voltmod Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Η Intel ανακοίνωσε σήμερα την 10η γενιά επεξεργαστών Core με την κωδική ονομασία «Comet Lake» για φορητούς υπολογιστές και η Nvidia ανακοίνωσε τις GPUs για φορητούς υπολογιστές επίσης, GeForce RTX 2070 Super και RTX 2080 Super. Δύο υπολογιστές που ανακοινώθηκαν σήμερα και ενσωματώνουν τον κορυφαίο επεξεργαστή της Intel, Core i9-10980HK [με οκτώ πυρήνες και δεκαέξι threads και συχνότητα λειτουργίας που αγγίζει τα 5,3GHz (single-core)] και την κάρτα γραφικών της Nvidia, GeForce RTX 2080 Super είναι τα ASUS ROG Strix SCAR 17 και ROG Zephyrus Duo 15. Η Nvidia πρόκειται να προσφέρει στους κατασκευαστές φορητών υπολογιστών την δυνατότητα να προσθέσουν τις κανονικές ή τις Max-Q εκδόσεις των παραπάνω καρτών γραφικών, με τις εκδόσεις Max-Q, που είναι αρκετά περισσότερο power-efficient να προορίζεται για χρήση σε λεπτότερου και ελαφρύτερου σχεδιασμού notebooks. Σύμφωνα με την Nvidia, oi νέες υλοποιήσεις Max-Q αναμένεται να είναι περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές, χάρη σε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Dynamic Boost το οποίο αυτοματοποιεί την διανομή της ισχύος μεταξύ του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών, χάρη στην χαμηλής κατανάλωση μνήμης GDDR6, τους αναβαθμισμένους voltage regulators και τη νέα τεχνολογία Deep Learning Super Sampling (DLSS 2.0). Εκτός από τις παραπάνω κάρτες γραφικών που βασίζονται στην αρχιτεκτονική «Turing» και ενσωματώνουν CUDA, RT και Tensor πυρήνες για programmable shading, real-time ray tracing και Artificial intelligence, η Nvidia ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν και αρκετοί νέοι υπολογιστές που έχουν στο εσωτερικό τους την GeForce RTX 2060. The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
lawlezz Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, skskre είπε Με ένα νεφρό το αγοράζω ή θέλει δύο? με δυο νεφρα ,ξεκινας κ αιμοκαθαρση αξιζει?
AtiX Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, mjaros είπε Γιατί βγάζει εκδόσεις με χαμηλή κατανάλωση αφού προορίζονται για gaming; Γιατί τότε θα χρειαζόσουν γεννήτρια και όχι μπαταρία φίλε μου... 2
mohic4n Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Αναφορά σε κείμενο και συχνότητα λειτουργίας που αγγίζει τα 5,3GHz (single-core) Αν δεν κανω λαθος, της AMD τρεχουν φουλ ταχυτητα σε ολα τα threads... Μενει να δουμε reviews δίπλα-δίπλα τα μηχανηματα με τους 2 επεξεργαστες τι ψαρια πιανουν... Και να τρεχουν realtime τα review...
Devil9697 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 πολυ δυνατα εργαλεια,πραγματικα,αλλα πολλα τα λεφτα!ενα μοντελο που ειδα της asus g14 με την 2060 και το ryzen μου φανηκε πολυ balance σε αντιθεση με αυτες τις επιλογες
jimagas99 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Αν η cpu και η gpu κοστίζουν όσο πέντε (5) gaming p.c. , τότε ryzen και ξερό ψωμί. Αναγκαστικά μονόδρομος η επιλογή.
adicteus Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Είδαμε εδώ στο Insomnia τα νέα laptops της Asus με Intel CPU. Tα αντίστοιχα με AMD CPU γιατί δεν έχουν ούτε καν αναφερθεί εδώ;;; Μου κάνει εντύπωση... ή κάνω λάθος;
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, adicteus είπε Είδαμε εδώ στο Insomnia τα νέα laptops της Asus με Intel CPU. Tα αντίστοιχα με AMD CPU γιατί δεν έχουν ούτε καν αναφερθεί εδώ;;; Μου κάνει εντύπωση... ή κάνω λάθος; κάπου παλιότερα νομίζω υπάρχει θέμα anyway η intel το έχει χάσει λίγο το θέμα δυστυχώς μόλις τα κάνουν σύγκριση τότε θα δείξει ποιο και τι αξίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Για τους AMD CPUs υπήρχε είδηση από τον Γενάρη, για μοντέλο, βγαίνουν αυτόν τον καιρό σιγά σιγά οπότε θα δούμε λογικά και για αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα