menelaose Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Έχω συμβόλαιο 4ετες. Λήγει τον Σεπτέμβριο του 2021. Το πρώτο συμβόλαιο μας ήταν το 2015 τον Σεπτέμβριο για δυο χρόνια όπου και ανανεώθηκε όπως είπα για το 2021. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί ο ιδιοκτήτης να ζητήσει αύξηση τώρα, ενώ έχουμε συμβόλαιο μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2021.
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος μετά την τριετία ό,τι θέλει μπορεί να ζητήσει.
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, menelaose είπε Έχω συμβόλαιο 4ετες. Λήγει τον Σεπτέμβριο του 2021. Το πρώτο συμβόλαιο μας ήταν το 2015 τον Σεπτέμβριο για δυο χρόνια όπου και ανανεώθηκε όπως είπα για το 2021. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί ο ιδιοκτήτης να ζητήσει αύξηση τώρα, ενώ έχουμε συμβόλαιο μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2021. Όσο υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ δεν μπορεί να ζητήσει αύξηση. Αύξηση μπορεί να ζητήσει μόλις λήξει, δλδ για τον Οκτώβριο 2021 και μετά. 2
filip123go Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν δεν κάνω λάθος μετά την τριετία ό,τι θέλει μπορεί να ζητήσει. Κάνεις λάθος, αν είναι έτσι τι τα κάνουμε τα συμβόλαια. Εκτός αν το παρόν συμβόλαιο αναγράφει πως ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να κάνει αύξηση όποτε θέλει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα