Προς το περιεχόμενο

[smartphone]Motorola One Vision (128GB) 189€ @germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, billstamaniac είπε

Το έχω από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσω από τα αρνητικά 

- Μπαταρία αλλά βγάζει μέρα 

- η τρύπα για την μπροστινή κάμερα είναι λίγο μεγάλη αλλά συνηθίζεται

Στα θετικά 

- Android One 

- Κάμερα πάρα πολύ καλή σε αυτά τα λεφτά κ με αρκετά καλές φωτό το βράδυ λόγω OIS 

- Αναλογία οθόνη 21:9 απίστευτη αίσθηση δεν το περίμενα το χειρίζεσαι χαλαρά με το ένα χέρι 

Βλέπω στις κριτικές του σκρούτζ αρκετές αναφορές πως ξεκολλάει η κάμερα από το σώμα της συσκευής. Έχεις παρατηρήσει κάτι?

Επεξ/σία από vaas93
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vaas93 είπε

Βλέπω στις κριτικές του σκρούτζ αρκετές αναφορές πως ξεκολλάει η κάμερα από το σώμα τις συσκευής. Έχει παρατηρήσει κάτι?

Αυτό είναι γεγονός. Πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα που εμφανίστηκε σε αρκετούς. Υπάρχουν σχετικές αναφορές και στα φόρουμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, athanaso77 είπε
1 ώρα πριν, vaas93 είπε

Βλέπω στις κριτικές του σκρούτζ αρκετές αναφορές πως ξεκολλάει η κάμερα από το σώμα τις συσκευής. Έχει παρατηρήσει κάτι?

Μαλλον αυτο γινεται επειδη αν δεις η καμερα εξεχει και βάλε βγάλε κωλότσεπη σπρώχνεται.

Αν βάλεις θήκη (που θα το φερει στα ισα του) λογικά δεν θα εχεις θέμα.

Βλέπω οτι πολύ λέτε σε σύγκριση με Xiaomi οκ δεκτό.

Αλλά αν κάποιος (εγω) θέλει android one εχετε άλλο να προτείνετε?

γιατι γενικά μια χαρα μου φαίνεται αυτό.

Καλη κάμερα, οκ ραμ, περιεργες διαστάσεις που λενε οτι σου αρέσει εντέλει

τωρα cpu και μπαταρια προσωπικα  που το εχω μονο για σοσιαλ και μαιλ δεν με ενδιαφέρει.

Επεξ/σία από animae
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, animae είπε

Μαλλον αυτο γινεται επειδη αν δεις η καμερα εξεχει και βάλε βγάλε κωλότσεπη σπρώχνεται.

Αν βάλεις θήκη (που θα το φερει στα ισα του) λογικά δεν θα εχεις θέμα.

Όχι, δεν πρόκειται για τέτοια περίπτωση, στις περισσότερες συσκευές έτσι είναι η κάμερα εξάλλου.

Στη συγκεκριμένη συσκευή σε κάποια κομμάτια έχει αναφερθεί κατασκευαστικό λάθος με τη κάμερα να κουνιέται εξ΄αρχής out-of-the-box και μετά να ξεκολλάει. Το έχουν αναφέρει αρκετοί κάτοχοι στα φόρουμ ανά τον κόσμο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Android one,καλή κάμερα,για γενική χρήση είναι μια χαρά.Παντα υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά εδώ Android one είναι το πλεονέκτημα του

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vadergr είπε

Λογικα εξαιτιας των περιορισμενων (η καθολου) εισαγωγών.

Καλό είναι εάν δεν γνωρίζουμε κάτι να μην κάνουμε υποθεσεις ούτε να λέμε ότι μας κατέβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, omitziz είπε

Καλό είναι εάν δεν γνωρίζουμε κάτι να μην κάνουμε υποθεσεις ούτε να λέμε ότι μας κατέβει.

Μια αποψη ανεφερα. Ουτε το θεωρησα σαν δεδομένο. Που ειναι το μεμπτό?

Μπορείς ελεύθερα να πεις την άποψη σου αν εχεις κάποια διαφορετική, η πληροφορία.

Επεξ/σία από vadergr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vadergr είπε

Μια αποψη ανεφερα. Ουτε το θεωρησα σαν δεδομένο.

Μπορείς ελεύθερα να πεις την άποψη σου αν εχεις κάποια διαφορετική, η πληροφορία.

Εισαγωγές γίνονται κανονικά , υποστηρίζω τεχνικά 2 από τις μεγαλύτερες αποθήκες στην Αττική.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, bardull01 είπε

Android one,καλή κάμερα,για γενική χρήση είναι μια χαρά.Παντα υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά εδώ Android one είναι το πλεονέκτημα του

η κακη μπαταρια οπως λενε αξιοπιστα site ειναι απο μονη της αποτρεπτικος λογος ομως

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, omitziz είπε

Εισαγωγές γίνονται κανονικά , υποστηρίζω τεχνικά 2 από τις μεγαλύτερες αποθήκες στην Αττική.

Και πολύ καλά κάνεις που το ανέφερες.

Ότι υπάρχει άνοδος στις τιμές των κινητών, ειδικότερα τον τελευταίο μήνα+, είναι ομως δεδομένο. 

Αν η αιτία είναι διαφορετική, δεν μπορώ να ξέρω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bardull01 είπε

mi a3 ανώτερο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vadergr είπε

Ολα τα κινητα και οι ταμπλετες εχουν ανεβει απο τοτε που ξεκινησε η ιστορια της πανδημιας.

Λογικα εξαιτιας των περιορισμενων (η καθολου) εισαγωγών.

4 ώρες πριν, omitziz είπε

Έκανε ξεκάθαρα μια υπόθεση και δεν το έκρυψε.Στην τελική δεν είπε κάτι επικίνδυνο να πεις ότι θα έπαιρνε κάποιον στο λαιμό του.Αν θες να βοηθήσεις πες τον πραγματικό λόγο μιας και είσαι στην αγορά,θα ήταν πιο χρήσιμο!

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα τελικά την απόφαση κι εγώ να "υποχωρήσω" στην προσφορά και να προχωρήσω σε παραγγελία. Κοιτούσα τον τελευταίο καιρό την αγορά της Κίνας και είχα σταμπάρει Xiaomi redmi note 8 & mi a3 αλλά δεν κατόρθωναν να με κερδίσουν. Αφού είδα σε αυτό android one και χωρητικότητα 128GB με οδήγησαν να κάνω μια μικρή υπέρβαση ώστε να έχω και την σιγουριά της αγοράς με εγγύηση από Ελλάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό το είχα πάρει πέρσι τον Αύγουστο.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα κινητό που όταν το συνηθίσεις είναι αρκετά καλό σε αυτή την τιμή.

Τα συν είναι:

• Η εξαιρετική του οθόνη περίεργο αλλά προσωπικά μου αρέσει παρά τις αλλόκοτες αναλογίες, με ευκρίνεια και καθαρότητα.
  • Η ακουστική και γενικά η συνομιλία είναι εξαιρετική και πεντακάθαρη.
  • Η ποιότητα κατασκευής επίσης είναι πάνω από το μέσο όρο.
  • Η κάμερα παρά πολύ καλή ειδικά ημέρα όπως και το βίντεο.
  • Η εσωτερική μνήμη.

Τα μείον τώρα:

• Η μπαταρία χάλι μαύρο.
  • Η κάμερα το βράδυ μάπα. (Φτιάχνει αλλά θέλει διαδικασία να μπει το software για την google pixel camera)
  • Η selfie camera δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε.
  • Δεν θα το έλεγα και γρήγορο.

Το κινητό το είχα παράλληλα με το Redmi Note 7 και το Motorola G7 Plus.

Το G7 Plus είναι πιστεύω καλύτερο. Απλά το Redmi Note 7 με το mod της cameras τα ξεπερνάει σε night shot.

Σε γενικές γραμμές δε θα έπαιρνα το One Vision αλλά πλέον θα πήγαινα σε Redmi Note 8 Pro....

Επεξ/σία από JapanTurbo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...