thiva7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Ξεκίνησα πρόσφατα να χρησιμοποιώ revolut. Αλλά έχω ένα θέμα με το paypal Έβγαλα μια virtual κάρτα revolut και την σύνδεσα με το pp. Οπότε όμως πάω να στείλω λεφτά με την χρήση αυτής της κάρτας το pp βλέπει GBP και πάει να κάνει μετατροπή.. ( που δεν συμφέρει φυσικά, γιαυτό ήθελα να δουλέψω και με το revolut.) Υπαρχει καποια ρύθμιση η έτσι δουλεύει? Ευχαριστώ
Razgriz Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Είχα το ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό. Υπάρχει ρύθμιση που βασικά συμφωνείς στο να κάνει την αλλαγή νομίσματος η τράπεζα σου και προφανώς συμφέρει λόγο revolut. Δεν θυμάμαι δυστηχώς που ακριβώς αλλά εαν μπεις στον λογαριασμό του paypal σου με λίγο ψάξιμο θα το βρεις. Όχι μέσο της εφαρμογής σε κινητό.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/165639-paypal/page/399/?tab=comments#comment-57627364
atrias Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Κι αυτό πρέπει να γίνεται σε όλες τις συναλλαγές ? Δε γίνεται να αποθηκευτεί η ρύθμιση αυτή για πάντα ?
Dare-Devil Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Στις 3/4/2020 στις 11:53 ΜΜ, atrias είπε Κι αυτό πρέπει να γίνεται σε όλες τις συναλλαγές ? Δε γίνεται να αποθηκευτεί η ρύθμιση αυτή για πάντα ? Μέσα στις ρυθμίσεις του paypal μπορείς να επιλέξεις by default ποιος θα κάνει την μετατροπή . Το paypal ή η revolut .
atrias Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Dare-Devil είπε Μέσα στις ρυθμίσεις του paypal μπορείς να επιλέξεις by default ποιος θα κάνει την μετατροπή . Το paypal ή η revolut . αν έχω καταλάβει καλά , πλέον η paypal απενεργοποίησε αυτή τη δυνατότητα στις ρυθμίσεις ακόμα και ένα direct link που κυκλοφορούσε κάποια στιγμή για τη ρύθμιση αυτή πλέον δεν δουλεύει αν γνωρίζεις κάτι που δουλεύει ακόμα πες μου πλζ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα