Προς το περιεχόμενο

[4g+ tablet] Huawei MediaPad T5 10.1" 4GB/64GB 4G+ Kotsovolos.gr 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cabamaru4 είπε

Ναι έχεις δίκιο . είδα το 4G και νόμιζα ήταν 4Gb.

Δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά του, όπως και με τ άλλα που παρέθεσες, σου απάντησα με edit

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα πάρει για την μάνα μου στην προηγούμενη BF στα 189€.Σωστά χρώματα με καθαρό λευκό, σχετικά καλός ήχος και γρήγορο.Δυνατό σήμα Wi-Fi.

Η μπροστινή κάμερα δεν είναι καλή.

Οντως αργεί να φορτίσει.Η μπροστινή κάμερα δεν είναι καλή.

Ομως αν και μοντέλο του 2018, έχει μείνει στο Android 8, νομίζω είχε ήδη την 8 όταν το άνοιξα, απο τότε έχει πάρει κάποια security patches.

ΥΓ 1:

Θα μπορούσαν να βγάλουν σε προσφορά την Wi-Fi έκδοση και να είχε χαμηλότερη τιμή, η και τις 2 εκδόσεις.

ΥΓ2:

Ισως να υπάρχει ακόμα το θέμα της BF προσφοράς στο forum με αναζήτηση.

ΥΓ3:

Αλλάζεται η μπαταρία του;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα από την προηγούμενη BF, και μετα το πούλησα και πήρα το S4 tab (4G)

Λοιπόν, να πω για το συγκεκριμένο του θέματος ότι φορτίζει αργά, οθόνη οκ καλή, ηχεία μέτρια όχι κάτι σπουδαίο, κάμερες ειδικά η μπροστά μουφα, η πίσω έτσι κ έτσι (μην ξεχνάμε είναι ταμπλετ) το 4G και wifi οκ, απόκριση οθόνης οκ.  Android 8 είχε. (δεν νομίζω να πάρει 9)

Γενικά στα 189 ευρώ τότε ήταν θεωρώ μια οκ αγορά, αντε και στα 199 τώρα πες οκ επειδή έχει και 4G και βολευει.για παραπάνω δεν αξίζει με τίποτα. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Τελικά που καταλήγουμε;;;  Την σήμερον ημέρα στα 199 ευρώ για απλή χρήση δηλαδή μαθητών που το χρειάζονται για τηλεδιασκεψεις αξίζει;;; Και εάν όχι σε τιμή κάτω των 200 ευρώ ποια η αντιπρόταση;;; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα πρότεινα σαμσουνγκ γκαλαξι Α 2019 που το χει φίλος μου και από το λίγο που το δούλεψα φάνηκε τίμιο 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Θα πρότεινα σαμσουνγκ γκαλαξι Α 2019 που το χει φίλος μου και από το λίγο που το δούλεψα φάνηκε τίμιο 

Αυτό έχει απλή TFT οθόνη, μάλλον χάλια θα είναι, έχω δεί σε κατάστημα Samsung tablet στα ίδια χρήματα και η οθόνη ήταν χάλια.

Είναι 32 GB Rom/2 GB Ram.Εκτός αν υπάρχει Ελλάδα και με 3 GB Ram.

Το Huawei έχει καλή οθόνη LCD IPS, έχει 4GB/64GB, πιο ελαφρύ UI, είναι πιο smooth και δεν έχει lag.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Kontostoupa είπε

Τελικά που καταλήγουμε;;;  Την σήμερον ημέρα στα 199 ευρώ για απλή χρήση δηλαδή μαθητών που το χρειάζονται για τηλεδιασκεψεις αξίζει;;; Και εάν όχι σε τιμή κάτω των 200 ευρώ ποια η αντιπρόταση;;; Ευχαριστώ.

Το έχω πάρει στα 189 την ημέρα του Black Friday , το παιδί μου είναι 5η δημοτικού και το έχουμε τώρα στα καθημερινά μαθήματα. Είναι μια χαρά και κάνει πολύ καλή δουλειά. Όντως είναι αργή η φόρτιση αλλά τι μας πειράζει ? Το λέω επειδή έχω και εάν lenovo που έχει γρήγορη φόρτιση , οκ καλό να την έχει αλλά με προγραμματισμό στην φόρτιση και ειδικά για μαθήματα και παιχνίδια είναι πολύ καλό. Δεν είναι ανάγκη να πάει κάποιος σε ποιο πολλά λεφτά ... είναι 4/64 και ο χώρος είναι αρκετός , γνώμη μου να κάνεις την αγορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Χριστούγεννα είχε βγάλει το MEDIAMARKT το Lenovo Tab P10 10.1" (64GB) με 199Ε που εχει και ταχεία φόρτιση νομίζω και 7000mah. Να περιμένουμε λίγο ακόμη ή να χτυπησουμε το HUAWEI?

Επεξ/σία από cabamaru4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cabamaru4 είπε

Τα Χριστούγεννα είχε βγάλει το MEDIAMARKT το Lenovo Tab P10 10.1" (64GB) με 199Ε που εχει και ταχεία φόρτιση νομίζω και 7000mah. Να περιμένουμε λίγο ακόμη ή να χτυπησουμε το HUAWEI?

Και τα 2 καλα ειναι, παρε οποτε το χρειαζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...