ozric Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά βρήκα τι φταίει. Παρόλο που το τιμολόγιο θα κοπεί στην εταιρεία μου στην Ελλάδα,επειδή το Amazon το συγκεκριμένο δεν το στέλνει Ελλάδα ,βάζω διεύθυνση παράδοσης σε γνωστό μου στη Φρανκφούρτη για να μου το στείλει αυτός.Έτσι παίρνει σαν διεύθυνση τιμολογίου αυτή της Γερμανίας και συμπεριλαμβάνει τον VAT. Αυτό πως λύνεται; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από ozric
Πιτούλιας Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Υπάρχουν 2 επιλογές. Διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση χρέωσης. 'Εχεις βάλει διεύθυνση χρέωσης στην Ελλάδα, αποστολή στην Γερμανία και παρόλα αυτά δεν το δέχεται και μπαίνει και στο τιμολόγιο η γερμανική διεύθυνση, απ' ότι καταλαβαίνω. Άρα κάτι τέτοιο, αποστολή Γερμανία/Χρέωση Ελλάδα, δεν είναι εφικτό. Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών τους.
itsam Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στο checkout δε γίνεται χρέωση. Πρέπει πρώτα να γίνει cross-check της χώρας αποστολής και μετά την αποστολή θα αφαιρεθεί το ΦΠΑ αν όντως "ξεκινάει" από χώρα ΕΕ. Οπότε εγώ αυτό που κάνω είναι proceed όπου φαίνεται ότι θα χρεωθεί το ΦΠΑ, αλλά μετά κατά την αποστολή (μετά από λίγες μέρες) η χρέωση δε περιλαμβάνει το ΦΠΑ και τότε μόνο μπορώ να εκτυπώσω και το τιμολόγιο (πριν από αυτό το τιμολόγιο δεν είναι διαθέσιμο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα