bromiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2020 στις 2:46 ΜΜ, thelos257 είπε Καλημερα handbrake encoding youtube facebook videoredo αυτα. Ειναι στην ελλαδα ομως. Αυτο που βρηκα ειναι Κυπρο αφου απο δω ειμαι και ειναι αυτο εδω: http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6244&tt=graphic&lang=l1&p_id=352393 Από παλιότερα ποστ σου θυμάμαι ότι αυτόν τον "stephanis" τον έχεις χρυσώσει... Λογικά στην είσοδο του καταστήματος του, θα πρέπει να σου έχει στήσει έναν ανδριάντα σου με επιγραφή "Ο Μεγάλος ευεργέτης"... Οπότε γιατί επιμένεις να αγοράζεις από εκεί όλα τα «αδύναμα» μηχανήματα σε τιμές στον θεό;;;; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από bromiaris 1
thelos257 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Από παλιότερα ποστ στου θυμάμαι οτι αυτόν τον "stephanis" τον έχεις χρυσώσει... Λογικά στην είσοδο του καταστήματος του, θα πρέπει να σου έχει στήσει έναν ανδριάντα σου με επιγραφή "Ο Μεγάλος ευεργέτης"... Οπότε γιατί επιμένεις να αγοράζεις από εκεί όλα τα «αδύναμα» μηχανήματα σε τιμές στον θεό;;;; Καλημερα επειδη οπως ειναι γνωστο στην Κυπρο εχουμε + 200 ευρω πανω απο την κανονικη τιμη που υπαρχει στην Ελλαδα. Θα μεινω με αυτο που εχω πιστευω ως παραπερα. Αν δουμε αυτα τα δυο απο το Κυπριακο Public τι λενε : Desktop HP Pavilion (E2-9000/4GB/2TB/AMD Radeon R2) 590-a0002nv Desktop HP Pavilion (Ryzen 3-2200G/4GB/1TB/Vega 8) 590-p0021nv Μαλλον το πρωτο απορρηπτεται λογο Ε2 επεξεργαστη αδυναμος. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από thelos257
bromiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα επειδη οπως ειναι γνωστο στην Κυπρο εχουμε + 200 ευρω πανω απο την κανονικη τιμη που υπαρχει στην Ελλαδα. Ωραία… Δέχομαι ότι στην Κύπρο είναι όλα πιο ακριβά… Τότε γιατί δεν αγοράζεις κομμάτι κομμάτι ότι σου χρειάζεται για να φτιάξεις ένα πάρα πολύ καλό μηχάνημα το οποίο θα είναι απροβλημάτιστο για τουλάχιστον 4-5 χρόνια, από το να αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο πολύ ακριβά και αδύναμα μηχανήματα…;;;; Εκτός και αν έχεις (προφανώς ισχύει) πάρα πολλά χρήματα για πέταμα και δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις… 1
thelos257 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ωραία… Δέχομαι ότι στην Κύπρο είναι όλα πιο ακριβά… Τότε γιατί δεν αγοράζεις κομμάτι κομμάτι ότι σου χρειάζεται για να φτιάξεις ένα πάρα πολύ καλό μηχάνημα το οποίο θα είναι απροβλημάτιστο για τουλάχιστον 4-5 χρόνια, από το να αγοράζεις κάθε τρεις και λίγο πολύ ακριβά και αδύναμα μηχανήματα…;;;; Εκτός και αν έχεις (προφανώς ισχύει) πάρα πολλά χρήματα για πέταμα και δεν ξέρεις πως να τα ξοδέψεις… Αυτο το μηχανημα της υπογραφης κατω το εχω φτιαξει κομματι κομματι τον Μαιο του 2017. 1200 ευρω μου κοστισε. Τωρα εχουμε 2020 δεν νομιζεις οτι πρεπει να αναβαθμιστω ; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από thelos257
bromiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, thelos257 είπε Αυτο το μηχανημα της υπογραφης κατω το εχω φτιαξει κομματι κομματι τον Μαιο του 2017. 1200 ευρω μου κοστισε. Τωρα εχουμε 2020 δεν νομιζεις οτι πρεπει να αναβαθμιστω ; Πρέπει να στο είχα πει και παλιότερα.. Αν έδωσες 1200 ευρώ για μηχάνημα με i3-7100 και μόνο 4gb ram, τότε πολύ απλά πάρε το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα… αγόρασε ένα τούμπανο μηχάνημα και επέστρεψε πίσω αυθημερόν… πάω στοίχημα ότι θα σου βγει πολλά ευρώ λιγότερα από το να τα σκορπάς σε άθλιες πανάκριβες επιλογές κάθε τρεις και λίγο… Για εμένα αναβάθμισε τον i3 με έναν πχ i7και βάλε τουλάχιστον 4gb ram ακόμα (ή 12gb ram αν η μητρική σου έχει 4 υποδοχές). Επίσης αν βρεις καμία καλή προσφορά σε κάρτα γραφικών άλλαξε την και αυτήν… αν φυσικά η 460 δεν σε καλύπτει…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα