ronnie79 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Υπάρχει έλλειψη στο skroutz, σε κάποια καταστήματα που τα εμπιστευόμουν αλλά και στο amazon. Μόνο σε eshop, public, istorm, κτλπ με τιμές αντιπροσωπείας βρίσκω Είναι λόγω της κατάστασης ή θα βγει κάποιο νέο ipad?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 το πιο πιθανο ειναι οτι λογω τιμης ξεπουλησε...και εγω ενα τετοιο πηρα...
ronnie79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε το πιο πιθανο ειναι οτι λογω τιμης ξεπουλησε...και εγω ενα τετοιο πηρα... Συνδυασμός μείωσης παραγωγής, αύξησης πωλήσεων και τιμής έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη σε συγεκριμένα προιόντα Απο που το αγόρασες?
marmagia Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Όταν οχ είχε βγει η επιστροφή 20% νομίζω στο Γερμανό με εθνική εγώ έψαχνα το iPad Air κυριολεκτικά παντού και βρήκα ένα μόνο νέα Ιωνία. Δε πρέπει να έχουν και μεγάλα στοκ όπως καταλαβαίνω
jimx5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καλημέρα και από εμένα εύχομαι να σας βρίσκω όλους υγιείς. Υπαρχει στον Κωτσοβολο διαθέσιμο σε τιμή που δεν έχει μεγάλη διαφορά από σκρουτζ https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/203051-apple-ipad-7th-gen-102-32gb-wifi-space-gray?gclid=EAIaIQobChMInIzX_PPQ6AIVAZyzCh3lLgQcEAYYAiABEgKLmvD_BwE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα