kon1to Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Έχω ένα Samsung Galaxy S9 από το Δεκέμβριο του 2018, κάτι λιγότερο από 1,5 χρόνο δηλαδή και όπως είναι φυσικό η μπαταρία του δεν είναι στην αρχική της κατάσταση. Το θέμα είναι οτι τελευταία και ενώ κατα τη διάρκεια της λειτουργίας αποφορτίζεται σε λογικά πλαίσια, μόλις φτάσει στο 20% "συμπεριφέρεται" σαν να είναι στο 5%, δηλαδή με την ελάχιστη χρήση μπορεί να κλείσει σε δευτερόλεπτα χωρίς προειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία. Από το καλοκαίρι έχω πάρει ένα smartwatch οπότε έχω το Bluetooth πιο συχνά ανοιχτό (αλλά όχι συνέχεια), οπότε καταλαβαίνω οτι σε ένα βαθμό επηρεάζει και αυτό τη ταχύτερη μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνω, αν είναι θέμα της μπαταρίας και αν το να άλλαζα μπαταρία θα έκανε κάποια διαφορά.
chios Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Τραγική μπαταρία είχε από την αρχή οπότε μετά από τόσο καιρό τι να περιμένεις; Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις άλλαξε του μπαταρία κάποια βελτίωση θα την έχει. 1 1
asemnos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Πριν από ~2 μηνες αλλαξα προληπτικα μπαταριες σε S10+ και σε S9+ στη Smartec στο Χαϊδαρι. Και τα 2 κινητα ηταν εντος εγγυησης (η μπαταρια εχει 1 χρονο). Για ένα δευτερο S9+ που εχω εκτος εγγυησης, μου ειπαν ότι το κοστος είναι 22Ε αν θυμαμαι καλα. 1
kon1to Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, asemnos είπε Πριν από ~2 μηνες αλλαξα προληπτικα μπαταριες σε S10+ και σε S9+ στη Smartec στο Χαϊδαρι. Και τα 2 κινητα ηταν εντος εγγυησης (η μπαταρια εχει 1 χρονο). Για ένα δευτερο S9+ που εχω εκτος εγγυησης, μου ειπαν ότι το κοστος είναι 22Ε αν θυμαμαι καλα. γινεται επι τοπου η αντικατάσταση ή στο κρατάνε;
paris_chav Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kon1to είπε γινεται επι τοπου η αντικατάσταση ή στο κρατάνε; Την ίδια μέρα θα γίνει απλά ανάλογα το φόρτο εργασίας τους, μπορεί να το πάρεις μετά από 30 λεπτά ή να περιμένεις 2-3 ώρες. Και τα 2 μου έχουν συμβεί, δεύτερη μέρα για μπαταρία ποτέ δεν περίμενα. Μια φορά χρειάστηκε 2η μέρα για αλλαγή σε χαλασμένο sim tray κι αυτό γιατί δεν είχαν εύκαιρο ανταλλακτικό στο κατάστημα.
asemnos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ακριβως οπως το λεει ο φιλος πανω, εμενα μου εκαναν 1 ωρα για τα 2 κινητα.
HateMe Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλό χρυσό το S9 (πρώην χρήστης) αλλά η μπαταρία του είναι για φτύσιμο. Και καινούρια να πάρεις, θα δεις μεν διαφορά, αλλά όχι τεράστια.
rosgr100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2020 στις 8:29 ΜΜ, kon1to είπε Έχω ένα Samsung Galaxy S9 από το Δεκέμβριο του 2018, κάτι λιγότερο από 1,5 χρόνο δηλαδή και όπως είναι φυσικό η μπαταρία του δεν είναι στην αρχική της κατάσταση. Το θέμα είναι οτι τελευταία και ενώ κατα τη διάρκεια της λειτουργίας αποφορτίζεται σε λογικά πλαίσια, μόλις φτάσει στο 20% "συμπεριφέρεται" σαν να είναι στο 5%, δηλαδή με την ελάχιστη χρήση μπορεί να κλείσει σε δευτερόλεπτα χωρίς προειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία. Από το καλοκαίρι έχω πάρει ένα smartwatch οπότε έχω το Bluetooth πιο συχνά ανοιχτό (αλλά όχι συνέχεια), οπότε καταλαβαίνω οτι σε ένα βαθμό επηρεάζει και αυτό τη ταχύτερη μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνω, αν είναι θέμα της μπαταρίας και αν το να άλλαζα μπαταρία θα έκανε κάποια διαφορά. Ιδιο πρόβλημα ακριβώς είχα 5 μηνες μετά την αγορά. Τελικά άλλαξα μπαταρία πριν 4 μηνες και το πρόβλημα λύθηκε. Αρα καταλαβαίνεις ότι πας για αλλαγή μπαταρίας. Κόστος με το τον πρώτο χρόνο εγγύησης 21€ με δώρο νέο φορτιστή. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από rosgr100
kon1to Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. εμένα αυτό που με προβληματίζει, δεν είναι οτι απλά έχουν πτώση οι "επιδόσεις" της μπαταρίας, αλλά το οτι μολις φτάσει 20% (τελευταία μπορεί και από 30%) με την παραμικρή ενεργοβόρα χρήση, σβήνει απροειδοποίητα και αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, rosgr100 είπε με δώρο νέο φορτιστή. αυτό απο που προκύπτει;
stark Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αυτό απο που προκύπτει; Και σε μένα με το S7 όταν είχα αλλάξει την μπαταρία στη Smartec μέσα στον 1ο χρόνο εγγύησης μου έδωσαν δώρο νέο φορτιστή. Τέλος 2018 αυτό.
rosgr100 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αυτό απο που προκύπτει; Από προσωπική εμπειρία προφανώς. 45 λεπτά πριν, kon1to είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. εμένα αυτό που με προβληματίζει, δεν είναι οτι απλά έχουν πτώση οι "επιδόσεις" της μπαταρίας, αλλά το οτι μολις φτάσει 20% (τελευταία μπορεί και από 30%) με την παραμικρή ενεργοβόρα χρήση, σβήνει απροειδοποίητα και αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό. Όπως σου είπα είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Χρειάζεσαι αλλαγή. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από rosgr100 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Το περίεργο θα ήταν να μην είχε πρόβλημα η μπαταρία της samsung......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα