Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ. να ρωτησω και μια αλλη λεπτομερεια.αν βαλω μικροτερο ποσο απο αυτο που λεει ο λογαριασμος μου τι μπορει να συμβει? εμενα ο λογαριασμος ειναι 80 ευρω και θα ηθελα να βαλω 50 πχ. ξερει καποιος τι γινεται τοτε?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Πληρώνεις τα 50 κανονικά, και ό,τι μένει προστίθεται στον επόμενο λογαριασμό. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sonikk είπε

σας ευχαριστω πολυ. να ρωτησω και μια αλλη λεπτομερεια.αν βαλω μικροτερο ποσο απο αυτο που λεει ο λογαριασμος μου τι μπορει να συμβει? εμενα ο λογαριασμος ειναι 80 ευρω και θα ηθελα να βαλω 50 πχ. ξερει καποιος τι γινεται τοτε?

ευχαριστω.

Όλα αυτά που ρωτάς φαίνονται και στο link που έβαλες, αν πας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το ερωτηματικό που είναι στο πεδίο "Ποσό Πληρωμής" θα δεις αυτό:

"Συμπληρώστε το ποσό που επιθυμείτε να πληρώσετε με ελάχιστο ποσό €0,30.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μερική ή εκπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών α) δεν αποκλείει την επιβάρυνση με τόκους ή και β) δεν αναστέλλει τη διακοπή παροχής λόγω οφειλής."

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όλα αυτά που ρωτάς φαίνονται και στο link που έβαλες, αν πας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το ερωτηματικό που είναι στο πεδίο "Ποσό Πληρωμής" θα δεις αυτό:

"Συμπληρώστε το ποσό που επιθυμείτε να πληρώσετε με ελάχιστο ποσό €0,30.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μερική ή εκπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών α) δεν αποκλείει την επιβάρυνση με τόκους ή και β) δεν αναστέλλει τη διακοπή παροχής λόγω οφειλής."

σωστος ο παικτης και πολυ παρατηρητικος. thanx!

Δημοσ.
2 minutes ago, gtr4460 said:

Γιατί δεν το κάνεις με κωδικό πληρωμής που έχει πάνω στο λογαριασμό μέσω e-banking και ησύχασες

18 hours ago, zio10 said:

Συμπληρώνεις απλά τα στοιχεία και δεν έχει προμήθεια. Μέσω τράπεζας έχει προμήθεια.

Δημοσ.
1 minute ago, gtr4460 said:

50 λεπτά του ευρώ αλλά βάζεις μόνο ένα νούμερο και Ξένιαζεις

Γιατί; Μήπως με περισσότερα νούμερα το βάζεις μέσα από το site της ΔΕΗ;
Με κωδικό πληρωμής το κάνεις και μέσα από το site της ΔΕΗ.

1.Χωρίς προμήθεια .
2.Και ησυχάζεις χωρίς να μπαίνεις στο e-banking. 

Δεν ξενοιάζεις καλύτερα;

• Like 9
Δημοσ.

τον κωδικό της ΔΕΗ τον κάνω αντιγραφή επικόλληση ένα δευτερόλεπτο και πληρώνω μέσω Mobile Banking για μένα αυτό είναι πιο ξεκούραστο

συν ότι πρέπει για να πληρώσω με κάρτα Αν δεν έχω πιστωτική να φορτώσω τη χρεωστική και να έχω και δύο ευρώ έξοδα φόρτισης

• Confused 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, gtr4460 said:

τον κωδικό της ΔΕΗ τον κάνω αντιγραφή επικόλληση ένα δευτερόλεπτο και πληρώνω μέσω Mobile Banking για μένα αυτό είναι πιο ξεκούραστο

λες επειδή δεν έχει προμήθεια
να μη δέχεται το copy-paste στο site της ΔΕΗ ;

21 minutes ago, gtr4460 said:

συν ότι πρέπει για να πληρώσω με κάρτα Αν δεν έχω πιστωτική να φορτώσω τη χρεωστική και να έχω και δύο ευρώ έξοδα φόρτισης

η διαδικασία από το site της ΔΕΗ δέχεται όλες τις κάρτες (δεν απαιτεί συγκεκριμένα είτε την πιστωτική είτε τη χρεωστική)
ούτε απαιτεί να μεταφέρεις λεφτά ανάμεσα σε λογαριασμούς-κάρτες κοκ

αν μιλάμε για χρεωστική κάρτα,
το υπόλοιπο στον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό χρειάζεται, που θα το έχεις και όταν πληρώνεις με e-banking

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 3
Δημοσ.
4 minutes ago, gtr4460 said:

Αν η κάρτα είναι άδεια πρέπει να τη φορτίσουμε χρήματα όταν Τη φορτίζω πληρώνω 2 ευρώ στην τράπεζα

Αφού εσύ έχεις υπόλοιπο στο e-banking λες για να πληρώσεις τη ΔΕΗ,
γιατί δεν έχεις υπόλοιπο σε μια κάρτα συνδεδεμένη με το λογαριασμό;
Μην πάμε τώρα σε υποπεριπτώσεις, και άσχετα.

Τέλος πάντων, είναι κατανοητό ότι με μια κάρτα πληρώνεις ανέξοδα τη ΔΕΗ μέσα από το site.
Όπου ανέξοδα σημαίνει χωρίς προμήθειες, χωρίς φορτίσεις, χωρίς τίποτε.
Και πληρώνεις τη ΔΕΗ με απλή απλούστατη διαδικασία, πάντα μέσα από το site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...