Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/4/2020 στις 12:04 ΜΜ, antirix024 είπε

προφανώς δεν γνωρίζεις την ιστορία της πληροφορικής. Δεν πειράζει. Δεν είναι κακό να νομίζεις ότι ξέρεις. Ξεκίνα από εδώ αν θες να έχεις μια καλή αρχή: https://www.amazon.com/gp/product/B003VRZH2U/ref=ppx_yo_dt_b_d_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1

(το βιβλίο το έχω διαβάσει btw και είναι εξαιρετικό)

Την ιστορία της τη ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα. Εγώ τα έζησα τα χρόνια το Tramiel από πρώτο χέρι. Η atari ήταν τότε καινοτόμος και τώρα ένα τίποτα.  Άστο καλύτερα...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, spectaculator είπε

Την ιστορία της τη ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα. Εγώ τα έζησα τα χρόνια το Tramiel από πρώτο χέρι. Η atari ήταν τότε καινοτόμος και τώρα ένα τίποτα.  Άστο καλύτερα...

Αφού την ξέρεις καλύτερα από μένα την ιστορία της Ατάρι τότε πάω πάσο άρχοντα της πληροφορικής και των video games. Σόρυ που σε ενόχλησα κιόλας εγώ ο ταπεινός από τον βαθύ σου λήθαργο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, spectaculator είπε

ο tramiel δεν είχε σχέση με την atari στην εποχή του pong ούτε στα χρόνια που το όνομα atari σήμαινε κονσόλα, ασχολιόταν με σημαντικότερα  πράγματα (κατά την γνώμη μου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nvel είπε

ο tramiel δεν είχε σχέση με την atari στην εποχή του pong ούτε στα χρόνια που το όνομα atari σήμαινε κονσόλα, ασχολιόταν με σημαντικότερα  πράγματα (κατά την γνώμη μου)

Ακριβώς! Aλλά το pong νομίζεις έφτιαξε την Atari; Τα καλύτερά της νομίζεις πως ήταν επι εποχής 2600;

6 ώρες πριν, antirix024 είπε

Αφού την ξέρεις καλύτερα από μένα την ιστορία της Ατάρι τότε πάω πάσο άρχοντα της πληροφορικής και των video games. Σόρυ που σε ενόχλησα κιόλας εγώ ο ταπεινός από τον βαθύ σου λήθαργο.

Όσα ξέρεις τόσα λες. Ο Tramiel έδωσε όραμα στην Atari και την έκανε κάτι. To Pong και οι κονσόλες woody/vader (2600) δεν έφεραν στο απόγειό της. Πούλα πνεύμα αλλού καλύτερα.

Επεξ/σία από spectaculator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...