Tipota and Tipota Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλησπέρα.Σημερα δοκίμασα τα Huawei am61 sport Bluetooth handsfree να τα συνδέσω στον υπολογιστή αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα.Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Bluetooth μέσα από τις ρυθμίσεις γενικά δεν υπάρχει ούτε στην διαχείριση συσκευών δεν ξέρω γιατί.Κατεβασα ένα πρόγραμμα και έκανα update τα πάντα αλλά και πάλι τίποτε.τι κάνω?
karafoul Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Έχω την εντύπωση ότι τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν συνδέονται σε υπολογιστή. Κάπου είχα διαβάσει ότι συνδέονται μόνο εάν έχεις στικάκι bluetooth και τα συνδέσεις μέσω αυτού.
Crybal Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ειναι λαπτοπ ή pc? Οταν κανει αναζητηση για pairing τα βλεπει ή όχι?
athanaso77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε Καλησπέρα.Σημερα δοκίμασα τα Huawei am61 sport Bluetooth handsfree να τα συνδέσω στον υπολογιστή αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα.Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Bluetooth μέσα από τις ρυθμίσεις γενικά δεν υπάρχει ούτε στην διαχείριση συσκευών δεν ξέρω γιατί.Κατεβασα ένα πρόγραμμα και έκανα update τα πάντα αλλά και πάλι τίποτε.τι κάνω? Καταρχήν... έχει bluetooth ο υπολογιστής σου;
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2020 στις 11:42 ΜΜ, karafoul είπε Έχω την εντύπωση ότι τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν συνδέονται σε υπολογιστή. Κάπου είχα διαβάσει ότι συνδέονται μόνο εάν έχεις στικάκι bluetooth και τα συνδέσεις μέσω αυτού. Πήρα σε ένα γνωστό μου αυτό το USB Bluetooth για αυτά τα ακουστικά και... το έβαλα στις αγγελίες για πώληση. Τι να πω, μήπως χρειάζεται κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα