Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S7 - Κλωνος ?!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, CHR1Sgr είπε

κατσε δεν προσπαθησα κατι περιεργο... με μια εφαρμογη της samsung που συνδεεις στον υπολογιστη το κινητο σου Samsung Kies 3 καπως ετσι

αμα ειναι κλωνος πως να δουλεψει η εφαρμογη της samsung..χαλασες τον κλωνο λεμε ;)

Ειλικρινα δεν ξερω.Παντως καποτε ειχα και εγω το s7 και ηταν απο τα καλυτερα κινητα που ειχα.Αν μπορεσω να βρω καποιο , καποια στιγμη θα το ξανατσιμπησω..ετσι για την ιστορια :)

ΥΓ : Αν τα specs (cpu/gpu/αναλυση οθονης/κλπ) δειχνουν να ειναι ιδια με τα επισημα specs του s7 τοτε ειναι αυθεντικο.Συνηθως οι κλωνοι εχουν υποδυεστερα specs.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mphxths είπε

αμα ειναι κλωνος πως να δουλεψει η εφαρμογη της samsung..χαλασες τον κλωνο λεμε ;)

Ειλικρινα δεν ξερω.Παντως καποτε ειχα και εγω το s7 και ηταν απο τα καλυτερα κινητα που ειχα.Αν μπορεσω να βρω καποιο , καποια στιγμη θα το ξανατσιμπησω..ετσι για την ιστορια :)

ΥΓ : Αν τα specs (cpu/gpu/αναλυση οθονης/κλπ) δειχνουν να ειναι ιδια με τα επισημα specs του s7 τοτε ειναι αυθεντικο.Συνηθως οι κλωνοι εχουν υποδυεστερα specs.

Οπως ειπε καποιος προηγούμενως, δεν ήξεραν να το φτιάξουν επειδή ειναι αμερικανικο δεν ξέρω και μου πανε οτι είναι κλωνος. Αλλα ολα τα στοιχεία εκτος του λογισμικού λενε οτι δεν ειναι... θα δω τι θα κάνω ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αν είναι το αμερικανικό μοντέλο γιατί να σου πει ο τεχνικός ότι είναι κλώνος ;

Θα σου έλεγε πολύ απλά ότι εμείς αναλαμβάνουμε μόνο ευρωπαϊκά μοντέλα και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι ευρωπαϊκό.

Και αν είναι όντως αμερικανικό μοντέλο και όχι κλώνος γιατί δεν έκανε ποτέ update ;

Περίεργη περίπτωση αν μη τι άλλο.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή ψάχνω s7 (όχι edge) γιατί η κόρη μου έσπασε την οθόνη του δικού της, αν δεν σε ενδιαφέρει να το φτιάξεις στείλε μου ενα PM.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Το θέμα είναι ότι αν είναι το αμερικανικό μοντέλο γιατί να σου πει ο τεχνικός ότι είναι κλώνος ;

Θα σου έλεγε πολύ απλά ότι εμείς αναλαμβάνουμε μόνο ευρωπαϊκά μοντέλα και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι ευρωπαϊκό.

Και αν είναι όντως αμερικανικό μοντέλο και όχι κλώνος γιατί δεν έκανε ποτέ update ;

Περίεργη περίπτωση αν μη τι άλλο.

δεν ξερω τι να σκεφτω... αν ειναι κλωνος τοτε ειναι υπερβολικα καλος για το ειδος του τι να πω. Εχεις δικιο ειναι περιεργο το οτι δεν ενημερωνεται.. κατα τ' αλλα δεν υστερει σε τιποτα απο τα υπολοιπα S7

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 3/4/2020 στις 6:51 ΜΜ, CHR1Sgr είπε

δεν ξερω τι να σκεφτω... αν ειναι κλωνος τοτε ειναι υπερβολικα καλος για το ειδος του τι να πω. Εχεις δικιο ειναι περιεργο το οτι δεν ενημερωνεται.. κατα τ' αλλα δεν υστερει σε τιποτα απο τα υπολοιπα S7

Φίλε είναι πολύ απλό να καταλαβεις αν είναι κλώνος! 

Πρώτον τσέκαρε το imei σε γνωστά site.

Αν το imei βγάλει ότι είναι το s7 τότε είναι original. Επίσης θα σου βγάλει και από ποια χώρα είναι. 

Δεύτερον δοκίμασε αν δουλεύουν οι εφαρμογές της Samsung. Αν δουλεύει το galaxy store, Samsung pay ,Samsung members κτλ. πάλι σημαίνει ότι είναι original...

Δημοσ.

Βασικά ο πιο ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις αν είναι κλωνος ή όχι ειναι να απαντήσεις στην παρακάτω απλή ερώτηση: τρίτο αυτί έβγαλες;;;;

Δημοσ.
Στις 11/5/2020 στις 2:52 ΜΜ, koutsis είπε

Φίλε είναι πολύ απλό να καταλαβεις αν είναι κλώνος! 

Πρώτον τσέκαρε το imei σε γνωστά site.

Αν το imei βγάλει ότι είναι το s7 τότε είναι original. Επίσης θα σου βγάλει και από ποια χώρα είναι. 

Δεύτερον δοκίμασε αν δουλεύουν οι εφαρμογές της Samsung. Αν δουλεύει το galaxy store, Samsung pay ,Samsung members κτλ. πάλι σημαίνει ότι είναι original...

Βγαινει απο Αμερικη αν θυμαμαι καλα

Στις 11/5/2020 στις 8:30 ΜΜ, samsunglife είπε

Βασικά ο πιο ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις αν είναι κλωνος ή όχι ειναι να απαντήσεις στην παρακάτω απλή ερώτηση: τρίτο αυτί έβγαλες;;;;

Χαχαχαχα οχι ενταξει ειμαι xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...