Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

τοτε θα σε ενδιαφερει μαλλον ο συγκεκριμενος.

https://www.youtube.com/channel/UCERm5yFZ1SptUEU4wZ2vJvw

αν και δεν ειμαι σχετικος να ξερω αν λεει σωστα ή παπατζες, εμενα παντως μου φαινεται καλος

εχει και επικαιρο βιντεακι :P

Ο Jeremy ειναι εκπληκτικός ! Αυτος με έσωσε και τωρα δεν ειμαι σακάτης κάνοντας πολυαρθρικές ασκήσεις. Μονο κατι ενοχλησεις ειχα στο δεξι χέρι εχω αραξει τωρα 2 βδομάδες και δεν με ενοχλεί. Εμπαινα ανετα τωρα και πάγκο αλλα θα το αφησω κανα 2 μηνες να περάσει τελειως με θεραπευτικες ασκησεις για πήχεις. Γιατι οι τενοντιτιδες δεν περνάνε αν ξαναμπεις και γινονται χρονια κουσούρια. Απο τον Jeremy εμαθα να κανω άρσεις θανατου-καθισμα και πάγκο.

Απλα θελω και το βιβλιο για να τα διαβασω διεξοδικα. Πχ ανταγωνιστες μυες - συναγωνιστες - εκκεντρη προπονηση ποια ασκηση επενεργει που κτλπ με ενδιαφερει η επιστημονικη προσεγγιση του πράγματος και θα έρθουν κ τα αποτελεσματα σιγα σιγά. Δεν μας κυνηγάει κανεις.

Δημοσ.

αναζητηστε tabatha,εχει μικρα σφηνακια 4λεπτα αλλα και μεγαλα,εχω ξεκινησα με 3-4 μικρα και εφτασα ως 8,πολυ καλη γτμναστικη,διαφορετικες μυικες ομαδες,εχει βιντεο και για αρχαριους,υψηλοι σφυγμοι...30-45 να κανεις την μερα ειναι σουπερ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

αναζητηστε tabatha,εχει μικρα σφηνακια 4λεπτα αλλα και μεγαλα,εχω ξεκινησα με 3-4 μικρα και εφτασα ως 8,πολυ καλη γτμναστικη,διαφορετικες μυικες ομαδες,εχει βιντεο και για αρχαριους,υψηλοι σφυγμοι...30-45 να κανεις την μερα ειναι σουπερ

Καλή προπονηση. Με τη διαφορα οτι δεν θα εκανα τοσο γρηγορα τα καθισματα κ δεν θα εκανα καν βυθισεις τρικεφάλων σε καρέκλα. Ο λογος ειναι οτι οι ώμοι παιζουν σε πολύ αφυσικη στάση για την θέση τους και υπάρχει κινδυνος τραυματισμου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν εξαντληθει ολα τα λαστιχα απο ολα τα ελληνικα σαιτ. (Μιλάω για τα 5 μαζι με τις λαβές). Απιστευτο ολοι την ειδαν αθλητες. :D

Στο γυμναστηριο δεν εβλεπες τοσους.

https://madmax-store.gr/product/lasticha-gymnastikis-set-3plo-me-laves-msd-band-tube/?fbclid=IwAR2G4mhDHNX38s1CbaS-Xqro8cqRQD_LVYcCWJD1y2G8jMoiU9qQgpUv7U8

αμα έγραφε και κιλά συνολικα καλα θα ήταν.

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Εχουν εξαντληθει ολα τα λαστιχα απο ολα τα ελληνικα σαιτ. (Μιλάω για τα 5 μαζι με τις λαβές). Απιστευτο ολοι την ειδαν αθλητες. :D

Στο γυμναστηριο δεν εβλεπες τοσους.

https://madmax-store.gr/product/lasticha-gymnastikis-set-3plo-me-laves-msd-band-tube/?fbclid=IwAR2G4mhDHNX38s1CbaS-Xqro8cqRQD_LVYcCWJD1y2G8jMoiU9qQgpUv7U8

αμα έγραφε και κιλά συνολικα καλα θα ήταν.

το 90% ολοκληρου του εξοπλισμου που εχει αγοραστει λογο της καραντινας θα μείνει στην ακρη αφου τελειωσει η καραντινα.

Ειτε γιαti θα επιστρεψουμε στα γυμναστηρια ειτε γιατι πολλοι οπως ειπες την ειδαν αθλητες απο το πουθενα και κλασσικα θα τα παρατησουν μετα απο 2-3 εβδομαδες(ανεξαρτητως καραντινας)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, DYEL είπε

το 90% ολοκληρου του εξοπλισμου που εχει αγοραστει λογο της καραντινας θα μείνει στην ακρη αφου τελειωσει η καραντινα.

Ειτε γιαti θα επιστρεψουμε στα γυμναστηρια ειτε γιατι πολλοι οπως ειπες την ειδαν αθλητες απο το πουθενα και κλασσικα θα τα παρατησουν μετα απο 2-3 εβδομαδες(ανεξαρτητως καραντινας)

Δεν εχω προβλημα με αυτους που αγορασαν πρωτη φορά. Αλλωστε θα ηταν παράλογο να πω στον αλλο να μη ψωνισει για να το πάρω εγώ. Και επισης ειναι καλο που εχουμε νέους στο κλάμπ. Αλλα σιγουρα εχω προβλημα με οσους τα πηρανε 2-2 και μας δείχνουνε και εδώ την γαϊδουριά τους. Που δε σκέφτονται και καναν άλλον.. και πιστεψε με οι μισοι απο αυτους τα πηραν για να τα πουλήσουν 40 ευρώ (ενω τα πηραν 20) οπως εγινε και με τα αντισηπτικα και τα χαρτιά. Εγω ειμαι βλακας φαινεται που την βγάζω με ενα αντισηπτικο 200μλ εδω και μια βδομάδα και 3 πακετάκια μωρομάντηλα.

Aδειάσανε τα σουπερ τις πρωτες μέρες... παπαπα λυσάξανε. Τεσπα ελπιζω να βρουμε τιποτα , εγω αυτα τα λαστιχα τα θελω ανεξαρτητου καραντίνας. Γιατι καταλαβα πως δεν μπορεις να πηγαινεις πατημένος στο γυμναστηριο ολο το χρονο. Θα σου φάνε ολα τα λεφτά οι φυσικοθεραπευτες. Ναι μεν στη θεωρια ειναι ιδεατο..... η γυμναστικη που κάνει καλο κτλπ κτλπ

στη πράξη δε θέλει προσοχη και περιοδους με εναλλαγές. Αλλιώς μια ζωή σακαταμενοι θα ειμαστε και θα κουβαλάμε τραυματισμους.

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν το βρισκω τωρα αλλα θυμαμαι να βλεπω σε βιντεο πως ειναι καλυτερο και αποδοτικοτερο να κανεις αργα και σωστα τεχνικα την ασκηση με λιγοτερες επαναληψεις, παρα να πηγαινεις γρηγορα για περισσοτερες επαναληψεις. Το συσχετιζω με το παραπανω βιντεο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panostom είπε

Δεν το βρισκω τωρα αλλα θυμαμαι να βλεπω σε βιντεο πως ειναι καλυτερο και αποδοτικοτερο να κανεις αργα και σωστα τεχνικα την ασκηση με λιγοτερες επαναληψεις, παρα να πηγαινεις γρηγορα για περισσοτερες επαναληψεις. Το συσχετιζω με το παραπανω βιντεο.

Εννοειται. Το να κανεις αργα τις επαναληψεις σε μια ασκηση ειναι επισης ενας παράγοντας προοδευτικης επιβάρυνσης γιατι το πιο αργο τέμπο αυξάνει την διάρκεια των επαναλήψεων.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Καλή προπονηση. Με τη διαφορα οτι δεν θα εκανα τοσο γρηγορα τα καθισματα κ δεν θα εκανα καν βυθισεις τρικεφάλων σε καρέκλα. Ο λογος ειναι οτι οι ώμοι παιζουν σε πολύ αφυσικη στάση για την θέση τους και υπάρχει κινδυνος τραυματισμου.

Αυτό συμβαίνει λόγω λανθασμένης εκτέλεσης. Αν οι παλάμες τοποθετούνται κοιτώντας προς το πλάι, και όχι μπροστά, τότε το σώμα έρχεται σε εντελώς διαφορετική στάση και είναι ασφαλής (οι ώμοι είναι πίσω και κάτω). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...