Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει και το νερό εδώ, παρά το ότι είναι πεντακάθαρο οπτικά, έχει μια ελαφρυα περίεργη γεύση.
Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως είναι πως, ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα ξηροδερμίας, απο τότε που είμαι εδώ έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Όσες φορές έχει τύχει να βρεθώ στο παλιό μου σπίτι (πατρικό) και να κάνω μπάνιο/λουστώ εκεί, η επιδερμίδα μου επαναφέρεται σε παρα πολύ μεγάλο βαθμό σχεδόν στιγμιαία.
Μόλις ξανακάνω μπάνιο εδώ που είμαι τώρα, μόλις βγω απο το ντουζ ξεφλουδίζω κατευθείαν.
Να σημειωθεί πως δεν έχω κάνει κάποια άλλη αλλαγή (σε σαμπουαν πχ κλπ) και πως έχω προσπαθήσει ήδη να το μετριάσω αγοράζοντας κάποιο εξειδικευμένο σαμπουάν (απο αυτά τα πανάκριβα, όχι κάποιο του σουπερ μαρκετ), χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Βέβαια όπως είπα το πιο περίεργο είναι πως όταν τύχει να κάνω μπάνιο στο πατρικό μου, δεν έχω το ίδιο πρόβλημα.
Για παράδειγμα, λούζομαι την Τρίτη εδώ και κατευθείαν ξεφλουδίζω τρελά, μέχρι χτες, όπου βρέθηκα στο πατρικό μου, λούζομαι εκεί και απο τότε μέχρι και τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία σε κάτι τέτοιο?
Ψάχνοντας έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι τεστ ανίχνευσης σκληρότητας, ανίχνευσης χλωρίου, τεστ δοκιμής ποιότητας νερού (με αυτές τις ονομασίες τα βρήκα) για να δω αν μπορώ να βρω κάποια άκρη. Έχει κάποιος πληροφορίες για τα παραπάνω?

Δημοσ.
2 hours ago, scyther666 said:

Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει και το νερό εδώ, παρά το ότι είναι πεντακάθαρο οπτικά, έχει μια ελαφρυα περίεργη γεύση.
Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως είναι πως, ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα ξηροδερμίας, απο τότε που είμαι εδώ έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Όσες φορές έχει τύχει να βρεθώ στο παλιό μου σπίτι (πατρικό) και να κάνω μπάνιο/λουστώ εκεί, η επιδερμίδα μου επαναφέρεται σε παρα πολύ μεγάλο βαθμό σχεδόν στιγμιαία.
Μόλις ξανακάνω μπάνιο εδώ που είμαι τώρα, μόλις βγω απο το ντουζ ξεφλουδίζω κατευθείαν.
Να σημειωθεί πως δεν έχω κάνει κάποια άλλη αλλαγή (σε σαμπουαν πχ κλπ) και πως έχω προσπαθήσει ήδη να το μετριάσω αγοράζοντας κάποιο εξειδικευμένο σαμπουάν (απο αυτά τα πανάκριβα, όχι κάποιο του σουπερ μαρκετ), χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Βέβαια όπως είπα το πιο περίεργο είναι πως όταν τύχει να κάνω μπάνιο στο πατρικό μου, δεν έχω το ίδιο πρόβλημα.
Για παράδειγμα, λούζομαι την Τρίτη εδώ και κατευθείαν ξεφλουδίζω τρελά, μέχρι χτες, όπου βρέθηκα στο πατρικό μου, λούζομαι εκεί και απο τότε μέχρι και τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία σε κάτι τέτοιο?
Ψάχνοντας έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι τεστ ανίχνευσης σκληρότητας, ανίχνευσης χλωρίου, τεστ δοκιμής ποιότητας νερού (με αυτές τις ονομασίες τα βρήκα) για να δω αν μπορώ να βρω κάποια άκρη. Έχει κάποιος πληροφορίες για τα παραπάνω?

οσο και να φαινεται παραξενο σε ενα project που ειχαμε κανει ειχαμε χρησιμοποιησει τεστ απο καταστηματα ενυδριων

Δημοσ.
3 ώρες πριν, scyther666 είπε

Για παράδειγμα, λούζομαι την Τρίτη εδώ και κατευθείαν ξεφλουδίζω τρελά, μέχρι χτες, όπου βρέθηκα στο πατρικό μου, λούζομαι εκεί και απο τότε μέχρι και τώρα δεν έχω

το σπίτι σου είναι σε διαφορετική πόλη από το πατρικό σου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

οσο και να φαινεται παραξενο σε ενα project που ειχαμε κανει ειχαμε χρησιμοποιησει τεστ απο καταστηματα ενυδριων

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο?

2 ώρες πριν, nvel είπε

το σπίτι σου είναι σε διαφορετική πόλη από το πατρικό σου;

Όχι, Αθήνα και τα δυο διαμερίσματα, απλά σε διαφορετικούς δήμους.

Δημοσ.
17 hours ago, scyther666 said:

αυτος που μας τα ειχε δωσει ηταν βλεπε aquarium test kit στην φωτογραφια αποκατω.

aqua.jpg

Δημοσ.
17 ώρες πριν, scyther666 είπε

Aπο Μαραθωνα δεν υδροδοτειται όλη η Αττική;Μπας και παίζει δεξαμενή νερού ; 

Δημοσ.

Δεξαμενή νερού, to my knowledge, δεν υπάρχει...
In any case σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, λέω να δοκιμάσω την τύχη μου με κάποιο φίλτρο νερού για ντουζ... και βλέπω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...