Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω ένα κινητό που θα χρησιμοποιείται για ελάχιστα πράγματα (Viber, Whatsapp, Youtube). Ψάχνω κάτι στην κατηγορία των €80.

Είδα το Redmi 7A 32GB με €87. Με περίπου €15 ακόμη μπορώ να πάρω το 8A.

Διαβάζω στο skroutz για κάποια προβληματάκια με το σήμα που εμφάνισε σε μερικούς το 8A. Ισχύει κάτι τέτοιο; Άσχετα από τα €15 αξίζει περισσότερο το 8Α;

Δεν με ενδιαφέρει μέγεθος οθόνης, MP κάμερας κ.τ.λ.

Για τη χρήση που το θέλω μήπως να πάρω το 7Α που δεν ξεπερνά το budget μου; Έχει κάποια γνωστά προβλήματα το 7A;

Επεξ/σία από ioanniskar
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Θέλω ένα κινητό που θα χρησιμοποιείται για ελάχιστα πράγματα (Viber, Whatsapp, Youtube). Ψάχνω κάτι στην κατηγορία των €80.

Είδα το Redmi 7A 32GB με €87. Με περίπου €15 ακόμη μπορώ να πάρω το 8A.

Διαβάζω στο skroutz για κάποια προβληματάκια με το σήμα που εμφάνισε σε μερικούς το 8A. Ισχύει κάτι τέτοιο; Άσχετα από τα €15 αξίζει περισσότερο το 8Α;

Δεν με ενδιαφέρει μέγεθος οθόνης, MP κάμερας κ.τ.λ.

Για τη χρήση που το θέλω μήπως να πάρω το 7Α που δεν ξεπερνά το budget μου; Έχει κάποια γνωστά προβλήματα το 7A;

Πήρα για συγγενή το 8A 2/16, δένμου έχει πέι κάτι μέχρι στιγμής για σήμα του δικτύου. Από όσο μου είπε έκανε και ενημέρωση . Το είχα πάρει απο εξωτερικό  όταν πρωτοβγήκε ~80€.

Δημοσ.

Για την χρήση που το θες για μένα πάνε στο 7Α. Το 8Α είναι ακριβώς το ίδιο κινητό στα πάντα με λίγο καλύτερη κάμερα. Οπότε μόνο για κάμερα θα δώσεις παραπάνω λεφτά, για τίποτα άλλο. Δες και εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...