Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χθες παίζοντας παιχνίδι στο pc ξαφνικά μαύρισε η οθόνη αλλά ακουγόταν κανονικά η μουσική του παιχνιδιού και γενικά οι ενέργειες του pc. Έκανα hard reset αλλά ενώ το pc άνοιγε και έδινε στην οθόνη σήμα, η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα άλλο εκτός από μια μαυρίλα. Εννοείται ότι όταν έμπαινε στα windows (7 έχω) ακουγόταν η εκκίνηση λες και δούλευε κανονικά, αλλά έδειχνε μαυρο.

Αρχικά τσεκαρα την οθόνη αλλά και στη τηλεόραση το ίδιο έκανε. Ούτε το καλώδιο vga έφταιγε. Στη συνέχεια έβαλα το καλώδιο vga στη μητρική αλλά το ίδιο. Οπότε άνοιξα το pc. Αφού το καθάρισα δοκίμασα να αλλαξω τις μνήμες και να τις αφαιρέσω. Κάνοντας εκκίνηση τότε δεν έδινε καν σήμα στην οθόνη.

Σήμερα αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο. Αφαίρεσα τη κάρτα γραφικών και εβαλα το vga στη μητρική.Ως δια μαγείας το pc άνοιξε κανονικά και έμπαινε και γρήγορα στην επιφάνεια εργασίας.

Ξαναεβαλα τη κάρτα γραφικών για να ελέγξω αν οντως διορθώθηκε το πρόβλημα τα ίδια με πριν. Πάλι ακουγεται να λειτουργεί κανονικά το pc αλλά η οθόνη δείχνει μαύριλα. Το πρόβλημα είναι σίγουρα η κάρτα γραφικων? Η μπορεί να είναι και κάτι άλλο? Το μόνο σίγουρο είναι ότι το pc λειτουργεί προς το παρόν μόνο χωρίς κάρτα!

Δημοσ.

Άλλη έξοδο εικόνας έχει η κάρτα εκτός της vga; Να δοκίμαζες αυτή μήπως έχει χαλάσει μόνο η έξοδος vga. Διαφορετικα μάλλον η κάρτα είναι off.

Δημοσ.

Η κάρτα μου είναι μια ATI Sapphire δεκαετιας περιπου! Οποτε δεν εχει εγγυηση.

Αν ειναι η καρτα (που μαλλον ειναι ) ποσο θα μου κοστισει μια νεα καρτα? Ειμαι ψιλο ασχετος απο αυτα!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, BakariosG13 είπε

Η κάρτα μου είναι μια ATI Sapphire δεκαετιας περιπου! Οποτε δεν εχει εγγυηση.

Αν ειναι η καρτα (που μαλλον ειναι ) ποσο θα μου κοστισει μια νεα καρτα? Ειμαι ψιλο ασχετος απο αυτα!

Τι παιχνίδια παίζετε; Αν είναι LOL και τέτοιου είδους με μία μεταχειρισμένη των 30-40 ευρώ από τις αγγελίες είστε εντάξη, όπως GT1030 ή GTX560/ 650Ti, εκτός αν θέλετε AMD.

Δημοσ.

Παιδες εκανα ενα reset cmos στα bios εβαλα ξανα τη καρτα αλλα ξανα τα ιδια. Το περιεργο ομως ειναι οτι η καρτα λειτουργει κανονικα(εννοω το ανεμιστηρακι). Λετε να μην ειναι η καρτα και να ναι κατι αλλο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BakariosG13 είπε

Παιδες εκανα ενα reset cmos στα bios εβαλα ξανα τη καρτα αλλα ξανα τα ιδια. Το περιεργο ομως ειναι οτι η καρτα λειτουργει κανονικα(εννοω το ανεμιστηρακι). Λετε να μην ειναι η καρτα και να ναι κατι αλλο?

Κάρτα καπούτ. Ψήθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...