tsarouc Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Intel. Ότι βγάζει ίσον αξιοπιστία για πολλά χρόνια. AMD. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Απάντηση στους φανατικούς. Για το θέμα δεν έχω να πω τίποτε. Σίγουρα θα είναι η κορυφή για μια ακόμη φορά. Είμαι ακόμη με 8600k και 4790s και δεν ασχολούμαι με αναβαθμίσεις. Απλά δεν έχω εταιρία animation για να θέλω πολλούς πυρήνες (επαγγελματίας και καλά) και δεν με ενδιαφέρει να βλέπω στα Benchmark ποιος την έχει πιο μεγάλη. 2
AtiX Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, tsarouc είπε Intel. Ότι βγάζει ίσον αξιοπιστία για πολλά χρόνια. AMD. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Απάντηση στους φανατικούς. Για το θέμα δεν έχω να πω τίποτε. Σίγουρα θα είναι η κορυφή για μια ακόμη φορά. Είμαι ακόμη με 8600k και 4790s και δεν ασχολούμαι με αναβαθμίσεις. Απλά δεν έχω εταιρία animation για να θέλω πολλούς πυρήνες (επαγγελματίας και καλά) και δεν με ενδιαφέρει να βλέπω στα Benchmark ποιος την έχει πιο μεγάλη. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μιλάμε για laptop... ΥΓ: φαντάζομαι τον 8600k τον πήρες χωρίς να διαβάσεις κάποιο review και επειδή ήταν φτηνότερος από έναν Pentium... βρε δουλευόμαστε και μεταξύ μας???? 4
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, tsarouc είπε Intel. Ότι βγάζει ίσον αξιοπιστία για πολλά χρόνια. AMD. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Έτσι είναι φίλε. Κι εγώ περιμένω χρόνια τώρα να βγάλει CPU η Hondara να σωθώ!
Harrylamb Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στο χωριό μου λεν τα λόγια είναι λόγια ............. τα μακαρόνια ειναι φαΐ..... Οι μετρήσεις θα μιλήσουν όχι οι ανακοινώσεις.......
kostas_anes Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, Harrylamb είπε Στο χωριό μου λεν τα λόγια είναι λόγια ............. τα μακαρόνια ειναι φαΐ..... Οι μετρήσεις θα μιλήσουν όχι οι ανακοινώσεις....... https://www.notebookcheck.net/Exclusive-first-benchmarks-of-10th-gen-Comet-Lake-H-demonstrate-Intel-s-leads-in-single-core-but-not-too-far-ahead-of-AMD-Ryzen-4000.459690.0.html Oι μετρησεις ειναι ακομα πιο αστειες xD 2
foxgr7x Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Αν δεν ρίξει τις τιμές τις η intel δεν θα ξανά δει φως
adtakhs Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, foxgr7x είπε Αν δεν ρίξει τις τιμές τις η intel δεν θα ξανά δει φως Έχει να πέσει φάπα .... Οι άλλοι μαζεύουν παραδάκι και επενδύουν στο προιόν τους. Από την σειρά RYZEN 1000 μέχρι εδώ έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές και βελτιώσεις. Και δεν είναι ZEN 3 πυρήνες .... Αυτοί έρχονται τον Σεπτέμβρη ... οπότε λογικά στα εργαστήρια είναι έτοιμοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 9 minutes ago, foxgr7x said: Αν δεν ρίξει τις τιμές τις η intel δεν θα ξανά δει φως Στα laptops βλέπει υπεραρκετό φως. Το θέμα με την AMD είναι να αποκτήσει ποικιλία σε μοντέλα φορητών όπως η Intel. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Στα laptops βλέπει υπεραρκετό φως. Το θέμα με την AMD είναι να αποκτήσει ποικιλία σε μοντέλα φορητών όπως η Intel. Θέμα χρόνου είναι να το καταφέρει και αυτό. Αλλαγές τέτοιου τύπου έρχονται πιο σιγά στην αγορά (δεν αρκεί απλά να έχεις καλό προϊόν σε καλή τιμή). Οι κατασκευαστές laptop θα χαρούν να έχουν ανταγωνιστή απέναντι στην Intel, γιατί πετυχαίνουν καλύτερες τιμές, ενώ με το μονοπώλιο που υπήρχε έως τώρα (λόγω απουσίας της AMD)... απλά σφάζονταν μεταξύ τους στα πόδια της Intel.
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Αντε με το καλό.. Και όταν η amd παει στα 5nm, προβλέπω η ιντελ να είναι ακόμα στα 14 και να πουλάει επεξ στα 7 γιγα με δώρο water cooling για να ειναι ανταγωνιστικη..
Grisos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Το θέμα είναι να σταματήσουν οι κατασκευαστές να συνδυάζουν AMD με "κομμένες" εκδόσεις του ίδιου μοντέλου. Αν εξαιρέσεις το πανάκριβο Zephyrus όλοι οι υπόλοιποι έχουν επιλέξει ή χάλια σασί, βλέπε Dell με το χάλια σχεδιαστικά που έδειχνε σαν μεταχειρισμένο στις φωτο, ή έχουν λιγότερες επιλογές σε πάνελ σε σχέση με το αντίστοιχο της Intel, βλέπε Lenovo, που τα περιμένω πως και πως, όπου τα t14 με Intel θα έχουν και επιλογή 2Κ πάνελ. 2
NEKROMA Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ρίχνει κάργα ξύλο η intel στα φορητά πολλααααα χρονιά τώρα στα προβληματικά chip της amd
kurkosdr Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2020 στις 6:39 ΜΜ, Phoenix4 είπε Η Intel με διαφορά έχει ξεπεράσει την AMD σε απελπισία περισσότερο από την εποχή Bulldozer όσον αφορά τον υπερχρονισμό και την ενεργειακή κατανάλωση. Η Intel δεν κάνει official overclocking, κάνει hyperscaling. 😏 Και δεν είναι οι επεξεργαστές της Intel τηγάνια των 135 watt, είναι επεξεργαστές υψηλών επιδόσεων και φταίνε τα λάπτοπ σας που δεν τα αφήνουν να αποδώσουν τα 5GHz τους. Γιατί το μόνο "5GHz" που θα δεις σε λάπτοπ σε 14nm είναι γραμμένο στο κουτί, και με ψιλά γράμματα από κάτω να γράφει turbo frequency. Αλλά σημασία έχει το marketing. Και τα back deals με τους OEMs... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από kurkosdr
NEKROMA Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Τα περισσότερα Κάμμενα λάπτοπ είναι με amd που έχουν μερίδιο στην αγορά στα λάπτοπ 1% Ακόμη βλέπω το acer με το intel core two duo που δουλεύει 13χρονια τώρα...
adtakhs Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, NEKROMA είπε Τα περισσότερα Κάμμενα λάπτοπ είναι με amd που έχουν μερίδιο στην αγορά στα λάπτοπ 1% Ακόμη βλέπω το acer με το intel core two duo που δουλεύει 13χρονια τώρα... Τι είναι αυτό που καίγεται στα λάπτοπ και φταίει η AMD ή η Intel?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα