Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας,εχω το συγκεκριμενο laptop σε πολυ καλη κατασταση toshiba satelite L500-1R3,θελω να ρωτησω αν μπορω στα 2 slot ram μνημης που εχει εργοστασιακα, μπορω να χρησιμοποιησω πανω απο 4giga ram που εχω για να εχω μεγαλυτερη ταχυτητα.Επισης αν θεωρειτε καλη κινηση και την αγορα ssd,αν εχετε οποιαδηποτε αλλη συμβουλη ειναι φυσικα καλοδεχουμενη,ευχαριστω

Επεξ/σία από ioannis82
Δημοσ.

2x2gb maximum.

δεν θα βρεις 2χ4gb ddr2 πουθενά. εκτος και εαν δωσεις κανα 100-ρι απο εξωτερικό . αλλα πάλι δεν θα ξερεις εαν σηκώνει.

ssd και 4GB ειναι υπεραρκετό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το L500-1D9. Δυστυχώς όπως αναφέρθηκε από τον φίλο πάνω, δεν θα βρεις ddr2 πλέον σχεδόν πουθενά. Και ακόμα και να βρεις δεν αξίζει το κόστος. Εκτός και αν βολευτείς από κάναν φίλο που έχει κάνα ξεχασμένο παλιό μηχάνημα και δεν τις χρειάζεται, οπότε δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

SSD βάλε ΧΘΕΣ κιολας! Έβαλα πριν 2 χρόνια και το μηχάνημα παρά τα σχεδόν 11 χρόνια του, για απλή χρήση φυσάει, λες και αγόρασα καινούριο μηχάνημα ήταν πραγματικά.

Edit: Βέβαια όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις σου. Εάν το μηχάνημα σε καλύπτει και έχεις σκοπό να συνεχίσεις να το δουλεύεις, τοτε ναι πάρε ssd χωρίς δεύτερη σκέψη. Εάν όχι, κράτα τα λεφτά του ssd (δεν είναι και πολλά βέβαια, με 30-50 ευρώ έχεις καλές επιλογές) και επένδυσε τα στο επόμενο μηχάνημα.

Επεξ/σία από Tsamjunior

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...