alxnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Εχω στησει ενα FZ Server και θελω να μπω απο client εκτος του lan αλλα κάτι δεν παει καλα. Συγκεκριμένα παιρνω το παρακάτω error: "Response: 425 Can't open data connection for transfer of "/" Error: Failed to retrieve directory listing" Το connection το κανει κανονικά μεχρι εκει. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από alxnt
htaccess Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, alxnt είπε Καλησπέρα Εχω στησει ενα FZ Server και θελω να μπω απο client εκτος του lan αλλα κάτι δεν παει καλα. Συγκεκριμένα παιρνω το παρακάτω error: "Response: 425 Can't open data connection for transfer of "/" Error: Failed to retrieve directory listing" FTP control tcp port 21 FTP data channel tcp port 20 Προφανώς δεν έχεις κάνει port forwarding την port 20 Δεν είναι βέβαια και τόσο καλή ιδέα το ftp στο internet, θα σου πρότεινα sftp.
alxnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, htaccess είπε FTP control tcp port 21 FTP data channel tcp port 20 Προφανώς δεν έχεις κάνει port forwarding την port 20 Δεν είναι βέβαια και τόσο καλή ιδέα το ftp στο internet, θα σου πρότεινα sftp. Λοιπον, στο router εχω ανοιξει την 50020 να κανει fwd στην 21.(Αν βαλω 50020-50070 δεν κανει ουτε το log in) Στο firewall του eset εχω ανοιξει την 21 (in/out) και του εχω βαλει και για την εφαρμογη. Στο fz server listen on port 21. Στο passive mode port range 50020-50070.
htaccess Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, alxnt είπε Λοιπον, στο router εχω ανοιξει την 50020 να κανει fwd στην 21.(Αν βαλω 50020-50070 δεν κανει ουτε το log in) Στο firewall του eset εχω ανοιξει την 21 (in/out) και του εχω βαλει και για την εφαρμογη. Στο fz server listen on port 21. Στο passive mode port range 50020-50070. Βάλε το δοκιμαστικά από το router σε dmz στην ip του pc, και απενεργοποίησε όλα τα firewall για να δεις αν λειτουργεί. Πιθανολογώ ότι τις δοκιμές σου τις κάνεις από άλλη ip και όχι μέσω lan.
alxnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, htaccess είπε Βάλε το δοκιμαστικά από το router σε dmz στην ip του pc, και απενεργοποίησε όλα τα firewall για να δεις αν λειτουργεί. Πιθανολογώ ότι τις δοκιμές σου τις κάνεις από άλλη ip και όχι μέσω lan. Την public εννοεις; Ακυρο την local, το ειδα. Με dmz παιζει. Μετα σηκωσα παλι το eset και επαιζε κανονικα. Αρα στο router κατι γινεται. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από alxnt
htaccess Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, alxnt είπε Την public εννοεις; Εννοώ, όχι μέσα από το ίδιο δίκτυό σου, για λόγους ασφαλείας οι περισσότεροι routers (αν όχι όλοι) δεν σου επιτρέπουν αυτή την επικοινωνία.
alxnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, htaccess είπε Εννοώ, όχι μέσα από το ίδιο δίκτυό σου, για λόγους ασφαλείας οι περισσότεροι routers (αν όχι όλοι) δεν σου επιτρέπουν αυτή την επικοινωνία. Στο dmz εννουσα ποια ip.
htaccess Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, alxnt είπε Στο dmz εννουσα ποια ip. Την ip του pc που έχεις τον server
alxnt Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, htaccess είπε Την ip του pc που έχεις τον server 20 λεπτά πριν, alxnt είπε Την public εννοεις; Ακυρο την local, το ειδα. Με dmz παιζει. Μετα σηκωσα παλι το eset, dmz ενεργοποιημενο και firewall router off και επαιζε κανονικα. Αρα στο router κατι γινεται.
alxnt Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Τελικά έλυσα το πρόβλημα. Αυτό που έκανα ήταν αρχικα να ανοίξω μια εξωτερική πορτα στο ρουτερ προς την 21 και στη συνέχεια το εύρος που είχα δηλώσει στον server με local port κενό. Μετά άνοιξα και τις ιδιες πόρτες για την εφαρμογή στο firewall και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα