alexvill Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλησπερα...Ολα τα βιντεο που εχω στο pc ενω τα κανω επιλογη ολων για αναπαραγωγη μου παιζουν με τυχαια σειρα..σε οποιο προγραμμα κ αν κανω ανοιγμα.βοηθεια κανεις;
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μηπως δεν παιζουν μνε τυχαια σειρα και παιζουν αλφαβητικα γιατι ετσι μπαινουν στον player?
alexvill Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Οχι γιατι εχω αλλαξει την μετονομασια και τα αριθμησα με τη σειρα
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Όταν τα επιλέγεις όλα μήπως τα σέρνεις με αριστερό κλικ μέσα σε κάποιο player; Αν το κάνεις έτσι, φρόντισε να τα τραβήξεις πατώντας στο πρώτο αρχείο και όχι όπου να 'ναι.
alexvill Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Τα χω δοκιμασει ολα,κατι αλλο παιζει.ισως απο καποια ρυθμιση του υπολογιστη.
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δεν υπάρχει καθολική ρύθμιση για τυχαία αναπαραγωγή σε όλους του players. Δεν αναφέρεις ποιους έχεις δοκιμάσει, οπότε θα αναφέρω ενδεικτικά mpc-hc, pot player, vlc. Δοκίμασε τα αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Επίσης, δοκίμασε να προσθέσεις ένα-ένα μερικά βίντεο στη λίστα αναπαραγωγής του Player και πες μας αν πάλι παίζουν μπερδεμένα και όχι με τη σειρά που τα έβαλες.
marios28 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Είναι σε διαφορετικούς φακέλους τα αρχεία; Μήπως περιέχουν metadata (δεξί κλικ στο αρχείο -> ιδιότητες -> τίτλος), οπότε οι players λαμβάνουν την ονομασία από τα metadata και όχι από την ονομασία αρχείου; Δοκίμασε και τον δικό μου player https://www.microsoft.com/en-us/p/best-player/9wzdncrdpqsx (την trial έκδοση, καθώς δε χρειάζεται να την αγοράσεις για local αρχεία) Mόλις τον ανοίξεις πάτησε κατά σειρά τα πλήκτρα όπως στην εικόνα παρακάτω: Πρόσθεσε τον φάκελο που βρίσκονται οι ταινίες στη βιβλιοθήκη (σε περίπτωση που δε βρίσκονται στο φάκελο Videos), έτσι ώστε να ψάξει η εφαρμογή στον συγκεκριμένο που βρίσκονται τα αρχεία σου. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο και θα πατήσεις το "+" κουμπί, για να εισάγεις τον φάκελο στη library (ή φακέλους αν αυτοί περιέχονται κάπου αλλού, δεν είναι δηλαδή subfolders) Μόλις το κάνεις θα πατήσεις το κουμπί "add all videos from library". Θα δημιουργηθεί playlist με όλα τα αρχεία video που περιέχουν οι φάκελοι στη library. Η εισαγωγή γίνεται αλφαβητικά και η ονομασία λαμβάνεται από το όνομα του αρχείου (χωρίς την επέκταση δηλαδή). Αν θες δοκιμάζεις και μου λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα