουν τηλέφωνο κι αν σηκώσουν για να σου πουν (στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, πολλές φορές) οτι το δέμα είναι σε άλλο κατάστημα ACS κι όχι σε αυτό της περιοχής σου. Οπότε παραλαμβάνεις για πλάκα 2-3 μέρες μετά κι αφού έχεις πληρώσει για αντικαταβολή, πηγαίνοντας ο ίδιος απο το κατάστημα. Το προσωπικό είναι για γέλια πέρα απο εξαιρέσεις, εταιρία που βγάζει μάτι οτι εδρεύει σε αυτή τη χώρα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από aekoriginal21 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα