Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Ανοιγω αυτο το θεμα για να ρωτησω γενικα τι καρεκλα θα προτεινατε για χρηση γραφειου. Να πω οτι ειμαι ευσωμος, και παχυσαρκο με λες. 1.71 υψος, 100 κιλα.

Δεν καθομαι παρα πολλες ωρες μπροστα απο το pc. Μαξιμουμ 2 ωρες να ειμαι συναχομενα. Ακομα και μερες που μπορω να καθισω λιγο παραπανω λογω ελευθερου χρονου προτιμω να το κανω με διαλειμματα.

Θα ηθελα κατι που περισσοτερο να υποστηριζει παρα να σε αφηνει να "χυνεσαι" μεσα στην καρεκλα. Γενικα το πολυ μαλακο υλικο δεν μου αρεσει πουθενα, ουτε σε μαξιλαρι, ουτε σε στρωμα, ουτε σε καναπε, πουθενα. Θελω να καθομαι, να πιεζεται οσο πρεπει προκειμενου να υποστηριζει το σωμα και να μενει εκει. Δεν μου αρεσει καθολου το βουλιαγμα. Και απ οτι εχω δει καποιες gaming καρεκλες ειναι λιγο πιο σκληρες και γι αυτο το λογο σκεφτομαι να παρω μια τετοια. Απλα στην ερευνα που κανω βλεπω οτι υπαρχουν διαφορα νουμερα... Και εκει προβληματιζομαι. Τι διαλεγω; Μια large για να φτανουνε καλα και τα ποδια να πατανε κατω; Η μηπως θα με στενεψει η υπολοιπη κατασκευη της επανω στο σωμα; Να παω σε μια extra large, η μηπως η πλατη της θα μου ειναι αρκετα μεγάλη και ετσι δε θα στηριζει σωστα τον αυχενα μου, και το υψος της θα ειναι τετοιο που θα κρεμανε τα ποδια μου; 

Πραγματικα οποιαδηποτε βοηθεια ειναι πολυτιμη. Ειδικα απο ανθρωπους που εχουν καποια παραπανισια κιλακια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...