Telumetar Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Αναμφίβολα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι πρέπει να αφαιρώ win updates και να ψαχνομαι αφού με τους οδηγούς της gpu έβαλα και έβγαλα τόσους κ άκρη δεν βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Καποια στιγμή που ειχα τετοιο θεμα παλιότερα ειχα δοκιμάσει τα παντα και δεν εγινε τιποτα.Τελικά πέρασα νεα windows κρατώντας τα αρχεία μου και ολα εφτιαξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 5/4/2020 στις 12:10 ΜΜ, Crybal είπε Καποια στιγμή που ειχα τετοιο θεμα παλιότερα ειχα δοκιμάσει τα παντα και δεν εγινε τιποτα.Τελικά πέρασα νεα windows κρατώντας τα αρχεία μου και ολα εφτιαξαν Εγώ προς το παρόν περιμένω νέο windows update μήπως και φτιάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Update 10-4 Νεοι drivers NVIDIA δεν εφτιαξαν το πρόβλημα ΒIOS Update δεν έλυσε το πρόβλημα Roll back σε previous state στα Windows (15 ημερες πριν που νομιζω οτι ολα δουλευαν) έγινε αλλα δεν έφτιαξε το πρόβλημα. Φαινομενικά για το πρωτο boot το εφτιαξε αλλα στο επόμενο επανήλθε. Αναρωτιέμαι αν ειναι καποιο software αλλα απο την άλλη εχω μπλοκάρει το άνοιγμα όλων των software περασν το βασικων για την εναρξη των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μηπως χρησιμοποιεις το comodo is? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 11/4/2020 στις 10:05 ΠΜ, Crybal είπε Μηπως χρησιμοποιεις το comodo is? Όχι, Δοκίμασα roll back όσο πιο παλιό μπορούσα κ έκανε fail Επίσης έβγαλα όλα τα antivirus πάλι τα ίδια. Εκτός από το χθεσινό bios update, έκανα update chipset drivers αλλά τπτ επισης Θα περιμένω 10 μέρες ακόμα για κάποιο νέο update αλλιώς πάω σε φορματ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Εμένα πάντως έστρωσε. Έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια με έναν οδηγό βελτιστοποιησης hardware που βρήκα εδώ μέσα (παρεμπιπτόντως, ψάχνω κάνα δεκάλεπτο να το εντοπίσω και να επισυνάψω το λινκ αλλά μάταια) και ως δια μαγείας έφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δε δοκιμάζεις να κατεβάσεις το τελευταίο iso των win 10 και να το περάσεις από πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Εμένα πάντως έστρωσε. Έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια με έναν οδηγό βελτιστοποιησης hardware που βρήκα εδώ μέσα (παρεμπιπτόντως, ψάχνω κάνα δεκάλεπτο να το εντοπίσω και να επισυνάψω το λινκ αλλά μάταια) και ως δια μαγείας έφτιαξε. Για δώσε λινκ σε παρακαλώ όταν το βρεις @Crybal Ναι να το κάνω, αλλά φοβάμαι πιθανές ασταθειες Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Telumetar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε (παρεμπιπτόντως, ψάχνω κάνα δεκάλεπτο να το εντοπίσω και να επισυνάψω το λινκ αλλά μάταια) Μόνο αυτό μπορώ να σου δώσω προς το παρόν, still looking. Edit : @Telumetar εδώ είσαι, amen, εντοπίστηκε. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Μόνο αυτό μπορώ να σου δώσω προς το παρόν, still looking. Edit : @Telumetar εδώ είσαι, amen, εντοπίστηκε. Ευχαριστώ συνάδελφε. Έκανες όλα τα βήματα που αναφέρονται ή απλά κατέβασες/εφηρμοσες κάτι από όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όλα, προκειμένου να βεβαιωθώ πως ούτε αυτό δεν θα βοηθήσει και να το αποκλείσω! (εν τέλει, λειτούργησε) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα