Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή της κλεισούρας στο σπίτι, ψάχνω τρόπο να απασχολήσω τα πιτσιρίκια μου ( 6 & 4 χρονών). Επειδή όμως δεν θέλω να τα μάθω να κάθονται στον καναπέ με ένα χειριστήριο, είχα δει σε ένα φίλο μου ότι όλη η οικογένεια έπαιζε μe το Kinect. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά θα ήθελα να ρωτήσω:

1. Υπάρχει κάτι καλύτερο σήμερα από το Kinect να παίζεις sports και οικογενειακά παιχνίδια με τα πιτσιρίκια? Εννοώ να είναι εύκολο για τα παιδιά και να βρίσκεις κάποια συλλογή με παιχνίδια να μην βαριούνται.
  2. Αν καταλήξω στο kinect, ποια είναι η καλύτερη λύση: σε μεταχειρισμένο xbox one ή να πάω σε καλύτερο?

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη, ειδικά από όσους έχουν περάσει αυτό το στάδιο, γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω xbox360 με kinect και ο μικρός (4.5) παίζει fruit ninja και kinect sports ή kinect adventure 

Του αρέσουν αρκετά, χοροπηδάει, κρατάει ισορροπία, σκέφτεται και γενικά ξοδεύει ενέργεια. 

Εννοείται πάντα με μέτρο και όχι 5 ώρες την ημέρα. 

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις πάρε Xbox 360 rgh + Kinect. 

Πολλά παιχνίδια που μπορείς να βρεις παντού (Ίντερνετ) και παίζουν με το κινεκτ.

Θα χαρούν τα πιτσιρίκια (και εσείς φυσικά!)

• Like 2
Δημοσ.

Συνυπογραφω τα παραπανω.Προσωπικα εχω :

Xbox 360 rgh + Kinect μαζι με 2ΤΒ εξωτερικο σκληρο.Μονο τα παιχνιδια για kinect φτανουν τα 70+ στη συλλογη μου.Περα απο αθλησης παιζοντας (ποδοσφαιρο, πινγκ πονγκ , πυγμαχια)  εχει πολλα minigames (bowling , darts , κρικους κλπ) και φυσικα , χορο και με αναλογο εξοπλισμο εξτρα , τραγουδι , κιθαρα.

Μπορει να ακουγεται διασκεδαστικο (και ειναι φυσικα) αλλα για ενα ενηλικα που δεν εξασκειται , μετα απο παιχνιδι , ακολουθει πιασιμο στους μυες !

Για να μην μιλησω για το Nike+ Training...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Nike+ μια φορά δοκίμασα. 

Και λέω δοκίμασα γιατι πιαστηκα για πόσες ημέρες. 😁

Οπως το λες...επι μια εβδομαδα δεν μπορουσα να δουλεψω , Παρολο που ειμαι αποθηκαριος σε καταστημα , η καθημερινη μου ρουτινα στο 8ωρο ουτε που μπορει να συγκριθει με το  "ΖΕΣΤΑΜΑ" του παιχνιδιου.Δεν ειχα κουραγιο για το κανονικο...Εννοειται βεβαια πως δεν ειναι για τοσο μικρα παιδια.

• Like 1
Δημοσ.

H συλογή του WII δεν συγκρίνετε με κανένα kinect... Jumba kids Just dance Wii fit και πολλά ακόμα... πανεύκολο hack και φτηνό στις αγγελίες....

Δημοσ.

απο ολα εχει . τουλαχιστον απο οσα αναφερεις , ολα υπαρχουν στο 360 . Ζumba και για παιδια και για ενηλικες κλπ.Η αληθεια ειναι οτι ενα καλοκαιρι με ενα φιλο ειχαμε "καψει" τα χερια μας με το Wii του παιζοντας baseball !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τα έχω και τα δυο όπως και move για ps3.. H βιβλιοθήκη του WII είναι τεράστια ποιο kid friendly και καλύτερη εμπειρία . Έχουμε και just dance  2020.. Αποψή μου πάντα,,  Επίσης το Kinect θέλει setup η κάμερα και τα  μικρά παιδιά εύκολα βγαίνουν εκτός του οπτικού πεδίου.... move και kinect ήταν μια προσπάθεια που δεν τσούλησε ιδιαίτερα .. από εκεί και πέρα ότι βρει ο φίλος και την οικονομική του δυνατότητα... 

Επεξ/σία από argi73
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να διαφωνησω με αυτα που γραφεις .Η καμερα θελει αρκετο χωρο , κοντευω να πεσω στον καναπε για την καλυτερη (για την καμερα) θεση.

Το μοχλακι του wii μακραν πιο ευχρηστο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ήθελα να ρωτήσω πόση είναι η ελάχιστη απόσταση που πρέπει να είσαι μπροστά από την κάμερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...