Προς το περιεχόμενο

Νεο Macbook Pro αργο wi-fi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια.

Aντιμετωπιζω ενα θεματάκι (προβλημα) , η ταχυτητα του ιντερνετ στο νεο μου macbook pro ειναι πιο αργη σε σχεση με το παλιο μου macbook pro retina.

Τοσο καιρο δεν μπηκα στη διαδικασια να ασχοληθω καθως χρησιμοποιουσα ελαχιστα το νεο μου macbook, απο τη μερα ομως που βγηκε OFF το παλιο (εσπασε η οθονη) και χρησιμοποιω 

το καινουργιο (MacBook Pro (15-inch, 2019))  εχω δει οτι η ταχυτητα του ιντερνετ ειναι αισθητα πιο αργη.

πχ. torrent κατεβαζα με 10-13 πολλες φορες και με 15... τωρα κατεβαζω με 6-7 και παρατηρω λιγο αργο wifi γενικα.

η ταχυτητα του ιντερνετ ειναι κλειδωμενη στα 99999 kBit/s, και δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι στη συνδεση γιατι εαν ανοιξω παραλληλα το αλλο macbook κατεβαζει π.χ με 15 το ιδιο θεμα. 

(το torrent ειναι ενα παραδειγμα).

((Η Ταχύτητα του ιντερνετ ειναι 100mbs.))

Επεξ/σία από dimi.d
Δημοσ.

Με τόρρεντς δεν μετράς την ταχύτητα φίλε μου. Κλείστα όλα και βάλε το Speedtest και δες. Δοκοίμασε με παραπάνω από έναν σέρβερ μέχρι να βρεις τον ιδανικό https://www.speedtest.net/apps/mac

Δημοσ.

Συγγνωμη, ξεχασα να αναφερω - εχω κανει μετρηση, κλειδωνει στα 30 το πολυ. 

Εχω κανει μετρηση και με το παλιο κλειδωνε 80-90.

Δημοσ.

Μπηκα στο διαχειριστικο του router και εκλεισα το 2.4 Ghz, εκπεμπει μονο 5Ghz, τωρα κλειδωνει στα 90 ειμαι οκ θαρρω

Δημοσ.

Δεν είναι και ότι καλύτερο το 5Ghz φιλε μου. Παρ'ολα αυτά θα πρότεινα να γυρίσεις στο 2.4 απλά να αλλάξεις το κανάλι γιατί μάλλον μένεις σε γειτονιά με πολλά ρούτερ οπότε υπερφορτώνουν τα κανάλια.

Δημοσ.

Ετσι κ αλλιως το μακ δεν παιρνει 5ghz γτ ανηκει σε καινουργια μηχανηματα? δεν ξερω πως παει.

να αλλαξω καναλι αλλα στο αλλο το μακ γτ δεν εχει θεμα?

και εαν αλλαξω πιο να βαλω... τοσο καιρο δεν ειχα θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimi.d είπε

Ετσι κ αλλιως το μακ δεν παιρνει 5ghz γτ ανηκει σε καινουργια μηχανηματα? δεν ξερω πως παει.

να αλλαξω καναλι αλλα στο αλλο το μακ γτ δεν εχει θεμα?

και εαν αλλαξω πιο να βαλω... τοσο καιρο δεν ειχα θεμα.

Α σόρρυ λάθος κατάλαβα. Νόμιζα ότι όλο το δίκτυο στο σπίτι έχει θέμα με την ταχύτητα. Γιατί δεν δοκιμάζεις να ρωτήσεις στην Apple ? ή κάνε κανένα Restore να δεις αν φτιάξει. 

Είναι κρίμα να τρώς 5Ghz και 2ον δεν εχουν ολα τα δικτυα υποστήριξη 5Ghz, πχ αν πας σε καφέ ή ξενοδοχείο που δίνουν ταχύτητα 10-20mbps ούτως ή αλλος και υποστηρίζουν μόνο το κλασικό wifi 2.4Ghz , τι θα κάνεις εκει ? θα σου ρίχνει την ταχύτητα στο 1mbps ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Γνωστό πρόβλημα σε catalina για πολλα 15αρια , δοκίμασε να κλείσεις ΤΕΛΕΙΩΣ τα location services (εκτος του find my) και τρέξε αλλο ενα speedtest. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...