Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω μια μεταλλική εξωτερική σκάλα περιστροφική σιδερένια....επειδή το πολύ μέσα με έχει χτυπήσει λέω να την ξυσω να τη βάψω και να τη συντηρήσω....ξέρει κανείς αν πρέπει να φύγει όλο το χρώμα και γενικά το είδος των υλικών που χρειάζεται? Εγώ έλεγα όπου έχει έντονες σκουριές να γίνει ξύσιμο μετά κάποιου είδους ασταρι και μετά μπογιά ...έχει κάνεις κάποιο συγκεκριμένο υλικό (χρώμα ασταρι ) να προτείνει?

Δημοσ.

Άρα λέμε το εξής ...ξύσιμο εκεί που έχει σκουριές να φτάσω το μέταλλο και παραπέρα μετά μινιο δύο χέρια  και μετά βάψιμο. Έχει ξαναγίνει αυτή η δουλειά και είχα κάνει και κάποιες κολλήσεις αλλά τώρα δν μπορώ να την ξυσω όλη. Έχει κανείς να μου προτείνει μινιο και μετά τι είδους χρώμα....συγκεκριμένο. είναι ήδη μαύρη οπότε το ίδιο και μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξυνεις να φύγει η σκουριά με γυαλοχαρτο, περνάς αστάρι 2 χέρια με διαφορά 4-5 ωρών μεταξύ τους, ντουκοχρωμα για κάγκελα 2 χέρια και είσαι έτοιμος. 

Να μην έχει αέρα και γενικά σκόνη στην ατμόσφαιρα όταν ξεκινήσεις την εργασία αυτή. 

(αν είσαι μερακλής και θέλεις καλό αποτέλεσμα και έχεις πολύ χρόνο, αφού ασταρωσεις 1 χέρι , πέρνα με ένα λεπτό γυαλοχαρτο πχ220αρι ξανά την σκάλα ώστε να λειαίνει τελείως) 

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...