CHR1Sgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Πριν 2 χρονια αγορασα αρκετά φθηνο ενα Samsung Galaxy S7 απο την Κινα. Ηξερα οτι υπηρχε περιπτωση να ειναι μουφα η να με εξαπατησουν αλλα παρολα αυτα ρισκαρα. Τελικα το κινητο ηταν και ειναι τελειο μεχρι πριν λιγο καιρο οπου χαλασε και αναγκαστηκα να το παω για επισκευη. Ο τεχνικος μου ειπε ομως οτι το κινητο ειναι κλωνος και δεν μπορει να το φτιαξει και οταν το ακουσα εμεινα !! Ειλικρινα ποτε δεν ειδα κατι που να με εκανε να υποψιαστω οτι το κινητο ειναι ψευτικο, με εξαιρεση ισως οτι δεν αναθμιζεται το λογισμικο ( εχει μεινει σε Android 6.0). Προσπαθω λοιπον να βρω και μονος μου και να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ειναι οντως ψευτικο αλλα δεν μπορω να βρω πώς. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από CHR1Sgr
paolo.catti Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, CHR1Sgr είπε Καλησπερα σας. Πριν 2 χρονια αγορασα αρκετά φθηνο ενα Samsung Galaxy S7 απο την Κινα. Ηξερα οτι υπηρχε περιπτωση να ειναι μουφα η να με εξαπατησουν αλλα παρολα αυτα ρισκαρα. Τελικα το κινητο ηταν και ειναι τελειο μεχρι πριν λιγο καιρο οπου χαλασε και αναγκαστηκα να το παω για επισκευη. Ο τεχνικος μου ειπε ομως οτι το κινητο ειναι κλωνος και δεν μπορει να το φτιαξει και οταν το ακουσα εμεινα !! Ειλικρινα ποτε δεν ειδα κατι που να με εκανε να υποψιαστω οτι το κινητο ειναι ψευτικο, με εξαιρεση ισως οτι δεν αναθμιζεται το λογισμικο ( εχει μεινει σε Android 6.0). Προσπαθω λοιπον να βρω και μονος μου και να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ειναι οντως ψευτικο αλλα δεν μπορω να βρω πώς. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστώ Μόνο και μόνο το ότι δεν αναβαθμίζεται από το Android 6 (παίρνει officially μέχρι Android 8) θα έπρεπε να το είχες ήδη καταλάβει κάνει μπαμ πιστεύω!
CHR1Sgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, paolo.catti είπε Μόνο και μόνο το ότι δεν αναβαθμίζεται από το Android 6 (παίρνει officially μέχρι Android 8) θα έπρεπε να το είχες ήδη καταλάβει κάνει μπαμ πιστεύω! για να πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα ποτε. Μονο τωρα που μου ειπαν οτι ειναι κλωνος.
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 ανέβασε κάποια φωτογραφία από τα setting κλπ το Σ7 παίρνει μέχρι 8.0 Android έκδοση μέσω τα update από Samsung
leolipop Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Ο πιο ευκολος τροπος να διαπιστωσω οτι κατι ειναι αντιγραφη ειναι να ανοιξω την καμερα. Δεν την δουλεψες ποτε να δεις οτι ειναι τραγικη για τα δεδομενα του κινητου ;
CHR1Sgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 η καμερα ειναι παρα πολυ καλη. Αν ηταν εξαρχης θα το καταλαβαινα 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε ανέβασε κάποια φωτογραφία από τα setting κλπ το Σ7 παίρνει μέχρι 8.0 Android έκδοση μέσω τα update από Samsung
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, CHR1Sgr είπε η καμερα ειναι παρα πολυ καλη. Αν ηταν εξαρχης θα το καταλαβαινα θεωρητικά είναι το μοντέλο USA, αφου σε έβγαλε 2 χρόνια άριστο είσαι απλά για καινούριο πιθανό να τα τίναξε η πλακέτα
CHR1Sgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε θεωρητικά είναι το μοντέλο USA, αφου σε έβγαλε 2 χρόνια άριστο είσαι απλά για καινούριο πιθανό να τα τίναξε η πλακέτα αρα δεν ειναι κλωνος; πραγματικα εχω μπερδευτει. Για πλακετα αν χαλασε δεν ξερω παντως το home button δεν δουλευει ( μαζι με δακτυλικο) κ αναβει η οθονη μονη της ανα μερικα δευτερολεπτα η αλλοτε πατιεται μονο του το home button.. θα παω για καινουριο κινητο λογικα αφου δεν επισκευαζεται
leolipop Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Αν εισαι τοσο ευχαριστημενος απο τη συσκευη , μπορεις να βρεις μια μεσω αγγελιας, ευρωπαικη ετσι ωστε και επισκευη να χρειαστεις , να μπορεις να απευθυνθεις καπου. Oπως ειπε και ο φιλος απο πανω το κινητο ειναι Galaxy S7 SM-G930V - USA (Verizon) 1
mphxths Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 35 λεπτά πριν, CHR1Sgr είπε αρα δεν ειναι κλωνος; πραγματικα εχω μπερδευτει. Για πλακετα αν χαλασε δεν ξερω παντως το home button δεν δουλευει ( μαζι με δακτυλικο) κ αναβει η οθονη μονη της ανα μερικα δευτερολεπτα η αλλοτε πατιεται μονο του το home button.. θα παω για καινουριο κινητο λογικα αφου δεν επισκευαζεται Να ριξεις το imei του εδω να δουμε τι θα βγαλει δεν παιζει ? Μηπως επειδη ηταν αμερικανικο δεν θελανε/μπορουσανε να το επισκευασουνε ? Αλλα οπως ειπωθηκε επειδη ειχα καποτε το εν λογω κινητο , σιγουρα παιρνει επισημα μεχρι και android 8.0 και με custom roms μερικοι εχουν βαλει και 9αρι...
CHR1Sgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Να ριξεις το imei του εδω να δουμε τι θα βγαλει δεν παιζει ? Μηπως επειδη ηταν αμερικανικο δεν θελανε/μπορουσανε να το επισκευασουνε ? Αλλα οπως ειπωθηκε επειδη ειχα καποτε το εν λογω κινητο , σιγουρα παιρνει επισημα μεχρι και android 8.0 και με custom roms μερικοι εχουν βαλει και 9αρι... μου βγαζει το S7 τα χαρακτηριστικα του κλπ..
mphxths Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, CHR1Sgr είπε μου βγαζει το S7 τα χαρακτηριστικα του κλπ.. Κατεβασε και αυτο και δες τι λεει και αυτο και αν ολα ειναι οπως πρεπει τοτε ειναι αυθεντικο. Αλλα το οτι εχει μεινει στην εκδοση 6 ειναι λιγο υποπτο.
CHR1Sgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Κατεβασε και αυτο και δες τι λεει και αυτο και αν ολα ειναι οπως πρεπει τοτε ειναι αυθεντικο. Αλλα το οτι εχει μεινει στην εκδοση 6 ειναι λιγο υποπτο. φυσιολογικα πραγματα βλεπω να λεει. Οντως επρεπε να ενημερωθει αλλα μηπως φταιει που δεν ειναι συνδεδεμενο σε αμερικανικο δικτυο η κατι τετοιο ξερω γω .. εχω προσπαθησει να το ενημερωσω αλλες φορες αλλα απετυχα
mphxths Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, CHR1Sgr είπε εχω προσπαθησει να το ενημερωσω αλλες φορες αλλα απετυχα custom rom ? εγραψε ο knox και τετοια ? κανονικα οταν θα ειχε ενημερωση θα στην εβγαζε και θα την περνουσες..τι παει να πει "προσπαθησα" ? Ενα ενα μας τα λες..και εμεις καθομαστε και απορουμε γιατι εχει μεινει στην 6 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από mphxths
CHR1Sgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, mphxths είπε custom rom ? εγραψε ο knox και τετοια ? κανονικα οταν θα ειχε ενημερωση θα στην εβγαζε και θα την περνουσες..τι παει να πει "προσπαθησα" ? Ενα ενα μας τα λες..και εμεις καθομαστε και απορουμε γιατι εχει μεινει στην 6 κατσε δεν προσπαθησα κατι περιεργο... με μια εφαρμογη της samsung που συνδεεις στον υπολογιστη το κινητο σου Samsung Kies 3 καπως ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα