solution1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είδα να αναφέρεται κάπου αλλά έχετε προσέξει τις τιμές των webcam τελευταία; Δείτε τι γίνεται στο skroutz Ok, γνωρίζω ότι η τιμή είναι συνάρτηση της προσφοράς και της ζήτησης, αλλά το να πολλαπλασιάζεις τις τιμές, νομίζω ότι αποτελεί αισχροκέρδεια. Κοιτάξτε το ιστορικό τιμών να γελάσετε (ή και να κλάψετε 😝) C930 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Brio Ultra HD Pro ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HP HD 2300 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Brio Stream ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Logitech BCC950 ConferenceCam ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Logitech ConferenceCam Connect Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από solution1
mpentenis Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 το να πάει μια καλή απο ψηλά στα ύψη, δεν ειναι αποδεκτό αλλά παει στο διαοΡο.....το να πάει μια μουφα απο 7 στα 45, που το πάς????? 2
solution1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) axaxaxa! Έχεις δίκιο!!! 640x480 ανάλυση @ 44,5€. Τόσο παίρναμε C920 από amazon.co.uk Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από solution1
Nick77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Webcams και κουρευτικές μηχανές! Τα πιο hot gadgets της καραντίνας!!! 2
turbat0s Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Και επίσης εκτυπωτές και λάπτοπ τσιμπήσανε όλα. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Όταν κάποιοι ανακαλύπτουν την τεχνολογία εν έτη 2020 λογικό είναι να τελειώσουν τα αποθέματα και να ανέβουν οι τιμές. Πόσες webcam νομίζετε είχαν στοκ για να καλύψουν και τον κάθε τηλεμαϊντανό που βγαίνει στα κανάλια και την κυρά Μαριγώ που θέλει να μιλήσει με τα παιδιά-εγγόνια ?...
andreas1gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, solution1 είπε Δεν είδα να αναφέρεται κάπου αλλά έχετε προσέξει τις τιμές των webcam τελευταία; Δείτε τι γίνεται στο skroutz Ok, γνωρίζω ότι η τιμή είναι συνάρτηση της προσφοράς και της ζήτησης, αλλά το να πολλαπλασιάζεις τις τιμές, νομίζω ότι αποτελεί αισχροκέρδεια. Φίλε έχει ξανά αναφερθεί δίστιχός πριν λίγες ημέρες. Και μάλιστα υπάρχει θέμα με το πως να κάνεις το κινητό σου τηλέφωνο webcam με μια εφαρμογή… Πολύ χρήσιμο και δεν χρειάζεται να χρυσοπληρώσεις του αετονύχηδες… 2 1
gvardal Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, ψάξτε μήπως μπορείτε να μετατρέψετε την φωτογρφική μηχανή σας σε webcam. Το έκανα πολύ εύκολα με μια compact Rollei 85 Sportsline του γιου μου... 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί τα ps4 δεν ανέβηκαν; Πριν έβρισκες ps4 pro στα 285 είχε φτάσει, πλέον στα 400φευγα και λες και ευχαριστώ. Όλα πήραν αύξηση,λαπτοπ,webcam,πολυμηχανηματα,τα πάντα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από stelios18120 1
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτα τα γραφηματα που δειχνουν την ανοδο των τιμων που τα βρισκετε? Θελω να δειξω ενα σε ενα φιλο μου που θεωρει τα 20ε τιμη ευκαιριας για μια καμερα της trust! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από jim_p
raul7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, jim_p είπε Αυτα τα γραφηματα που δειχνουν την ανοδο των τιμων που τα βρισκετε? Θελω να δειξω ενα σε ενα φιλο μου που θεωρει τα 20ε τιμη ευκαιριας για μια καμερα της trust! Πας στο σκρούτζ, επιλέγεις το προϊόν που θέλεις, και πατάς Εξέλιξη τιμής όπως βλέπεις στην φωτό.
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, raul7 είπε Πας στο σκρούτζ, επιλέγεις το προϊόν που θέλεις, και πατάς Εξέλιξη τιμής όπως βλέπεις στην φωτό. Αυτη η λεπτομερεια μου διεφυγε, το εψαχνα στο bestprice Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από jim_p
marsele Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Με αφορμή την αισχροκέρδεια στις web cameras θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Επειδή σκεφτόμουν εδώ και καιρό την αγορά μιας οικονομικής action cam,που θα την χρησιμοποιώ περιστασιακά, και συγκεκριμένα της eken h9r, θα μπορούσε να συνδεθεί στο Pc και να χρησιμοποιηθεί σαν web camera;;; Νομίζω πάντως αν γίνεται, ότι πιο πολύ συμφέρει (με τα τωρινά δεδομένα) μια αγορά οικονομικής action cam παρά η αγορά μιας υπερτιμημένης "φθηνής" web cam.
gvardal Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, marsele είπε Με αφορμή την αισχροκέρδεια στις web cameras θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Επειδή σκεφτόμουν εδώ και καιρό την αγορά μιας οικονομικής action cam,που θα την χρησιμοποιώ περιστασιακά, και συγκεκριμένα της eken h9r, θα μπορούσε να συνδεθεί στο Pc και να χρησιμοποιηθεί σαν web camera;;; Νομίζω πάντως αν γίνεται, ότι πιο πολύ συμφέρει (με τα τωρινά δεδομένα) μια αγορά οικονομικής action cam παρά η αγορά μιας υπερτιμημένης "φθηνής" web cam. How to install Eken H9r to work as a webcam Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από gvardal Διορθώθηκε το link 1
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gvardal είπε How to install Eken H9r to work as a webcam Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με οποιαδήποτε φωτογραφική ή βιντεοκάμερα; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα