JohnVg Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, έχω ένα precision T1500, windows 10 pro x64, Intel core i3 540, Nvidia geforce gt 240, 500w τροφοδοτικό , κ ram 2gb Ddr3 1600 teamgroup.Το pc λειτουργεί κανονικά, οπότε αποφάσισα να κάνω ram upgrade. Έπειτα από μια αποτυχημένη προσπάθεια με Corsair vengeance που ενώ τις αναγνώρισε το bios δεν γινόταν boot των windows παρατήρησα ότι έχουν διαφορετικό clock από την ήδη υπάρχουσα οπότε θεώρησα πως αυτό είναι το θέμα. Οπότε αγόρασα μια ακριβώς ίδια teamgroup με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά 4gb. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έχω δοκιμάσει κάθε συνδιασμό (παλιά καινούρια μαζί κ όλα τα slots). Μου φαίνεται παράλογο να δουλεύει κανονικά με την 2gb κ να έχω blue screen στο startup με την 4gb ακόμη κ μόνη της...τι μπορώ να κάνω?? Spoiler
Crybal Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάλε την 4 gb μόνη της και κάνε ρεσετ στην μητρική με το jumper για αρχή. Η μνήμη εχει chip και από τις 2 πλευρες ή στην μια? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Crybal 1
JohnVg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Την έβαλα μόνη της κ έκανα reset. Ενώ μπορώ να μπω bios κανονικά κ την διαβάζει, όταν ξεκινάει η εικόνα των windows κάνει restart..από τη μια πλευρά έχει chip. Πολλές φορές βγάζει : iqrl not less or equal. Ή page fault in nonpaged area. Ps: το bios ανοίγει κανονικά Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από JohnVg
Crybal Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 μπορεις να φτιαξεις ενα boot cd/usb και να μπουταρεις απο εκει αφαιρόντας στον σκληρό? Επίσης φτιαξε ενα boot media με το memtest86 και τσεκαρε την μνημη
JohnVg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Έχω ένα usb που κάνω format με τα windows 10. Μας κάνει?
Crybal Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Εννοω windows portable,οχι για εγκατασταση.Αν θελεις για αρχη φτιαξε το στικάκι https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip και μπουταρε απο αυτο για να τσεκαρει την μνημη.(οτι εχεις σε αυτο θα διαγραφει)
JohnVg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Οκ θα το δοκιμάσω κ θα ενημερώσω ευχαριστώ
Crybal Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μισό!!!! Εαν εχει επιλογη το Bios στις sata για achi τότε με το ρεσετ στο γυρισε σε ide.Τσεκαρε το. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Crybal
JohnVg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακολουθησα τις οδηγίες, έκανα boot απ' το στικάκι, κ έχω μια παύλα που αναβοσβηνει....μήπως επειδή έχω 64bit? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από JohnVg
Crybal Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δεν έτρεξε το memtest? Βάλε την παλιά μνήμη και δοκίμασε μήπως δεν είναι οκ το στικακι
JohnVg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ούτε με την παλιά...το στικάκι πρέπει να είναι οκ γιατί μου ανοίγει κανονικά. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από JohnVg
Crybal Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε να το ξαναφτιαξεις.Αποσυμπιεσε ολα τα αρχεία,τρεξε το imageusb.exe .Πρώτα διαλεξε reformat fat 32 (4η επιλογη) και υστερα διαλεξε το στικακι για να γραψεις το memtest Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Crybal
JohnVg Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Ξεκινάει το τεστ, κ μετά από 2 δεύτερα κάνει restart...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα